Yüzünü gördüğünde umarım aynı frekansı yakalarsınz:)
Buluşacağınız yeri özellikle çok güvendiğin 1-2 arkadaşına söyle . Nasıl biri olacağı hiç belli olmaz
hayırlısı olsun canım :)
netten tanısıyorsun
ve sanırım asker falan bu arkaadas..
eger askerse meslegi ona gore yorum yapıcam
o da olur
sen yinede dikkatli ol tabi deTürk askerinden Türk polisinden zarar gelmez heralde zaten polisevinde buluscakmıssınız
hayırlısı olsun umarım goruncede elektrik tutar
çok tatlısın canım benim haklısn ama ben korkduğum için o bana böyle bişi dedi evlilkten ciddiyetten bahsettihemen kapılma. kimsenin huyunu suyunu beğenmediği bi erkekmiş gibi ne hemen evleniriz ederiz muhabbetine girmiş yav daha görüşmeden? bi kız buldum kaçırmim der gibitabii günahını da alıyor olabilirim, hiç belli olmaz :)
ilk cümlelerimden belli olmasa da ben de netten tanıştım ve çok mutluyuz maşallahumarım güzel geçer :)
Hayirlisi olsun canim insallah mutlu olursun.
evt canım araştırıcaz tabi benim babamda asker zatenNedense bu tür tanışmalar bana hep soğuk gelmiştir. Garantici bir insanım belkide ondan, hemen güvenemem, hakkında hayırlısı, ama adını soyadını adresini soyunu sopunu iyice araştırmadan güvenme tatlım :97:
kesinlikle zaten ailemin haberi olacak asla gizli bişi yapmam yapamamDegil Polis evi isterse caminin avlusu olsun siz tedbiri elden birakmayin
çok heyecanlı ve eğlenceli oluyo bu netten tanışmalar filan...Bol şanslar diliyorum sana.... Umarım hayal ettiğin gibi biri çıkar karşına...
bende erkek arkadaşımla netten tanıştım tatlım ama tedbiri elden bırakma çünkü hemen öle evlenicem senle moduna girmiş bu beni biraz tedirgin etti açıkcası çünkü netten konuşmak yüzyüze görüşmek gibi değil elbet elektrik alamayabilirsiniz birbirinizden yada tek taraflı sorun oluşabilir buluşmaya gittiğin günü yerini ve saatini yakın arkadaşlarına söle bilsinler nerde olduğunu inşallah hayırlısı olur canım
hemen kapılma. kimsenin huyunu suyunu beğenmediği bi erkekmiş gibi ne hemen evleniriz ederiz muhabbetine girmiş yav daha görüşmeden? bi kız buldum kaçırmim der gibitabii günahını da alıyor olabilirim, hiç belli olmaz :)
ilk cümlelerimden belli olmasa da ben de netten tanıştım ve çok mutluyuz maşallahumarım güzel geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?