Neredeyse anneligimi sorgulayacagim..

benim babam diyor ki sen doğurunca işe ara verme sakın
eşinin de tayini zaten geç çıkar
(şehir değiştirme durumumuz var eşim benim olduğum yere eş durumu tayini isteyecek bu durumda)
sen ben bebek senin işyerine yakın bi ev buluruz sen işe gidersin ben bebeğe bakarım sen süt izninde falan ilgilenirsin.
ölür müsün öldürür müsün?

bu çocuğun babası da artık senede 1-2 görür yıllık izinlerinde
gerçekten bazen anne babalar çok müdahaleci oluyor.
senin kayınvalide hem cahil hem saygısız, sınırını bilmiyor.
en kötü sen kavga eder küsersin artık
gönül ister ki herkes haddini bilsin ama...

Boyle durumlarda arsizla arsiz olacaksin.etkiye tepki cok severim.
Sen buyuteceksin tabiki annecim babanne sensin. Ayyy anne su besigi cok begendim takimiyla alirmisn hem senin icin kolaylik olur sen buyuteceksin. Babannesi torununa su kunyeyi begendim alirsin artik. Eee bababnnesi bebegin cumhuriyet altinini hazirladinmi. Surekli maddiyattan gir bakim bidaha diyebiliyormu. Cocugumu millet sahiplenecegine adim arsiz olsun daha iyi

Evet saygın davranmayıp saygı beklemekte üzerlerine Yok sagolsunlar. EN fazla uzaklaştırır beni sonra da eserini alkışlar. Allahtan olan herşey esimin gözünün önünde oluyor da içi dişi bir yani kendinde yanlış görmediğinden eşimin yanında ne düşüncesi varsa söylüyor. Eşim de farkında oluyor doğal olarak kabul edilemeyecek şekilde davrandığının. Düşünüyorum o yokken konuşsaydı eşime söylediğimde ve eşim ona sorduğunda ben kötülüğüne söylemedim oğlum deyip kanına girseydi delirirdim herhalde iyice. Ama o yonden şanslıyım kendini öyle haklı görüyor ki her zaman dediğim dedik çaldığım düdük konuşuyor. Herkes de ona “aferin bi doğru sensin” mantıcıyla yaklaşıyor. Teşekkürler..

Teşekkür ederim bu yorumun icin. Öyle şanslısın ki şehir degistirebildigin icin. Benim kv yaşlanmış denizlik ormanlık yer istiyormuş bizi de götürecekmiş. Ben annem babamdan niye uzaklaşayım diyorum onlarda gelsin diyor. Eşim biz senin kuyruğun muyuz benim işim burda diyor hayır ben seni bırakmam vazgeçmem diyor yüzüne. Ben de gitmiyorum o zaman diyor. Yani bi sokak uzaklassa Bayram etcem..
Çok teşekkür ederim umarım ileride herkese gücümü yetirebilirim senin gibi. Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Niye bana kötü hissettiriyorsun ki bi kv olarak sonuçta torununun annesiyim beni cinnet derecesine getirirsen ona da iyi bakamam belki belki sütüm olmaz stresten allah korusun. Torununu düşünen insan bunları yapmaz bence daha çok kapatır ağzını yardımcı olur..
Olmaaz ben bi kere çocuğumuz olmazsa diye varsayimda bulundum da En kötü anne baba arayan çok çocuk var dedim. Kendininki gibi olur mu canimm olmaz öyle diyor. E çocuk da olmuyor diyelim ki. Demek ki eşimin olmazsa benlik sıkıntı Yok ama benim olmazsa ona başka kadından yapsın isteyecek. Hatta söylemişti şakayla. Ne olacak canim sanki koca yine senin kocan sana gelecek demişti. Ben eşime acıdım da oğlunun olmuyorsa ben de Başka adam bulurum ama diyemedim. Gerçi böyle insana öyle de konusulmaz..
Anlamayacak insana anlamayacağı şekilde ima yapmıştım evet. Ama dikine konuştuğu için dikine konusulanlari anlıyor kendi. Artık böyle..
Bundan sonra gitmeyin mesafe koysun eşiniz gitsin görsün annesini.
Neden gelmiyor vs.derse hastayım bulantı var kimseyi goresim yok deyin.
Çok ısrar ederse de kirginim sana deyin.
Hamilelik süper bi bahane bence kullanin bunu.
Zaten biraz daha zaman bekliyorum su an ben de eşim de çok hamile olduğumu idrak edemedigimizden ondan da bekleyemiyoruz. Su karnım bi çıksın ruh halim kendiliğinden bi değişsin önüme geldiği gibi davrancam herkese. Şimdi bile yaparım da aslında o dönem patlamayı düşünüyorum. Teşekkürler
Son söylediğiniz söz cuk oturdu beynime. Çok teşekkürler. Yazdım bunu. Evet tepecikli kendisi. Çocuğumu da öyle büyütmek istiyor. Bisey oldu mu insanlara kızdı mi “bana bak ben gaco değilim ona göre” diye göz dağı veriyor benim yanımda. Ben gacoyum demek ki pasif oluyorum. Ama artık görür..
Evet keşke herkes kendi çocuğunu büyütse. Büyütmeyle kalmayıp gözü doysa da başkalarına kendi çocuklarını büyütmek icin fırsat verse yani ama nerde. Allah size de kolaylık versin..
Zaten anneme söyleyeceğim nolur beni yalnız bırakma diye. Çünkü yaptığını yapacağını sürekli orda burda anlatan bir insan. Annem en azından evladımdı kostum baktım der. Hem oluşacak sorunları en aza indirgeriz. Aramızda bi sokak var zaten düşünen insan gelir bir iki evini de toplar yemek de getirir yine yardımını eksik etmez. İlle başında kalıp moralini bozacak şekilde konuşmasına gerek Yok zaten. O zaman da sürekli söyleyeceğim ben anne sen kendini yorma zaten şurdan surasi arada gelirsin yardıma diye. Diğer türlüsünü kafam kaldırmaz o psikoloji ve durumla beraber. Teşekkürler ..
İnsallah çok teşekkür ederim zaten böyle olursam çocuğum bile belki ilerde onlar gibi davranır bana
Ne diyorsun anlamadım başka konuya yazacaktın herhalde söylediklerinin bir tanesinin bile benim sorunumla alakası Yok.
Ay valla okurken daraldim, sen kimin evladini kimin elinden aliyosun be kadin?
Size tavsiyem, gemileri yakin cocuk dogunca ve kayinvalidenize haddini bildirin ki karisacak yuzu olmasin.
O zamanlar da gelecek insallah teşekkürler.
canm benim lutfen hamileliginon tadini cikar ve sacma sapan setlere dertlenme. sen anne olcaksn kayniş de kim sen dururken. herkes cocugundan sorumlu oyle de ona
Zaten her fırsatta ben onun annesiyim kötü olsun istemem sen çocukların kötü olsun istedin mi hiç diyorum. Ne kadar anlıyor bilmiyorum ama. Teşekkürler..
evlat konusunu tek gecerım musemmam yoktur.okadar çok meraklılarsa bebeğe sıze laf yetiştireceğine zaman kaybettçeğine gtsın bı tane daha yapsın.çok sınır oldum..anne varken onlar kım.
İste kendileri oğullarını doğurmasaymış ben bu çocuğu doğuramazmisim. Diyemiyorum ki en fazla başka adamla evli olurdum su anda ondan çocuğum olurdu ama onun annesi böyle egoist davranır miydi bilmiyorum diye. Ama o gun de gelir yakındır.
Anneler babalar heyecandan şaşırıyorlar artık hele ilk torunsa. :) benim annem bile daha iki aylığım sürekli karnın belirdi mi diye soruyor sanarsin kendi uç çocuk doğurmamış resmen unutmuş yani iki ayda çıkmayacağını. Evet keşke herkes haddini bilse..
Maddiyatina kimse dokunmasın. Yapacaklarını zaten yapcam diyor ama ben yapması gerekenleri de yapsın istemiyorum. Niye dersen karışmaması gerekirken fazla karışır ama yapması gereken alması gereken bisey olduğunda sanki babaanne değilmiş gibi ben sunu aldım size ben sunu yaptım der. O yüzden malını da istemiyorum. Evet öyle akıllanan insanlar da var ama ben benimkine basıma kalkması icin başka firsatlar sunmuş olurum. Teşekkürler..

Benim kv yok. Ama evlerden ırak iki görümcem var. Küçüğü sanki ben yokmuşum, çocuk onunmuş gibi davranıyordu. Eşimde ağzını açıp bir şey demiyordu. Bir gün yine annesiymiş gibi davranınca "şeyime sağlık, çok güzel çocuk doğurdum" dedim. İkiside kalakaldı. Bu arada benim doğum yerim Ankara Çin çin. Baş edemezsen beni çağır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…