Nerden Buldunuz o Dostu?

Çok insan olsa bir şey fark eder mi?
Aslında daha kötüsünü söyleyeyim kalabalık içinde yalnız kalmak..

Kafa olarak yalnız kalmak.
Bazen içini dökmek istemek, anlatmak istemek, sonra telefonun rehberine gitmek ama kimseyi bulamamak
O kadar arkadaşın olduğu halde omzunda ağlayacak bir insan bulamamak..

Benim arkadaşlıklarda tahammül etmediğim şey arkadan konuşmak. Şimdiye kadar bunun için yakınım bildiğim çok insanla ilişkimi kestim, niye kestiğimi bile anlamamışlardır. Yeter ki yüzüme ayrı arkadan ayrı olmasın. Bu konuda güvenebileceğim çok insan da olmadığı için kalan sağlar bizimdir işte... Ama kimseyle yediğim içtiğim aynı gidemiyor. O ancak öğrencilik zamanlarındaydı.

Bir de 10 yıllık can dostum diyebileceğim biri oldu. Ben nişanlanınca gerçek yüzünü gerçek huylarını gösterdi. Nişanıma geldi ben niye kimseyi bulamadım diye ağladı. Sonra birini buldu benle aynı gün evlendi. Kıyasladı, yordu, kıskandı. Sonuçta da arkadaşlığımızı bitirmek zorunda bıraktı beni.

ben birini lise 1 de...16 yıllık arkadaşım -kardeşim
en en yakını bilmediği yoktur nerdeyse

birinide halk eğitimde oda 9 sene olmuştur herhalde çok severim

bi iki daha var ama herksin yakınlık ölçüsü farklı tabi

rehberime baksan birsürü

daim olması için karşılıklı olması gerekiyor
sen istediğin kadar fedakarlık et sürmez
birde bi yere yeni bi mekan yer konum gittiğinde unutmamak
ki ben evlendikten sonra asla arkadaş edinemedim çok kişiyle tanıştım
nasılsını iyimisinden öteye gidemiyorsun
ne varsa bekarlıktaki arkadaşlarımda

kısmet canım napalım ben olurum arkadaşın bende ögrenciyim geçinir gideriz

Uuu nerde ogrenicisiniz bölüm ne

kısmet canım napalım ben olurum arkadaşın bende ögrenciyim geçinir gideriz

Nekadar dolmuşsunuz onlara karşi, bence ilişkinizi kesmek cok dogru olmus cok yipratmislar sizi

Bende hazırlıktayim 7 sene sonra benimde bitiyor insallah
Istanbuldan sonra zor oldumu zonguldakta yasamak

ilk başlarda zorlandım tabi ilk dönem hele arkadaş edinemedim nasıl bunaldım 2 dönem yükselme devri oldu resmen sınıftan baya kişiyle arkadaş olduk sen hangi bölüm öle 7 sene tıpmı okuyorsun

Ben hazirlik ogrencisiyim aramizda 3 yas var :)
Benimde beklentilerim çok valla, sanirim buyuzden uzuluyoruz hep... şahsen ben bitane olsun ama tam olsun kardeş gibi olalim istiyorum ama zaten bu saate kadar heralde herkes kardesini bulmuştur zaten
Siz üniversitede misiniz ? Bölüm nedir?

ilk başlarda zorlandım tabi ilk dönem hele arkadaş edinemedim nasıl bunaldım 2 dönem yükselme devri oldu resmen sınıftan baya kişiyle arkadaş olduk sen hangi bölüm öle 7 sene tıpmı okuyorsun

Valla beni sehir disinda okumaktan soguttular, siz nerde duruyosunuz bilmiyorum ama şu yurt meselesinden çeken cok arkadasim var sürekli entrikalar, hirsizliklar, kuyu kazmalar duyuyorum
Ben psikoloji okuyorum 1 sene hazirlik 4 yil bolum 2 yilda yuksek lisans yapmam gerekiyo herturlu tam 7 yil suruyo malesef

ben evde kalıyorum A llahıma çok şükür öle bi olay yaşamadık 5 kişi başladık 3 kişi kaldık şuan bi ev arkadaşım hatta böle 3 kişi çok güzel olduk aile gibi dedi iyiyiz birbirimizin parası hep ortadadır başta herşeyi konuştuk biz sadece temizlikten yana sıkıntımız oldu ama şuan iyiyiz 3 kişi yurtlar sorunlu ama nerde çokluk orda mokluk hesabı

Esinize gelip ben niye kimseyi bulamadim diye agladi mii ben en çok buna takildim
Iyi yapmışsıniz arkadasliginizi bitirmekle

Aynen kesinlikle, evlendikten sonra herkesin oturmus bi duzeni oluyo kimse kimseye ayak uyduramiyor hele coluk cocukta oldumu....
Ben de mi halk egitimlere gitsem acaba

Bunu bana soylemeyecektin cok istedim boyle eve cikayim oh kimseye hesap vermiyeyim ailemden uzak arkadaslarimla bide aile gibiymissiniz de özendim valla
Bende yatay geçişle sehrimi degistirmeyi dusunuyorum ama yalan olacak buyuk ihtimal
Istanbulda ne taraftasiniz anadolu mu avrupa mi :)

Nekadar dolmuşsunuz onlara karşi, bence ilişkinizi kesmek cok dogru olmus cok yipratmislar sizi

Evet yaptığımdan eminim.. Artık istesem de susamazdım, bu sefer es geçseydim kendime saygım kalmazdı, es geçtikçe de iyice tepesine çıkıyorlar insanın.. Nasılsa bir şey olmuyor, aynen devam, konuş uyar farketmedi hiç. Haklıyken ayağına gitmemi istediler, belli her şey, istese o gelirdi konuşurdu(doğrusu bu) demek ki halinden memnun, konuşamıyorsa da kendi sorunu, ben yumuşak davrandıkça net oldukça kaybettiğimi hissettim. Ona söylemeleri gerekenleri bana söylediler, hayret edilesi.. Konuşsa da kaldıramazdım muhtemelen artık ama bir insan hatasını anlayıp sadece doğruyu yapmak için konuşabilir, barışmak için değil illaki..
Ne olduysa oldu, gitmekle doğrusunu yaptığımı hep hissettim, öncesinde de yaparken de yaptıktan sonra da : )
Bundan sonrası için dua ediyorum artık

al benden de okadar.. ama kararlıyım kımseyı sokmuyorum hayatıma esımle zaten arkadas gıbıyız o bana yetıyor valla ıstemıyorum arki falan

Ben de sokaktan buldum o güzel dostumu. :) Çirkeftir ama en iyi dinleyicim odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…