- 17 Ekim 2019
- 38
- 24
- 3
- 39
- Konu Sahibi nefesalmak
-
huzur verse bana eziyet etmese susup oturucam zaten çocukların başında bir baba rolü olsun diye , bunun çenesi susmuyorböyle bi evliliğe ancak adamın varlığı ile yokluğu önemsiz ise katlanabilirim. sizinki hem her şeye karışıyor, hem çalışmıyor. ne diye katlanayım ki? köle miyim ben?
hiç bişey sormuyorum artık en ufak bir tartışmayı kaldıracak halim kalmadı, sorsam onu bile yanlış anlar bir bahane bulur zatenBundan sonra kendisi için be planı varmış?
susturmalısınhuzur verse bana eziyet etmese susup oturucam zaten çocukların başında bir baba rolü olsun diye , bunun çenesi susmuyor
Getirsin, depremler olmadan taşlar yerine oturmaz. İyi niyetten, güzel sözden anlamıyorsa tartışarak çözeceksiniz bu problemi. Ayrılın diyemem ama sağlam bir dersi hakediyor. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış, unutmayın. Savaşmadan haklarınızı geri alamayacaksınız bu çok açık.ama söylemeden gidersem benim burnumdan getirir daha sonra huyunu biliyorum
Seninde benim sayemde karnın tok, diyemiyormusunuz. Bakın burada herkes size kendinizi ezdirdiğinizi anlatmaya çalışıyor. Yaşadığınız psikolojik şiddetten dolayı doğru kararlar veremiyorsunuz. Sorun çıkmasın diye nereye kadar bu hayatı yaşayabilirsiniz. Herşeye katlandınız diyelim, 20 sene sonra geçen zamana bakıp, ne kadar mutsuz bir hayat yaşadığınızı düşüneceksiniz. İnsanın kendisine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz, çünkü sizin müsade ettiğiniz kadar müdahele ederler hayatınıza.sadece küçük oğlumla kalkıp kahvaltı hazırlar, eve süpürge açar, öğlende mesai saatim tutmadığı için büyük oğlum yemeğe geldiğinde bişeyler yedirir, ve bunları yaptığı için benim sayemde rahatsın diye laf sokar, masa başında çalıştığım için zaten benim işimde zor değilmiş
ben zaten özgüvenimi kaybettim bunu açıkça söylüyorum desteğe ihtiyacım var sağlıklı düşünemiyorumSeninde benim sayemde karnın tok, diyemiyormusunuz. Bakın burada herkes size kendinizi ezdirdiğinizi anlatmaya çalışıyor. Yaşadığınız psikolojik şiddetten dolayı doğru kararlar veremiyorsunuz. Sorun çıkmasın diye nereye kadar bu hayatı yaşayabilirsiniz. Herşeye katlandınız diyelim, 20 sene sonra geçen zamana bakıp, ne kadar mutsuz bir hayat yaşadığınızı düşüneceksiniz. İnsanın kendisine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz, çünkü sizin müsade ettiğiniz kadar müdahele ederler hayatınıza.
zaten boşanmaya karar verdim gibi bişey, peki arkadaşlar ben nereden başlıcam
önce kendi ailemle mi konuşayım yoksa avukat mı bakıyam napayım ben??
İyi de arkadaşım onu sen böyle alıştırmışsın. Sen alttan aldıkça tepene çıkmış. Hır gür olmasın diye hep sen susmuşsun.karşımda normal bir insan olsaydı arkadaşlar şu an bu sohbeti yapmazdık
ben zaten özgüvenimi kaybettim bunu açıkça söylüyorum desteğe ihtiyacım var sağlıklı düşünemiyorum
çok üzülüyorum ne yapacağımı bilemez haldeyim, benim durumumda olan arkadaşlar ne yaptınız, ya da daha farklı sebeplerden boşanan arkadaşlar bu süreçte neler yaşadınız, benim cesarete ihtiyacım var
yok bende herşey bitti zaten sadece cesarete ihtiyacım varAilenizle konuşun "geri dönüşünüzün olmayacağı, bu kararı vermek için kafanızda çok geri dönüşler yaşadığınızı, mutsuz olduğunuzu ve artık ilaç kullandığınızı, sizi geri dönmek için ikna etmeye çalışırlarsa tek başına savaşacağınızı" anlatın. Zaten eş kişisi ve ailesi kararınızdan döndürmek için ikna çabasına girecekler, hiç değilse aileniz size bunu yapmasın. Yelkenleri suya indireceğiniz izlenimi aldım sizden çünkü.
Bence bir buçuk senedir hayatınız heba olmuş zaten ciddi ciddi konuşun Eğer kendine gelmezse boşanın.Hem iş beğenip çalışmayacak Hemde bu şekilde bir hayatınız olacak kendinize haksızlık etmeyin33 yaşındayım, 13 yıllık evliyim, 2 oğlum var, biri 11 diğeri 5 yaşında, bende memur olarak çalışıyorum ve ben artık kafayı yemek üzereyim
eşim 12 yıl asker olarak çalıştıktan sonra 2 ay içinde istifa etmeye karar verdi, önceleri acele etme dedim paragözsün sen deyince ne yaparsan yap dedim işini bıraktı ve benim memleketime yerleştik ev aldık.istediği iş olmadı ve iş beğenmediği için 1.5 yıldır çalışmıyor. eşim askerliği bıraktıktan sonra bana hayatı zindan etmeye başladı, ona kalsa hiç bişey yapmak istemiyor sürekli yan gelip yatmak istiyor, hayır zaten ailece gidip dışarıda bir gezmemiz tozmamız yemek yemişliğimiz yok ki eşim hiç sevmez dışarıyı, aslında şu an en büyük sorunumuz eşimin aileme tamamen kafayı takmış olması, resmen ailemden nefret ediyor, sürekli en ufak bir şeyi bile eleştiriyor, anneme sürekli laf sokuyor, sadece hafta sonu birkaç saat annemlere gidip geldikten sonra hiç susmuyor sürekli onları eleştiriyor aşağılıyor, ve ben artık hiç ama hiç mutlu değilim çünkü ben onun ailesiyle hep iyi geçindim en ufak saygısızlık yapmadım, ve dün işyerinde arkadaşlar sinemaya gidecekti bana sende gel dediler bende eşimi aradım büyük oğlumla birlikte gidebilir miyim diye sordum hayır ne işin var dedi, kafamda şimşekler çaktı kendi hayatıma dönüp baktım benim en ufak bir sosyalliğim yok kendimi dış dünyaya kapatmışım eşim yüzünden, şimdi boşansammı diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum ama ilerde de keşke hayatımı heba etmesemiydim diye pişman olmaktan korkuyorum, benim gibi olanlar benzer şeyler yaşayan birileri bişeyler söylesin çok üzülüyorum
ben zaten özgüvenimi kaybettim bunu açıkça söylüyorum desteğe ihtiyacım var sağlıklı düşünemiyorum
çok üzülüyorum ne yapacağımı bilemez haldeyim, benim durumumda olan arkadaşlar ne yaptınız, ya da daha farklı sebeplerden boşanan arkadaşlar bu süreçte neler yaşadınız, benim cesarete ihtiyacım var
sadece küçük oğlumla kalkıp kahvaltı hazırlar, eve süpürge açar, öğlende mesai saatim tutmadığı için büyük oğlum yemeğe geldiğinde bişeyler yedirir, ve bunları yaptığı için benim sayemde rahatsın diye laf sokar, masa başında çalıştığım için zaten benim işimde zor değilmiş
boşanmak istemiyormuşBence boşanma kararınızı aileye açıklamadan önce eşinizle konuşun. Açık açık anlatın boşanmak istyorum deyin. Aranızda anlaşıp öyle açın konuyu sonrası avukat vs prosedürler. Umarım kurtulursunuz bu yamyamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?