Nerden Buldunuz o Dostu?

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
2 tane dostum vardi sözde,ikisinin de allah belasini versin. Su yasima kadar kimi dost bildiysem pisman ettiler hepsinden nefret ediyorum
Bazi insanlara bakıyorum "kardeşim" diyolar, birbirlerini kardeşleri gibi görüyorlar, birbirleri icin fedakarlik yapiyorlar, yedikleri ictikleri ayri gitmiyo, dertlerine ortak oluyolar vs vs...Nerden buluyosunuz bu insanlari allah icin bana da soylesenize ? Ben niye bulamiyorum böyle fedakar, kazik atmayan insanlari ?

Artik kimseyi hayatima sokmama karari aldim kimseye fedakarlik, iyi niyet falan yok herkes yoluna

Icimi dökmek istedim isteyen yorum yazsin istemeyen yazmasin, rahatladim o bana yeter

Maşallah mı diyeyim ne diyeyim hiç öyle kötü arkadaşım olmadı. Hele kazık atan arkadaş nasıl oluyor hiç bilmem. Nasıl bir kazık yediniz mesela?

İnsanlar menfaate odaklı olduğu için zor bulunuyor dost dediğin. Bende yanlış tercih yapmışımdır hep o yüzden artık ihtiyaç duymuyorum.

Canim valla bizim salakligimizdan millet herseyi sindiriyor arkadasligina devam ediyor ben yediremiyorum kaç senelik arkadasim bana hava atmakla mesgul iyice sogudum artik oek konusmuyoruz bi tanede arkadasim var arkasasligi iyi ama erkeklerle iliskileri ve toplumda dikkat cekme cabasi yuzunden de pek görüsmek istemiyorum. Yani kisaca sevgilim hem dostum hem arkadasim hem sevgilim oldu. Herseyimi onunla paylasiyorum icip sacmalaya biliyorum ama o memleketine gidince insan bi gercek dist ariyor ilk basta salakligimizdan dedim yanlis anlama bu benim icin gecerli tabi

Maşallah mı diyeyim ne diyeyim hiç öyle kötü arkadaşım olmadı. Hele kazık atan arkadaş nasıl oluyor hiç bilmem. Nasıl bir kazık yediniz mesela?
Canim kazik yemekten daha cok insanlarin davranisi degisiyor ne oldum delisi oluyor ben de kaldiramiyorum bi havalar bi havalar

Valla ben yazsam aynısını yazardım sanırım..
Nerden bulunduğunu bilen varsa bana da söylese sevinirim..

Canim kazik yemekten daha cok insanlarin davranisi degisiyor ne oldum delisi oluyor ben de kaldiramiyorum bi havalar bi havalar
Anladım, başıma gelmedi hiç ya da belki de geldi de ben fark etmedim bilemiyorum. İnsanları, kim olursa olsun fazla umursamamak onlara haddinden fazla değer vermemek lazım bence.

Allah sanada benim dostlarim gibi dost nasip etsin bitek ayni anadan dogmamisiz oyle soyliym ama senin adina uzuldm gerckten

Bizim sorunumuz gururlu olmamiz kesinlikle... bize yanlis yapilinca bitiyo bütün iliski ben asla unutmuyorum mesela ama istiyolarki herseye ragmen karsindaki susup canım cicim desin. Sen insani sinir hastası et hata üstüne hata yap ama biz yine canim bitanem diyelim... biz böyle olamadigimiz icin kaybediyoruz gurursuz olucaksin bu devirde valla yine sinirlendim

Ne guzel sizin bi sevgiliniz var allah bozmasin, bende sevgilinin/eşin hem eş hem dost olmasi taraftariyim elin kizindan/oglundan hersey beklenir

dostum kardeşim diyorsun sana proje teklifi aldım senin için hazırlan diyor fikrini alana projeni tasarımını öğrenene kadar her saniye arıyor sen aklındaki malzemeyi projeyi anlatıyorsun pat telefonlar kesiliyor arıyorsun açmıyor beğenilmedi diyor üstüne gidiyorsun bi bakıyorsun ki senin fikrin çalınmış kendi projesi gibi sunulmuş üstünden para kazanılmış sonra kardeşin,dostum ... bir başkasını yıllarca derdini dinlersin ailesinin derdine kadar her gün ablasına annesine işini kenara bırakır fal bakarsın vaktini ayırırsın sohbet edersin karşılık beklemeden senin yıllarca hedefin olan hayalini kurduğun şey için açıp telefon edip bile tebrik etmezler o yoğunluğun koşturman içinde birde size laf sokarlar lanet okurlar derdini dinlememişim diye ben mutluluğuma koştururken görmemiişim onu ya sen beni tebrik edip benim yerime sevindin mi mutlu oldun mu? ... bir başkası ise gecenin 4ünde arar eşiyle dışarı çıkmışlar otel numarası baktırmak için uykundan eder (ki anlamıyorum internet diye birşey var artık herkesin elinde) hamilelik sürecinde ailesi yanında olmaz sen koşturursun herşeyine paranı verirsin sırrını saklarsın senin derdinde üzgün gününde sağlık sorununda bildiği halde aramaz üzülmez merak etmez ... insanlar bir garip ben sosyal medyadaki hesaplarımı kapatalı telefonuma ailem sevgilim dışında bakmayalı çok oldu yok öyle dost most kardeş sen fedakarlık yapıyorsan sen dost sayıyorsun o insan seni kemiriyor kaçarı maçarı yok yapıyor

İnsanlar menfaate odaklı olduğu için zor bulunuyor dost dediğin. Bende yanlış tercih yapmışımdır hep o yüzden artık ihtiyaç duymuyorum.

Bende artik gorusmuyorum onlar aramadikca aramam ama insan dertlesecek insan ariyo iste, basimiza bisey geliyo anlatmak istiyoruz cevremizde "insan" yok anlatacak icimizde kaliyo üzülüyorum...

insallahh iyi birine denk gelirsin de en azindan o taraftan yüzün güler. Hem insanlar dediginiz gibi devam ediyor aslinda kinci de degilimdir ama ben yediremiyorum artik gerekte duymuyorum dostlara falan

Mesela birisi oldu dost bildim sirlarimi actim gitti baskalarina namus meselesi ederek anlatti adimi cikarmaya calisti, birisi oldu ben cok guzelim herkes beni begeniyo havalarina girdi beni ezmeye calisti,
Bunlar bitti suankilerle ayrildi biraz yollarimiz okul nedeniyle baktim hepsi kendine yeni arkadaslar edinmis kimsenin aradigi sordugu yok, mesaj atiyorum cevap yok ben burda hergun dusunurum napiyolar ne ediyolar diye meger kimsenin umrunda degilmisim herkes hayatindan memnun

Kaç yaşında insanlar yapıyor bunları? 10 yıldan fazla dostluklarım var allah bozmasın tek bir kötülüklerini görmedim. Sınırları iyi çizmek önemli bence. Adı üstünde arkadaş fazlasını yüklememek lazım. İnsanlar bazı sırlarını kendisine saklamalı. Can ciğer de olsan herkese anlatılmayacak şeyler var. Burda bir hata yapıyor olabilir misin?

Aynen öyle, bende artik kapattim sosyal hesaplarimi artik her laflari, özlü sozleri bile bana batar oldu..
Bende bu fedakarlik konusunda çok cektim milletin derdini sabahlara kadar dinledim yetiştirmem gereken islerim olmasina ragmen sirf ayip olmasin diye saatlerce bide kendi kontorumden yiyip dinledim konustum teselli etmeye calistim bigun sonra ben kendi derdim icin aradigimda ya suan isim var sonra ben seni ararim dendi ama hic aranmadi hic merak edilmedim... yasadigim aci seyler oldu bi allahin kulu ya noldu nasilsin demedi. Nefret ettim insanlardan. Ne guzel sizin sevgiliniz varmis allah bozmasin bende artik bi sevgilim olsun onla dost oluyim istiyorum baska kimseyi aramam sormam

insallahh iyi birine denk gelirsin de en azindan o taraftan yüzün güler. Hem insanlar dediginiz gibi devam ediyor aslinda kinci de degilimdir ama ben yediremiyorum artik gerekte duymuyorum dostlara falan
Insallah amin cok tesekkur ederim.
Insan yine de derdini paylasacak birini ariyor... dusunuyorum mesela düğün oluyor kizin herseyine yakin arkadaslari kosuyor ilgileniyor, benim o günlerde yanimda olacak okadar yakin arkadasim yok

Gurur, kisilik, midesiz olmamak. Bu sebeplerle sizi sırtınızdan bıcaklayanları bir daha hayatınıza sokmak istemiyorsunuz heralde. E iyi de yapıyorsunuz.

Valla ben de merak ediyorum ve acıkcası imreniyorum böyle sıkı dostları olanlara. Belki de şanssısız bilmiyorum insanların hep menfaatci iki yüzlü olanlarına denk geliyoruz. Ama şunu ögrendim ki hayatta insanın ailesinden ötesi degersiz yalan ve kafa yormaya degmez.

Hiçbir hatam yok cok alingan olmama ragmen hep sineye cektim hic unutmadim ama cektim mesela cok yakin biri öldü ailemden en yakinim dedigim arkadasim beni aramadi, okulda agladigimda yanima gelmedi ? Ben bunlari anlayamıyorum, sindiremiyorum...bir sene sonra o yine o arkadasimin bi yakini oldu 30 kere aradim acmadi gunlerce uzuntuden uyku girmedi gözüme kimbilir nekadar uzuldu fenalastimi acaba acmadi telefonumu diyodumki bi baktim arkadaslariyla intetnete cafeden resim atmis guluyo egleniyo...

neden bana dogru insan denk gelmez anlamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…