Nerede hata var ben bulamadım ?

Baslarim lohusasina sendromuna.Herseyin su sendroma baglanmasina sinir oluyorum.Hamilelik hormonlari dendi dendi 7 aydir kimseye ne tribim oldu me nazim ne niyazim.O da balon yani...Kılıf tamamen...Terbiyesizlik etmis.Ben olsam konusmam.
Gecen arkadasimin dogum gununu ilk defa unuttum.O sira cunku bebeklerle ilgili saglik problemim vardi.Aklima gelemedi.2 gun sonra ozur dileyerek durumu izah ederek kutladim.Bana sadace bosver yazdi.Nasilsin yazdim.Cevap yok.Bir kez de arayayim dedim.Mesgule.atti.Baslarim tribe deyip bir.daha ne aradim ne sordum.Gecen gun tirim tirim ariyor.artik.Diyecegim su ki kimsenin tribini cekmeyin.Lohusa mohusa hikaye.Saygisizligin kilifi lohusalik degildir !

Baslarim lohusasina sendromuna.Herseyin su sendroma baglanmasina sinir oluyorum.Hamilelik hormonlari dendi dendi 7 aydir kimseye ne tribim oldu me nazim ne niyazim.O da balon yani...Kılıf tamamen...Terbiyesizlik etmis.Ben olsam konusmam.
Gecen arkadasimin dogum gununu ilk defa unuttum.O sira cunku bebeklerle ilgili saglik problemim vardi.Aklima gelemedi.2 gun sonra ozur dileyerek durumu izah ederek kutladim.Bana sadace bosver yazdi.Nasilsin yazdim.Cevap yok.Bir kez de arayayim dedim.Mesgule.atti.Baslarim tribe deyip bir.daha ne aradim ne sordum.Gecen gun tirim tirim ariyor.artik.Diyecegim su ki kimsenin tribini cekmeyin.Lohusa mohusa hikaye.Saygisizligin kilifi lohusalik degildir !
bende anlam veremedim açıkçası kırıldım. ben onun herseyınde yannda oldum.. gittim gördum .. çağırsa da çağırmasa da. . ama o ben çağırmasam gelmzdi hiç hoş çağırsam da kocasnı bahane ederdi gelemezdi. .

selam canlar..
15 yıllık arkadasımın bebeği oldu.. benmde nişanım vardı gidemedim doğumuna , hastaneye. (Sonradan öğrendmki hastaneye anneler haricinde kimse istememişler zaten..)
bende nişanlmla 1 hafta sonra evine ziyaretine gittim. Bi eksiği var ise onu alayım dedim kıyafet çok gelmiştir diye dusundum , sordum bu da söyledi gittim aldım..
15 yıllık arkadasım teyzesi oluyorum sonuçta :) yani ben öyle yakınlık hissettim. ayırıtten Yegenimi de gr altın aldım.. (nişan sonrası oldgu için fazla bişiy alamadım.)
neyse gittik hem istediği hediyeyi verdim hemde gr . bu ne dedi ya dedim kbakma alamadım nişan sonrası ama telafi ederim dedim. istemıyorum altınını dedi. ne oldu ki dedim ben ters bşy mi yaptım kızım söylesene dedim. yoook bee dedi sonra arkasnı dönerek gitti..
daha snra balkona geldi bn bebegı emzırcm dedi çıkamam oda dan bi daha dedi. hgdiniz gule gule dedi.. dayanamadım ya ne oluyo dedim var ise bi derdin sorun söylesene bu nasl tavır böyle dedim.. döndu arkasnı gene gitti. eşi , nişanlm ben şaşırdık.. sonra çıktık evden..

arkadaslar hem istediği eksiğini aldım hem ayıp olmasın teyzeyım diye gr altın alabildim gucum ona yetti.. sorun ne anlamadım burada?
bebek doğmadan önce sıksık konusurduk teyzesi az kaldı yegenn bak geliyo tam da nişanına denk geldi tuh fln diip konusurdk. .
Lohusa kafası herhlde🙈
Arkadasa da ceyrek zor valla kusura bakmasınlar😕
Ayıp etmis

altın gr diye mi tepki verdi acaba ? eger eksiğini almış olmasaydım çeyrek alırdım :/

Bence altınla ilgili değil. Dengesi bozulmuş gibi geldi bana. Ne zaman oldu bu olay, bir daha aradı mı sizi veya yazdı mı? Eşi bir yorum yaptı mı bu durumla ilgili?

Bence altınla ilgili değil. Dengesi bozulmuş gibi geldi bana. Ne zaman oldu bu olay, bir daha aradı mı sizi veya yazdı mı? Eşi bir yorum yaptı mı bu durumla ilgili?
ctesi gunu oldu. . hayır kimse arayıp yazmadı. .

selam canlar..
15 yıllık arkadasımın bebeği oldu.. benmde nişanım vardı gidemedim doğumuna , hastaneye. (Sonradan öğrendmki hastaneye anneler haricinde kimse istememişler zaten..)
bende nişanlmla 1 hafta sonra evine ziyaretine gittim. Bi eksiği var ise onu alayım dedim kıyafet çok gelmiştir diye dusundum , sordum bu da söyledi gittim aldım..
15 yıllık arkadasım teyzesi oluyorum sonuçta :) yani ben öyle yakınlık hissettim. ayırıtten Yegenimi de gr altın aldım.. (nişan sonrası oldgu için fazla bişiy alamadım.)
neyse gittik hem istediği hediyeyi verdim hemde gr . bu ne dedi ya dedim kbakma alamadım nişan sonrası ama telafi ederim dedim. istemıyorum altınını dedi. ne oldu ki dedim ben ters bşy mi yaptım kızım söylesene dedim. yoook bee dedi sonra arkasnı dönerek gitti..
daha snra balkona geldi bn bebegı emzırcm dedi çıkamam oda dan bi daha dedi. hgdiniz gule gule dedi.. dayanamadım ya ne oluyo dedim var ise bi derdin sorun söylesene bu nasl tavır böyle dedim.. döndu arkasnı gene gitti. eşi , nişanlm ben şaşırdık.. sonra çıktık evden..

arkadaslar hem istediği eksiğini aldım hem ayıp olmasın teyzeyım diye gr altın alabildim gucum ona yetti.. sorun ne anlamadım burada?
bebek doğmadan önce sıksık konusurduk teyzesi az kaldı yegenn bak geliyo tam da nişanına denk geldi tuh fln diip konusurdk. .
Valla ben bu hareketlerini lohusaligina yoramam kusura bakmasın aramada sert mesafe çizerdim hepimiz lohusa olduk kimii daha kolay kimi daha sert atlattı bu dönemi ama gelen misafirin hediyesine bu ne ya dememisizdir

bende isterım çeyrek takmak.. Nişan sonrası zor oldu ne yapayım. .
bunu kaç kere yazmışsınız... hediyeniz az değil hediye konusunda kendinizi suçlamayın.
sendrom mendrom bana da saçma geldi
bir ergenlik bir lohusa sendromu abartılıyor son zamanlarda
zaman geçsin arayın ya da mesaj atın bakalım yoklayın hala tavrı devam ediyor mu ya da eşiyle konuşuyorsanız ona sorun... saçmalamış bence

bunu kaç kere yazmışsınız... hediyeniz az değil hediye konusunda kendinizi suçlamayın.
sendrom mendrom bana da saçma geldi
bir ergenlik bir lohusa sendromu abartılıyor son zamanlarda
zaman geçsin arayın ya da mesaj atın bakalım yoklayın hala tavrı devam ediyor mu ya da eşiyle konuşuyorsanız ona sorun... saçmalamış bence
evet defalarca yazdım az mı yeterli mi bilemedm kendmi sorguladm kırıldım , üzüldüm..

Çok terbiyesizce yaptığı. Bir anda böyle bir tepki vermiş olsa da hemen akabinde sizden bir şekilde özür dilemesi gerekiyordu.
nişanlıma da ayıp oldu.. adam yuzume baktı dedim kalk gidelim..
arkadasmn kocası da şaşırdı kbakmayın dedi çıktık sonra ..
adam tek kelime etmedi bnde bşy diyemedm.. muhtelemen ne terbıyesz arkadasların var demiştir içinden. .

insallah bir daha konusma gafletine dusmezsiniz.

gram altin degil, en yakin arkadasim bana hicbisey almasa ne olur. neyin eksik dediginde, sen eksiksin teyzesi sen gel derim suyum eksik demem
benim eksigimden arkadasim sorumlu degil cunku.

yuz verdik ayiya geldi s..cti haliya, durumu olmus.

Lohusa diye insanliginidami kaybedecek.bizde hamile lohusa olduk valla ne hormonlarimiz tavan yapti ne bisey.artik herseyi abartmayi cok sever oldu insanlar.arkadasiniz tam bi gorgusuz ve paraya tapan biri boylece gercek yuzunu gordunuz.ben olsam bidaha sokakta gorsem suratina bakmam.illa herkes hediye alacak diye bi kuralmi var.kiminin gucu yeter alir kimi alamaz.insanlara zorla bisey yaptiramazsinki.alirsa saol basim ustune.ki zaten annem babam yada kardesimde olsa sordugunda neye ihtiyacin var.saolun hicbisey ihtiyacim yok derim.arkadasiniz zaten istedigini soylemekle insanligini belli etmis.insan utanir yaa

Altın için olduğunu zannetmiyorum. Belki gerçekten lohusalıktandır.
Eğer o yüzdense aklı başına gelince arar. Bence siz aramayın bir süre.

Back
X