diğer konu ve yorumlarına istersen bir bak,
sütyensiz dolaşanlar, bunu nasıl başarıyorsunuz bana özelden anlatın, eşimle ormanda fantezi yapıyoruz, eşinize striptiz yapar mısınız anlatın vs vs
kendimi kötü hissediyorum:bbo:
Ay icim bir tuaf oldu ya cok acir orasi ben kulaklarimda 3 lu var ve yaptirdigim zaman inanin cok acidi 2 hafta cektimki meme ucudaha hasas anlamadim canim cokdegisik fantazi bunlar ama yaptirmak ustiyosan sen bilirsin ama eger kaldiramaz ve iltap falan olur al bakalim buseferde onla ugras
diğer konu ve yorumlarına istersen bir bak,
sütyensiz dolaşanlar, bunu nasıl başarıyorsunuz bana özelden anlatın, eşimle ormanda fantezi yapıyoruz, eşinize striptiz yapar mısınız anlatın vs vs
kendimi kötü hissediyorum:bbo:
Ben de tahmin ettim erkek olduğunu çünkü hoşuna belirtmediğini göstermeye çalışırken hoşuna gittiği farkediliyordu...
Ama söyleyip polemik yaratmak istemedim...
bana erkek diyen arkadaslar kazen ve elife sorabilir iki cocugum var ve hamileyken kazenle camda konustum ayip bu kadarda ileri gitmeyin yok erkek felan
bana erkek diyen arkadaslar kazen ve elife sorabilir iki cocugum var ve hamileyken kazenle camda konustum ayip bu kadarda ileri gitmeyin yok erkek felan
Ben erkek olduğunu düşünmüyorum ama konularına bakınca bayağı hayalperest olduğuna kanaat getirdim. Bu konu da çok gerçek gelmedi şu anda bana. Sürekli seks, cinsellik, fantaziler.... haksızsam haksızsın de. Ama tabii ki keyif senin istediğin kadar konu açarsın cinsellikte, bizi hiç mi hiç ilgilendirmez, ama benim bakış açımdan olaylar, konular gerçekçiliğini yitirip fantaziye dönüşüyor böyle olunca, o kadar.
bende erkek olduguna inanmiyorum monapisayada sonuna kadar katiliyorum.
ozel hayatin senindir ama bu kadarda sinir asilmaz bence herseyin bir siniri vardir canim esinle ne yasiyorsan yasa bize ne sempatiksalakcinniburayada bir konu acmissin hakkindir senin hakkin nasil varsa burada yorum yapan arkadaslarinda istedigi gibi yorum yapma hakki vardir terbiye sinirini asmadikca:lepi:
he bu arada 2 cocukla masallah baya is pisiriyormussunuz helal olsun onu yapamayanlarda varohaoldumsmile
erkek değilsen bile sanırım özellikle cinsel meraklarından kaynaklanan kurgularla buradasın.
fantezilerinizi anlatın, siz yapar mısınız vs.
diğer konularına baktım, amacın sadece büyük ihtimalle hayal ürünü bir takım konular yaratıp buradaki okuyucların da kendinden örnek vermelerini sağlamak.
başlık bile ''piercing yaptıranlar'' yardım...
her neyse bu son yorumum, ALLAH akıl fikir versin
Yani onu bunu bilmiyorum ama bu tip konular nedense her zaman prim yapıyor.Geçen gün ben de bir konu açtım örgü iplerinin içeriğiyle ilgili bir konu,ama bir Allahın kulu da cevap vermedi. Bu konuyu tenzih ederek söylüyorum ama öyle enteresan şeylere böyle bir çok yorum yapılması beni düşündürüyor açıkçası,neyse ben daha fazla rahatsızlık vermek istemiyorum.Paylaşınca rahatladım sanki...Sevgiler.....
Pardon ? Kazenle web camden konuştum diyince millet yanlış anlayacak en az 1 senedir şüpheli diye kimseye kamera açtırmadım bu konu ile Elif ilgileniyor ! Bu arada Sinan kim ?