Nerede hata var ben bulamadım ?

Bazılarının bebeği altından oluyor sanırım ki lohusalıkları bukadar kıymetli oluyor !! Biz de lohusa olduk en fazla eşimize trip attık sinirlendik gereksiz çıkıştık etrafı kırmak nedir. Arkadaşınızın ki lohusalık falan değil açgözlülük, altını beğenmemiş besbelli "hoşgeldin güle güle" ne demek evine gelen misafiri kovmuş resmen. Yüzüne bakmazdım.Boşuna üzülmeyin değmeyecek insanlara.
Aynen katılıyorum. Biz de lohusa olduk sıkıntı yaşadık da bu kadar da olmaz! Terbiyesizliğin adı lohusalık sendromu, psikolojim bozuk vs olmuş artik

Bence altına takmamış
Altın istemiyorum yardım istiyorum gibi tepki göstermiş
Yanında yardım edecek birisi var mı arkadaşının.
Doğumu kolay mı geçmiş zor mu
doğumu çok kolay geçti hamimiliğide kolay geçti. yanında annesi var yani zorlandıgı bi durum olmadı..

Sadece hediyeyle de gidebilirsiniz, bunlar sorun edilecek şeyler değil.
Birşeyi takmış belli ki ama aranızda ki bağ düşündüğünüz kadar kuvvetli değil bence, fazla bile takmışsınız.

Ceyrek bekledi gram geldi diyelim; tavır yapma hakki var mi? Boyle seyler gonulden gelir, ister 100 lira takarsin ister reşat altını.. Bunun icin tavir yaptigini dusunuyorsan, dahasi boyle bi ihtimal varsa siz dost filan olmamissiniz..
Hastaneye gitmemen sorun ise, senin de özel günün imis, anlayisli olur insan, hem yalniz da kalmamis..
Nişan sonrasiydi da, bi sey alamadim da diye kendine suc bulma.. Altinini istemiyorum diyen hediye sordugunda siparis de vermeyecekti o zaman.. Hediye almışsın, altin almışsın, nisanlinla ziyarete gitmissiniz; baska ne yapman lazimdi?
bilemedim işte merak ettim ondan sordum bende mi bi yanlışlk var diye oturdum dusundum gayette nişanlmla arkadasmn eşi guzel sohbet etti gulduler eğlendıler..

Adnan ziyagil gibi eğitim masraları için hesap açman lazımdı. 😂😂😂 lohusalık diyenleri anlıyorum evet olabilir ben hiç o durumu yaşamadım ama çevremde bir sürü lohusa gördüm hiç böyle bi tavır görmedim.

Sadece hediyeyle de gidebilirsiniz, bunlar sorun edilecek şeyler değil.
Birşeyi takmış belli ki ama aranızda ki bağ düşündüğünüz kadar kuvvetli değil bence, fazla bile takmışsınız.
bişiy olsa söylerdi. hediyemi altını mı aldım gittim .. daha ne yapılır bilemedm ama o böyle seylere takmazdı eskiden yani takmazdık.. benm bu mesela 2. nişanm ilk nişanmda da yurtdsındaydı şimdiki nişanmda da doğum yaptı kısmet olmadı gelemedi bi turlu.. sadece tebrık etti ikisinde de ama ben hiçbir zaman bişy beklemedim etmedim..

açıklamamıda yaptım nişan sonrası kbakma da dedim halbuki..

Sizden istediği eksik neydi ki? Yani tutarı ne kadar birşey?

Az buz değil, 15 senelik arkadaşlık.

Size nişanda çeyrek takılmıştır. Onlardan birini takmanızı beklemiş olabilir. Gerçekten size bir şey takılmadı mı nişanınızda?

Çok yakın arkadaşım sizin gibi yapsa ben de bozulurdum.

Ama onun tavrının doğru olduğu anlamına gelmiyor. İnsan bozulabilir ama o terbiyesizlik etmiş. Büyük ihtimalle sizi gözden çıkardı. Başka türlü böyle davranılmaz.

İhtiyaç sormuşsun gram vermişsin nişanlının durumu kocasından iyiyse ona fakir muamelesi yapmaya çalıştığını sanmış olabilir aldıklarını az bulduysa o sana dolaylı da olsa nişanında bir şey takama mış çok şey beklememesi lazım

Sizden istediği eksik neydi ki? Yani tutarı ne kadar birşey?

Az buz değil, 15 senelik arkadaşlık.

Size nişanda çeyrek takılmıştır. Onlardan birini takmanızı beklemiş olabilir. Gerçekten size bir şey takılmadı mı nişanınızda?

Çok yakın arkadaşım sizin gibi yapsa ben de bozulurdum.

Ama onun tavrının doğru olduğu anlamına gelmiyor. İnsan bozulabilir ama o terbiyesizlik etmiş. Büyük ihtimalle sizi gözden çıkardı. Başka türlü böyle davranılmaz.
hayır nişanıma yeni doğum yaptgı için gelmedi. bişiy almadı , takmadı sadece tebrik etti hepsi bu.. ama ben çok takılmadım bu duruma tebrık etmesı yetti ben bu duruma bile bakmadım hedıyemı altınımı aldım gittim .. bozuldum hatta kırıldım yalan değil..

İhtiyaç sormuşsun gram vermişsin nişanlının durumu kocasından iyiyse ona fakir muamelesi yapmaya çalıştığını sanmış olabilir aldıklarını az bulduysa o sana dolaylı da olsa nişanında bir şey takama mış çok şey beklememesi lazım
onların maddi durumları bizden daha ii .. dubleks evde oturuyolr sahil kenarında gayet iiler yani.. bizim o kadar bile maddi dururmumz yok.. hatta nişanlım sen altın takacaksan istediği eksiğide ben alayım dedi ses etmedim. resmini attı gttik ikea dan aldık nişanlm ödedi parasını..

altın gr diye mi tepki verdi acaba ? eger eksiğini almış olmasaydım çeyrek alırdım :/
hayır ondan değildir eğer eksiğini almamış olsaydınız sadece gr altın almış olsaydınız ve bu tepkiyi verseydi o zaman az bulmuş diyebilirdiniz ama eksiğini aldığınız için öyle düşünmedim bence sorun başka birşeydir

onların maddi durumları bizden daha ii .. dubleks evde oturuyolr sahil kenarında gayet iiler yani.. bizim o kadar bile maddi dururmumz yok.. hatta nişanlım sen altın takacaksan istediği eksiğide ben alayım dedi ses etmedim. resmini attı gttik ikea dan aldık nişanlm ödedi parasını..
İyi işte arkadaşın değişikmiş hiç arama kırıldığını anlasın

hayır ondan değildir eğer eksiğini almamış olsaydınız sadece gr altın almış olsaydınız ve bu tepkiyi verseydi o zaman az bulmuş diyebilirdiniz ama eksiğini aldığınız için öyle düşünmedim bence sorun başka birşeydir
[neyse benm içim rahat en azından yegenmn eksiğini aldım belki yardımcı olur diye onun için teyzesinden hatra olsun diye gr da olsa takımı da taktım. bir sorun var ise söylerse ne ala ama benm yapabileceğim bişiy yok artık . .

Back
X