Nerden sorduysam?Piercing yaptıranlar yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi benim_dunyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

benim_dunyam

Ziyaretçi
kizlar ben esime soru sordum sordumada pisman olmak uzereyim soyle anlatayim....
esimden allah var ne istediysem alir beni kirmayi uzmeyi istemez ona en son tirnami yaptirabilirmiyim dedim okey dedi bende sonra hep ben istiyorum sen onayliyorsun senin istedigin benden birsey varmi diye sordum durdu durdu dediki istesem yaptirirmisin evet dedim ama bak yaptirmiycaksan sorma dedi soyle dedim bana gogus uclarina piercing taktirmani istiyorum dedi bir an dondum eminmisin dedim sakami yapiyorsun dedim hayir hep dusunuyordum sende sorunca soyledim dedi yaptirmiycan dimi diye sordu bende istiyorsan yaptiririm dedim zaten iki cocugumuz var allah bagislasin insallah baska cocukta dusunmuyoruz emzirme sorunumda yok yani ama korkuyorum nerden sordum diye kiziyorum bazen kendime bazen dusununce gozumun onune getiriyorum hos olur diyorum ama sonra yine korkuyorum neyapcam ben yaa...

Eşiniz oldukça ilginç bir erkekmiş!!!akannehir
Bir yabancının sizin göğüslerine sadece birer halka uğruna dokunmasını istiyor he?
Valla benim kocam böyle bişiy istese "bu adam beni sevmiyor!!!!" diye çıngar çıkarırdım..:mymeka:

keınlıkle katılıyorum sana ...nasıl yanı ya zaten hayatta yaptırmam esıdme bunu ıstemez ıtese bende supheye duserım sevgısınden ...bu kadra genıs bır aıle dgeılız kususra bakma .....

neden boyle diyorsun ben almanyada yasiyorum burda bu isi genelde taylandli kadinlar yapar bir kadin isi icin dokunmasi ben okadarda garipsemiyorum isin bu kismini

Sağlık açısından da sakıncalı olabilir. Ben olsam yaptırmam ayy içim çekildi.

neden boyle diyorsun ben almanyada yasiyorum burda bu isi genelde taylandli kadinlar yapar bir kadin isi icin dokunmasi ben okadarda garipsemiyorum isin bu kismini

Kadın ya da erkek diye düşünmedim ben yapan kişiyi..:sm_confused:
Sonuçta sadece zevk uğruna yabancı biri dokunacak! Kocam vasfını taşıyan adam "aman karımın göğüslerini başkası gördü,elledi ama olsun halka var ne güzel ne güzel diyecek!"opuyorumnanaktan
Ben istemem böyle erkek!:dilcikar:
Benim için olay bu kadar basit! Fikrimizi sordunuz söylediniz..
Madem sizin için garip değil,yaptırın tabii..:lepi:

eger siz de istiyorsaniz yaptirin gitsin ne olcak yani. alti ustu bi piercing.
sormussunuz adam da soylemis neticede. baska forumlarda eminim bu konu ile ilgili baya bilgi elde edersiniz.
saglik acisindn zarari varmidir biraz arastirin akliniza yatarsa yaptirin yani.

Tercih tabiki de senin..Ben ne memede, ne göbekte, ne de yüzde hoşlanmadığım için pek sıcak bakmazdım bayanssulusmile

valla ben de yaptırmazdım... ben bir erkekte görmüştüm göğüste pearcing hiç hoş görünmüyordu...
kadında daha da kötü görünür bence...

Ya şu KK da ne enteresan konular açılıyorsempatiksalakcinni

ben üniversitede okurken kaşıma yaptırmıştım.işe başlayınca çıkardım. aslına bakarsanız tehlikeli bişey. göğüs ucu weya kaşü kan dolaşımının oldugu bir bölge we iltihap kaptıgı an gerçekten büyük sorunlara sebep olabilir. göbek gibi değil yani..üstelik göğüs ucu oldukça karmaşık bir dokuya sahip.
ben sizin yerinizde olsam eşimi karşıma alır bunu neden istediğini sorardım. bunun geçici bir hewes için isteyip istemediğini anlamaya çalışırdım. eğer geçiciyse we bi süre sonra bundan hoşlanmayacaksa bence hiç bu riske girmeyin derim..bunun risklerini de araştırıp eşinize söyleyin..istediği şeyin bilincinde olmalı..

off icim bir tuhaf oluyor..ya caniniz yanmayacak mi bunu yaptirirken,bende sahsen böyle sacma birseyi istemedigim birseyi yapmam..bu sac rengi degil ki esim su renk yap dese yapayim..sahsen cok midem bulaniyor o görüntülerden ama sen yapmayi istiyorsan kim ne diyebilirk ki..
esin cok tuhaf birisi

Yani göbek kaş falan olsa anlayacağım da, göğüs çok tehlikeli be arkadaşım, olmadık iş açarsın başına Allah korusun. Ben eşinin isteğini hiç garipsemiyorum, insanların çeşit çeşit fantazisi olabilir, bana göre anormal değil. Hatta başkasının dokunması da sorun olmaz bence, yapan da işini yapacak sonuçta, tecavüz edecek hali yok ama.... göğüs ucu beeeee..... çok tehlikeli...... anam bi de acır ki orası... ayyyy.. içim kalktı...

Yıllardır göbeğimde var benim,hiçte pişman olmadım yaptırdığım için,bilakis estetik durduğunu düşünüyorum.
Fakat göğüs dediğiniz zaman bende bir durakladım.
Kendime yaptırımıydım,asla
Ama bu işler kişiye göre değişir.
Herkesin zevki,görsellik anlayışı farklı.
Artı her bölge sağlık açısından aynı riski taşımıyor,bunların hepsini göz önünde bulundurarak kararı kendiniz vermelisiniz.

eşlerin birbirlerine açık konuşmaları hoşuma gidiyor benim
yani ne isteiğini söylemiş,eğer sencede bi sakınca yoksa yaptırırsın..
ama iyce araştır zararlarını...

bana sorarsan ben yaptırmazdımbilmiyorumkismile

eşin istiyorsa...sende olumlu bakıyorsan yaptır bence. eşin birinin görmesine bişey demedikten sonra, kime laf düşerki?

ayyyyyy nekadar acır allah bilir
ben göbek deliğimi deldirirken az kalsın bayılacaktım ki göğüs ucları çok çok hasas bilmiyorumkismile
emzirirken neler çekiyoruz
ama madem senin için sorun değil o acıyı göze aliyorsun eşin için yaptır tabii
görüntü itibariylende çok güzel bulmuyorum göğüslerde ama zevk meselesi tabii

Ya ben o deldikleri şişleri gördüm de fenalaştım.
Adamlar deşiyo resmen.
Göbek, kaş bi nebze daha katlanılır da göğüs... ayy ayy gene kötü oldummm :roflol:

erkeklere karar tutmuyor tabii ki de ..
ama zevk meselesi..
belki bu yaşlarda erkeklere seksi gelebılırde yaşlanınca ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…