Nerede hata var ben bulamadım ?

Boşver gerçek yüzünü görmüş oldun bende konusayim 15 günlük benim arkadaşlarıma taktığım altınlar gelmedi bile .. durumu yoktur alamamıştır dedim geçtim.. lohusalikta alakası yok insanlıkla alakalı
ya biz takmazdık böyle seylere. almasaydımda olurdu yani bişiy demezdi herhlde şuan emin olamadım ben takmazdım mesela . . ama benm içimden geldi almak istedim evet o benm nişanmda almadı , takmadı belki ben gitmeseydim o bana gelip evime tebrikte etmeyecekti ama ben yine de bşy demezdim dunya hali..

daha snra balkona geldi bn bebegı emzırcm dedi çıkamam oda dan bi daha dedi. hgdiniz gule gule dedi.. dayanamadım ya ne oluyo dedim var ise bi derdin sorun söylesene bu nasl tavır böyle dedim.. döndu arkasnı gene gitti. eşi , nişanlm ben şaşırdık.. sonra çıktık evden..
başlarım onun lohusa sendromuna terbiyesizz. Hoşgeldiniz güle güle nedir bildiğiniz kovmuş sizi evinden. Her ne sebeple olursa olsun düşmanımı bile evden kovmam. Çok kafa yormayın bu çirkin insana. Bir daha asla görüşmeyin.

Bence altına takmamış
Altın istemiyorum yardım istiyorum gibi tepki göstermiş
Yanında yardım edecek birisi var mı arkadaşının.
Doğumu kolay mı geçmiş zor mu

Çok önemsenecek kadar bir şey yok.
Sizin kardeşlik saydığınız arkadaşlığınızın değeri 'gram altın' kadar değilmiş.

selam canlar..
15 yıllık arkadasımın bebeği oldu.. benmde nişanım vardı gidemedim doğumuna , hastaneye. (Sonradan öğrendmki hastaneye anneler haricinde kimse istememişler zaten..)
bende nişanlmla 1 hafta sonra evine ziyaretine gittim. Bi eksiği var ise onu alayım dedim kıyafet çok gelmiştir diye dusundum , sordum bu da söyledi gittim aldım..
15 yıllık arkadasım teyzesi oluyorum sonuçta :) yani ben öyle yakınlık hissettim. ayırıtten Yegenimi de gr altın aldım.. (nişan sonrası oldgu için fazla bişiy alamadım.)
neyse gittik hem istediği hediyeyi verdim hemde gr . bu ne dedi ya dedim kbakma alamadım nişan sonrası ama telafi ederim dedim. istemıyorum altınını dedi. ne oldu ki dedim ben ters bşy mi yaptım kızım söylesene dedim. yoook bee dedi sonra arkasnı dönerek gitti..
daha snra balkona geldi bn bebegı emzırcm dedi çıkamam oda dan bi daha dedi. hgdiniz gule gule dedi.. dayanamadım ya ne oluyo dedim var ise bi derdin sorun söylesene bu nasl tavır böyle dedim.. döndu arkasnı gene gitti. eşi , nişanlm ben şaşırdık.. sonra çıktık evden..

arkadaslar hem istediği eksiğini aldım hem ayıp olmasın teyzeyım diye gr altın alabildim gucum ona yetti.. sorun ne anlamadım burada?
bebek doğmadan önce sıksık konusurduk teyzesi az kaldı yegenn bak geliyo tam da nişanına denk geldi tuh fln diip konusurdk. .

Arkadaşın terbiyesiz orası net, yerinde olsam bir daha asla görüşmezdim
Lohusalık insanı delirtmiyor asla bahane değil, yaptığı düpedüz terbiyesizlik

Lohusa sendromu diyip geçmeyin lütfen.
Nebekliyormuş acaba sizden, nişanınızda takılan reşatı bebeğine takmanıza falan mı? Arkadaşınızı hiç iyi niyetli bulmadım. Benimde doğum yapan arkadaşım var. Hediye dışında bir altın al(a)madım. Çocuğun ihtiyaçlarını görsün diye bir miktar para vermeyi teklif ettim bana kızdı, "duymamış olayım aramızda altının paranın lafı olmaz" dedi. Arkadaşınız biraz aç gözlü gibi geldi kusura bakmayın.

Arkadaşınızin hali lohusalık depresyonundan ziyade şımarıklık gibi geldi bana.. Ben olsam görüşmezdim.

Yıllar önce de ablamın arkadaşı intihar etmişti lohusayken Allah kimsenin başına vermesin.. bilemedim şimdi:(

Bazılarının bebeği altından oluyor sanırım ki lohusalıkları bukadar kıymetli oluyor !! Biz de lohusa olduk en fazla eşimize trip attık sinirlendik gereksiz çıkıştık etrafı kırmak nedir. Arkadaşınızın ki lohusalık falan değil açgözlülük, altını beğenmemiş besbelli "hoşgeldin güle güle" ne demek evine gelen misafiri kovmuş resmen. Yüzüne bakmazdım.Boşuna üzülmeyin değmeyecek insanlara.

Arkadaşınızin hali lohusalık depresyonundan ziyade şımarıklık gibi geldi bana.. Ben olsam görüşmezdim.

Yıllar önce de ablamın arkadaşı intihar etmişti lohusayken Allah kimsenin başına vermesin.. bilemedim şimdi:KK43:
Dediğiniz gibi bahsedilen kişinin ki şımarıklık. Lohusalıkta bunalım oluyor tabi ki ama zararı kişinin kendine oluyor tıpkı sizin örneğinizde ki gibi oda bence sadece ilk çocukta çok yoğundur özgür bi hayattan bi anda eli kolu bağlanmış hayata geçiliyor kolay olmuyor ama misafiri kovmak bunalımın bi parçası değil.

sanıırım o dönemnde . .
Hayır arkadaşım.

Lohusa sendromu başka , terbiyesizlik başka şeydir.

Oldu... lohusayım ayağına millet iyice kudurdu zaten. Her terbiyesizliği yapıp ben lohusayım diyor.

Hayatımda binler adedince lohusa gördüm ama bu kadar terbiyesizce bir davranış görmedim.

Sil at. Bi daha görüşme.

altın gr diye mi tepki verdi acaba ? eger eksiğini almış olmasaydım çeyrek alırdım :/
Ceyrek bekledi gram geldi diyelim; tavır yapma hakki var mi? Boyle seyler gonulden gelir, ister 100 lira takarsin ister reşat altını.. Bunun icin tavir yaptigini dusunuyorsan, dahasi boyle bi ihtimal varsa siz dost filan olmamissiniz..
Hastaneye gitmemen sorun ise, senin de özel günün imis, anlayisli olur insan, hem yalniz da kalmamis..
Nişan sonrasiydi da, bi sey alamadim da diye kendine suc bulma.. Altinini istemiyorum diyen hediye sordugunda siparis de vermeyecekti o zaman.. Hediye almışsın, altin almışsın, nisanlinla ziyarete gitmissiniz; baska ne yapman lazimdi?

Back
X