• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerden Buldunuz o Dostu?

1. En ufak hatada silmeyeceksin insanların hata yapabileceklerinin farkında olacaksın

2. O insanın da mayası iyi olacak yapılan fedarkarlığın farkında olacak o da aynı şekilde senin ufak hatalarını tolere edebilecek

3. Zaman. Zamanla dostun mu değil mi anlarsın.

Gerçek dostum diyebileceğim tek bir kişi var şu hayatta, yıllardır kardeşim yıllardır kardeşiyim.

Iste bunlari anlayabilmek icin zaman gerekiyor dediginiz gibi, zaman olunca emek oluyor, fedakarlik yapiyorsunuz, deger veriyosunuz bi bakmissiniz arkanizi donmenizle sizi satmasi bir olmuş bütün emek çöpe insanin canini acitiyo
Keske ilk bakista anlasilabilinseydi...

Iste bunlari anlayabilmek icin zaman gerekiyor dediginiz gibi, zaman olunca emek oluyor, fedakarlik yapiyorsunuz, deger veriyosunuz bi bakmissiniz arkanizi donmenizle sizi satmasi bir olmuş bütün emek çöpe insanin canini acitiyo
ben 37 yaşımdayım çok yaşadım bu tarz şeyler..reel hayatta dostum yok açıkçası..

Nekadar aci bisey degil mi.. kardesiniz kuzeniniz var mi bu boslugu dolduran?
kızkardeşim var başka bir şehirde,telefonla konuşuruz,senede bir belki ikide fa bir araya geliriz ..arkadaşlar var kahve içmeye falan giderim öylesine..ama insanın dostu kendi olmalı ilk önce..eşim ve bir oğlumuz var..

Anladığım kadarıyla fazla iyi niyetli insanları kendi gibi sanan birisiniz hiç üzülmeyin bazen hayat insanın karşısına hiç ummadığı yerden bir dost çıkarıveriyor sonra bi bakmışsın ki geri kalan herkes yalan olmuş..

Siz kalbinizi temiz tutun inanın o kazık atanlar bir gün geliyor özürler dileyip yeniden yakınlaşmaya çalışabiliyorlar. O insanlara ikinci şansı verirseniz yine kazığı yersiniz

Kimseyle hemen dost olunmaz zaten bundan sonra hayatınıza alacağınız insanlardan kazık yeme ihtimalini hep aklınızın bi köşesinde bulundurun ama her hatayı da kazık sanmayın ikisinin ayrımını yapın yani bakın görün bir gün sizin de gerçek bir dostunuz olacak

(ne çok kazık dedim:confused:)

kızkardeşim var başka bir şehirde,telefonla konuşuruz,senede bir belki ikide fa bir araya geliriz ..arkadaşlar var kahve içmeye falan giderim öylesine..ama insanın dostu kendi olmalı ilk önce..eşim ve bir oğlumuz var..

Oglunuz varmis ne guzel :nazar::nazar: en guzel en iyi dostunuz odur size bence :KK68:

Oglunuz varmis ne guzel :nazar::nazar: en guzel en iyi dostunuz odur size bence :KK68:
evlimisin?
aslında oda büyüdüğünde nasib olursa inşllah kendi hayatını yaşayacak aslında bir şeylere çok bağlanmamayı öğrenmeye çalışmalıyız değilmi.

ne desem ki :)) bence hatayı kendinde aramalısın ya çok verici oluyosun arkadaşlarında seni sömürdükce sömürüyo yada çok bencilce davranıyosun bi yerden sonra onlarda isyan bayragını çekiyolar. bende çok kazık yedim ama dönüp baktıgımda genelde hatayı kendimde gördüm herşeyden önce kendini düşüneceksin ne çok seveceksin nede vazgeçilmez kılacaksın arkadaşlarını hep bi mesafede tutmayı bilmelisin :) şimdi gayet mutluyum fazla beklenti yoksa huzur var ;)

Anladığım kadarıyla fazla iyi niyetli insanları kendi gibi sanan birisiniz hiç üzülmeyin bazen hayat insanın karşısına hiç ummadığı yerden bir dost çıkarıveriyor sonra bi bakmışsın ki geri kalan herkes yalan olmuş..

Siz kalbinizi temiz tutun inanın o kazık atanlar bir gün geliyor özürler dileyip yeniden yakınlaşmaya çalışabiliyorlar. O insanlara ikinci şansı verirseniz yine kazığı yersiniz

Kimseyle hemen dost olunmaz zaten bundan sonra hayatınıza alacağınız insanlardan kazık yeme ihtimalini hep aklınızın bi köşesinde bulundurun ama her hatayı da kazık sanmayın ikisinin ayrımını yapın yani bakın görün bir gün sizin de gerçek bir dostunuz olacak

(ne çok kazık dedim:confused:)

Ellerinize saglik yaziniz icin:KK68:
Umarim onlarin gelip ozurler diledigi pisman olduğu gunleri görürüm ama duzenimi kurmus is isten gecmis olur da bunlarin acisini cikaririm onlardan:KK62:

Umarim dediginiz gibi olur, tesekkur ediyorum:KK68:

evlimisin?
aslında oda büyüdüğünde nasib olursa inşllah kendi hayatını yaşayacak aslında bir şeylere çok bağlanmamayı öğrenmeye çalışmalıyız değilmi.

Hayir üniversite ogrencisiyim ben, sizden küçüğüm:oops:
Orasi öyle tabi ama bilemedimki kime baglanmali bu hayatta, baglanmadan da olmuyor ya da henüz o güce erisemedigim için öyle geliyor aslinda en güzeli umursuz kendi basina yasamak yani kimseye ihtiyacı olmadan:KK51:

Nekadar güzel yazmissiniz ellerinize saglik:KK68:

Boyle zor anlarda yalniz kalmaktan cok korkuyorum daha önce kaldim cok acisini cektim içe ata ata yer kalmadi..

Ben de bekliyorum allah insallah bekledigimize değecek insanlarla karsilastirir:)

Zaten hassastım bir de ameliyat durumu olunca çok yalnız hissetmiştim..

Amiinnn inşallah : )

Hayir üniversite ogrencisiyim ben, sizden küçüğüm:oops:
Orasi öyle tabi ama bilemedimki kime baglanmali bu hayatta, baglanmadan da olmuyor ya da henüz o güce erisemedigim için öyle geliyor aslinda en güzeli umursuz kendi basina yasamak yani kimseye ihtiyacı olmadan:KK51:
ama bu arkadaş olmamalı..yada b,r sevgiliye sımsıkı sarılmak olmamalı sonra boşlukta kalıyor insan..bence çok fedakar olma arkadaşlarına..aldığın kadar ver..sevgilin olursada değer gördüğünce değer ver..inşallah güzel bir aile kurarsın..

Ellerinize saglik yaziniz icin:KK68:
Umarim onlarin gelip ozurler diledigi pisman olduğu gunleri görürüm ama duzenimi kurmus is isten gecmis olur da bunlarin acisini cikaririm onlardan:KK62:

Umarim dediginiz gibi olur, tesekkur ediyorum:KK68:

Rica ederim ne demek:) Dilerim herşey gönlünüzce olsun öpüyorum yanaklarınızdan:KK19:

ne desem ki :)) bence hatayı kendinde aramalısın ya çok verici oluyosun arkadaşlarında seni sömürdükce sömürüyo yada çok bencilce davranıyosun bi yerden sonra onlarda isyan bayragını çekiyolar. bende çok kazık yedim ama dönüp baktıgımda genelde hatayı kendimde gördüm herşeyden önce kendini düşüneceksin ne çok seveceksin nede vazgeçilmez kılacaksın arkadaşlarını hep bi mesafede tutmayı bilmelisin :) şimdi gayet mutluyum fazla beklenti yoksa huzur var :KK66:
Aslinda ortasiyimdir ama beklentim cok sanırım bilmiyorum :KK51: hani bakiyorum bulusuyoruz arkadaslarla ilgi odagi ben oluyorum biraz deli ve sakaci oldugum için o ortamda, hep benimle mutlu huzurlu olurlar guldururum eglendirirm ama biyerden sonra bakiyorum sanki onlari yasayan biz degilmisiz gibio_O sorunu cozemiyorum nasil o raddeye gelinmis anlamiyorum
Bende sizin gibi yapmaya calisiyorum,beklentilerimi azaltip kendi kendime yetmeye çalışıyorum ama cok zormus:KK11:

Dur icini rahatlatayim.
Ben kardesim diyebilecegim bir insani universiteden buldum :)
Tabii cekme kendini girisken ol. Benim elimde iki bilet vardi sinema icin, gelir misin demistim. O gun bugundur beraberiz.

Ama genel olarak cocukluktan kalma dostlarimin saglam oldugunu soyleyebilirim. Universiteden cok bir sey bekleme bence.

Zaten hassastım bir de ameliyat durumu olunca çok yalnız hissetmiştim..

Amiinnn inşallah : )

Tahmin edebiliyorum, bilmiyorum baskasi nasil dusunuyo ama bence arada küslük bile olsa böyle hastalik, ölüm gibi zor zamanlarda yaninda olunmali arkadasin ya
Biz mi ince dusunuyoruz onlar mi kalin anlayamadim

Dur icini rahatlatayim.
Ben kardesim diyebilecegim bir insani universiteden buldum :)
Tabii cekme kendini girisken ol. Benim elimde iki bilet vardi sinema icin, gelir misin demistim. O gun bugundur beraberiz.

Ama genel olarak cocukluktan kalma dostlarimin saglam oldugunu soyleyebilirim. Universiteden cok bir sey bekleme bence.

Batirip cikarmissiniz biraz:KK48:
Evet ama bencede çocukluktan kalma olanlar daha saglam olur, benim babam memur cok tayini cikardi isterdim öyle cocukluktan beri görüştüğüm birinin olmasını:KK51:

Walla canim tek basina en guzeli bence. Ne dert ne tasa valla kafam cok rahat. Tabi oyle disari cikmak icin arkadaslarim var ama onlar eglence arkadaslari. Esimin arkadaslarinin hanimlariyla gezeriz felan ama sami olmam olmakta istemem. Hele evliysen hic gerek yok. Benim esim ve kardeslerim bana yetiyor. Zaten esim benim herseyim belki onun icin ihtiyac duymuyo olabilirim..

Back
X