- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Haklisiniz...ama bu arkadaş olmamalı..yada b,r sevgiliye sımsıkı sarılmak olmamalı sonra boşlukta kalıyor insan..bence çok fedakar olma arkadaşlarına..aldığın kadar ver..sevgilin olursada değer gördüğünce değer ver..inşallah güzel bir aile kurarsın..
Walla canim tek basina en guzeli bence. Ne dert ne tasa valla kafam cok rahat. Tabi oyle disari cikmak icin arkadaslarim var ama onlar eglence arkadaslari. Esimin arkadaslarinin hanimlariyla gezeriz felan ama sami olmam olmakta istemem. Hele evliysen hic gerek yok. Benim esim ve kardeslerim bana yetiyor. Zaten esim benim herseyim belki onun icin ihtiyac duymuyo olabilirim..
2 tane dostum vardi sözde,ikisinin de allah belasini versin. Su yasima kadar kimi dost bildiysem pisman ettiler hepsinden nefret ediyorum
Bazi insanlara bakıyorum "kardeşim" diyolar, birbirlerini kardeşleri gibi görüyorlar, birbirleri icin fedakarlik yapiyorlar, yedikleri ictikleri ayri gitmiyo, dertlerine ortak oluyolar vs vs...Nerden buluyosunuz bu insanlari allah icin bana da soylesenize ? Ben niye bulamiyorum böyle fedakar, kazik atmayan insanlari ?
Artik kimseyi hayatima sokmama karari aldim kimseye fedakarlik, iyi niyet falan yok herkes yoluna
Icimi dökmek istedim isteyen yorum yazsin istemeyen yazmasin, rahatladim o bana yeter
Hayir son yediklerimdi bunlar , bu konuda bogazimi tutamiyorum sanırımSadece 2 Dost kazığı mı?
Ya ben yediğim kazıkları üst üste koysam, burdan aya çift şerit yol olur.
Yine de bu mevzu da umudum var.
Mümkünse nisbet yapar cinsten olmasın... Şu ara bu davranışla dertliyim... Ahhh ahhh
Tahmin edebiliyorum, bilmiyorum baskasi nasil dusunuyo ama bence arada küslük bile olsa böyle hastalik, ölüm gibi zor zamanlarda yaninda olunmali arkadasin ya
Biz mi ince dusunuyoruz onlar mi kalin anlayamadim
Batirip cikarmissiniz biraz
Evet ama bencede çocukluktan kalma olanlar daha saglam olur, benim babam memur cok tayini cikardi isterdim öyle cocukluktan beri görüştüğüm birinin olmasını
Sen umudunu sağlam tut. Gerisi gelir.Hayir son yediklerimdi bunlar , bu konuda bogazimi tutamiyorum sanırım
Benim de hala biraz umudum var, insallah biz de buluruz umdugumuzu
Yok ben istemezdim artık. Yani bu şekilde barışma evresi geçmişti benim için.. Bi sanırım geçmiş olsun mesajı almıştım o sıra, yeter(toplam 3 kişi sildim, biriyle henüz tam bitmemişti sanırım o ara ama uzak duruyordum, sonra dayanamadım tamamen sildim onu da).. Biriyle de bir kelam etmedim dostluğumuzun bittiği olaydan beri, haklı gibi halinden memnun bir şekilde sustu. Annemi görünce konuştu, böyle olmuş geçmiş olsun falan..
Hayatımdan sildiğim insanların o andan sonrası için ses etmeleri beni ilgilendirmez pek. Yani gerçek bir sona gelmişsem gerekeni yaparım, bu acımasızlıksa acımasızım : )
Olayın yeni olduğu zaman o olayın asıl kahramanının babası öldü, gittim. Evet iyiyken memnun oluyordum. Ama bir özür bir konuşma olmadı sonrasında da, bak nasıl getirttim sizi diye güldü(diğer arkadaşla da biraz bozuşmuşlardı). Neyse benim yine içim almadı, yapamadım konuşamadım sonrasında o konuşmaya çalışsa da. Sustuk ama ben bu evrelerde yine doğum günü gelince kutlamış faceden vs. silmemiştim, neyi bekliyorsam, henüz fazla geliyordu heralde bunlar doğruyu bilsem de. Ve o benimkini kutlamadı. Yine kısa bir süre sonra sildim artık her yerden, her şeyden...
Ben 8 yıldır içime sinmeyen davranışlara şans verdim, hoşuma gitmeyen şeyler oldu neyse dedim, ama bir olur iki olur söylerim de yani. Ciddiye alınmamış olsa gerek gönül nasılsa konuşuyor geçiyor.
En son ne oldum biliyor musunuz? Bu kadar kolay mı dostu silmek, kinci gibisin, affetmeyi bilmezsin vs. Halbuki dostluk görmüyordum ki ben, bunu anladım yani. Bir de o beklemeleri yapmasam neler denirdi bilmem.
Ama benim nasıl üzüldüğümü nasıl düşündüğümü hiç birinin ani olmadığını göremiyorlar ki görseniz sayfalarca anlatmışımdır, işlerine gelmediklerini yine anlamadılar yine anlamadılar.
Bu hayata göre ince düşünen biziz sanırım. Ama sen o kadar suistimal et yanlış yap, yine acımasız biz olalım. Bu da garip...
Universite melekler diyari, herkes cok guleryuzlu ve yardimsever, hic sorun yasamayacaksin, hep cok mutlu olacaksin, kapidan girdigin anda etrafini dostlar saracak...demek isterim ama? Kimseyi kandirmaya gerek yok.
Ben buldum evet ama hic kapris yapmadim, ben onu aradim o bana cevap vermedi ama arkadaslariyla gezmis diye gorusmeyi kesmedim(bunu ornek verdigin icin soyledim), surat asmadim. En onemlisi benim beklentilerim hep minimum duzeyde. Yedigin ictigin ayri gitmese de o farkli bir birey, senin benim gibi bir insan, her ani birbirini tutmak zorunda degil, surekli benim etrafimda pervane olmak zorunda degil. Genel olarak samimiyetine guveniyorsan bunlari sorun yapmak ancak kendini uzer ve etrafindaki arkadaslarini uzaklastirir.
Yeri gelir kafami dinlemek isterim , dostum dedigim insanlarin telefonlarina haftalarca cikmadigim oldu. Onlar buna alinip gorusmeyi kesselerdi dostlugumuzun ne anlami kalirdi?
bende daha yeni bir arkadaşımla muhabbeti bitirdim gerçekten insan hiç tükenmeyecek bir dostluk istiyor
Ben de bu sorunun cevabını arıyorum. Arkadaş seçiminde beceriksiz veya şanssız olanlardanim. Nereye gitsem fesat, çıkarcı tipleri üstüme çekiyorum resmen. Umarım biz de kafa dengimizi buluruz.
Aah aah aynen öyle, umarim buluruz da yani gec olsun ama artik olsun yatabi gonul isterdi cocukluktan itibaren yakin olunan kardes diye buyudugumuz biri olsun ama olmadı iste...
Evet cok haklisiniz aslinda.. sanırım ben de hep bundan kaybettim arkadaslarimi paylasmayi belli etmemeye calissamsa hiiic sevmem bisey demem ama icten ice alinirim baskalariyla samimi olduklarinda.. sanirim benim hatam da bu..
Evet biraz katiymissiniz : ) ama haksiz bi katilik mi ? Hayir..
Yani aranızda neler gecti bilmiyorum ama arkadaslarinizin yaptigi cok cocuksu geldi bana dogum gunu kutlamamak, ayagima getirdim tavirlarina girmek heleki oyle bi günde bunu dusunmekozaman artik zor gunde bile yaninizda istememekte haklisiniz
Sanirim insanlar kendini savumayi, olaylari kendi istedikleri gibi susleyip sucsuzu suclu yapmayı cok iyi biliyor, biz kendimizi cok iyi savunamiyoruz buyuzden bilemiyorum
Insallah ozurler diledikleri günleri de goruruz ama is isten gectgi icin bu sefer uzulen taraf onlar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?