Nereye gittiğini bilmediğim evliliğim

vay bu iyimiş

Bu düzeni değiştirmek sizin elinizde.
İzin istemiyorum gidiyorum diye haber verdim deyip kapatacaksınız telefonu ve gideceksiniz istediğiniz yere.
Bir surat asar, iki asar alışır bir zaman sonra.

Ailenize karşı saygısızlık ettiği her an açın ağzınızı yumun gözünüzü.
Erkek olsun da evine baksın önce.
İş beğenmiyormuşmuş.
Biz bayıldığımız için çalışıyoruz sanki..

Alışamam beni dinleyeceksin derse de aha paşa bey kapı orda bitsin bu evlilik dersiniz.

peki bunları yapmak için çok geç kaldım mı? 35 yaşındaki adam değişir mi acaba

Eşinizin size faydası yokmuş ki hem sizin enerjinizi sömürüyor,ailenizi kötülüyor

ben bu zamana kadar çok taviz verdim artık çok geç, bu adamda değişmez zaten ben umudumu kaybettim

Zincirlerinizi kırmaktan da korkuyorsunuz ama boşanmak geliyor aklınıza..
Onuda yapamazsınız. .
Çocuklarınızın huzurlu bi yuvada büyümesini istiyorsanız annelerinin ezildigini görmelerine müsaade etmeyin.
İzin almadınız diye burnunuzdan 1 kere getirir..
Kararlı ve dik durursaniz onuda yapmaz..
Şiddete meyledecekse anında polisi arayın böyleleri çok korkar eve polis gelmesinden..
Evi gecindiren sizken sizi yonetmesine, ailenize laf soylemesine artık müsaade etmeyin..
Boşanmak o adamdan kurtarır sizi ama esas sorun sizin kendinizi müdafaa edemeyecek güçte olmanız (en azından burada görünen o)
Bismillah deyip silkelenin..kendinizi düşünmüyorsaniz çocuklarınız için yapın bunu..
Annelerinden güç alır çocuklar unutmayın. .
Onların geleceğini katakterlerini sekillendirmek sizin elinizde..
Çocuklarınız erkek ise ileride eşlerine yapacakları da babaları gibi olacak..çünkü örnek kadın figürü olan anneleri alttan alıp laf yiyip oturan biri..
Kız ise çocuklar evliliğe erkeklere karşı korkar ve güvensiz olacaklar..

Adam calismiyorsa temizlik ve yemek isini o alacak. Yok oyle yagma. Hem evin gecimini saglayacagim, hem cocuklarla ilgilenecegim, hem adamin gonlunu edecegim, hem adama hizmeycilik edecegim.... oyle mi? Ha bir de adamdan izin alacagim? Yok boyle bir dunya.
Adam tamamen asalak. Bence artik calismamak icin isten ayrilmis. Ben olsam ayrilirdim. Bak nasil calisiyor o zaman....
Bu arada ben bosandim. Oglumla beraber gul gibi yasiyorum. Hammallikmis benimkisi, fedakarlik degil. Sirtimdaki yukten kurtuldum.

Benim eşim de markete bile gitsen izin alacaksın diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…