netten tanıştığım insanla görüşmeye karar verdim çok heyecanlıyım

suskun89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
430
39
123
36
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...iz/457590-duygularimin-onune-gecemiyorum.html

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/463380-tekrar-gorusmeye-basladik.html

evt arkdaşlar bu bu konuyla ilgili 3.başlığım ve artık bişiler değişsin istedim ve bütün cesaretimi toplayarak ona tamm görüşelim dedim.

duygularımın önüne geçemedim daha sesini duymadım yüzünü görmedim ama konuşmalrıyla ne biliyim çok farklı çok samimi çok mantıklı geldi.4 buçuk ay koşturdum peşimden ara ara ayrıldım 5 10 gün sonra yine yazdım yazdı sanki bunları elimde olmadan yaptım bilmiyorum farklı ben daha önce böyle bişi hissetmedim ilk defa biriyle yazıştım ve ilk defa birinin teklifini kabul ettim.

çok konuştuk herşeyi konuştuk a dan z ye hemen hemen hep aynı şeyleri düşündük evlillik hayallerini anlattı mutlu olmak istedğini mutlu etmek isteğini söyledi.

ilk günden beri niyetinin ciddi olduğunu söyledi herşeyi birlkte aşarız herşey senin istediğin gibi olur.1 yıl bekle de beklerim 10 yıl bekle de beklerim dedi.herşeyinle kabulumsün dedi.

senden tek isteğim bana sadık bir eş olman göreve gittiimde gözüm arkada kalmaycak hayatımıza evliliğimize çocuklarımıza sahip çıkacaksın senden başka bişi istemiyorum dedi.

sen benim mucizemsin dedi.korkma benden sana zarar gelmez biraz cesaretli ol yanlış bişi yapmadığımızı farkına var dedi

ben ailemden izinsin hareket edemeyeceğimi söyledim ve ailemden izin alman gerekiyo dedim tatm hiç sorun dedğil dedi babanada adresi vericem soyumu sopumu araştırsın dedi .ben seni anneme ve ablama gösterdim dedi çok beğendiler dedi ama pek nazlıymış ama akıllı kızmış dediler dedi.

şimdi bizimkilere sadece arkdaş ortamında tanıştık diyecem daha hiç yüzyüze görüşmedik sizde görün izin verirseniz görüşcem diyecem ekimin son haftası izne geliyo çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin olur mu

Yüzünü gördüğünde umarım aynı frekansı yakalarsınz:)
Buluşacağınız yeri özellikle çok güvendiğin 1-2 arkadaşına söyle . Nasıl biri olacağı hiç belli olmaz

Yüzünü gördüğünde umarım aynı frekansı yakalarsınz:)
Buluşacağınız yeri özellikle çok güvendiğin 1-2 arkadaşına söyle . Nasıl biri olacağı hiç belli olmaz

umarım onuda konuştuk kendimizi hazırladık hazırlamya da devam ediyoruz

polisevinde buluşcaz daha güvenli yer yok bundan heralde

netten tanısıyorsun
ve sanırım asker falan bu arkaadas..

eger askerse meslegi ona gore yorum yapıcam

o da olur

sen yinede dikkatli ol tabi de Türk askerinden Türk polisinden zarar gelmez heralde zaten polisevinde buluscakmıssınız

hayırlısı olsun umarım goruncede elektrik tutar

hemen kapılma. kimsenin huyunu suyunu beğenmediği bi erkekmiş gibi ne hemen evleniriz ederiz muhabbetine girmiş yav daha görüşmeden? bi kız buldum kaçırmim der gibi tabii günahını da alıyor olabilirim, hiç belli olmaz :)

ilk cümlelerimden belli olmasa da ben de netten tanıştım ve çok mutluyuz maşallah umarım güzel geçer :)

Son düzenleme:
Nedense bu tür tanışmalar bana hep soğuk gelmiştir. Garantici bir insanım belkide ondan, hemen güvenemem, hakkında hayırlısı, ama adını soyadını adresini soyunu sopunu iyice araştırmadan güvenme tatlım :97:

çok heyecanlı ve eğlenceli oluyo bu netten tanışmalar filan... Bol şanslar diliyorum sana.... Umarım hayal ettiğin gibi biri çıkar karşına...

bende erkek arkadaşımla netten tanıştım tatlım ama tedbiri elden bırakma çünkü hemen öle evlenicem senle moduna girmiş bu beni biraz tedirgin etti açıkcası çünkü netten konuşmak yüzyüze görüşmek gibi değil elbet elektrik alamayabilirsiniz birbirinizden yada tek taraflı sorun oluşabilir buluşmaya gittiğin günü yerini ve saatini yakın arkadaşlarına söle bilsinler nerde olduğunu inşallah hayırlısı olur canım

o da olur

sen yinede dikkatli ol tabi de Türk askerinden Türk polisinden zarar gelmez heralde zaten polisevinde buluscakmıssınız

hayırlısı olsun umarım goruncede elektrik tutar

umarım canım tek korkum o benim umarım elektirikler tutar ampuller yanar

çok tatlısın canım benim haklısn ama ben korkduğum için o bana böyle bişi dedi evlilkten ciddiyetten bahsetti

Hayirlisi olsun canim insallah mutlu olursun.

saol canımm inşallah

evt canım araştırıcaz tabi benim babamda asker zaten

Degil Polis evi isterse caminin avlusu olsun siz tedbiri elden birakmayin
kesinlikle zaten ailemin haberi olacak asla gizli bişi yapmam yapamam

çok heyecanlı ve eğlenceli oluyo bu netten tanışmalar filan... Bol şanslar diliyorum sana.... Umarım hayal ettiğin gibi biri çıkar karşına...

umarım yaa inşallah cnmm inşallah

nasıl gidiyo peki bi sorun oluyomu evlilk konusu canım öyle sandığın gibi dedğil.ben çok güvenemedim başlarda lay llay lom takılıyo zaman geçiriyo diye düşündüm onada öyle hissettirdim tabiki hepsinin zamanı ver ileriye dönük beklentilrini söyledi hepsi bu yani evt ailem bilecek zaten adresi onunla gittiğimi içim rahat gidicem çok heyecanlıyım ben şimdiden

canım bol şans diliyorum sana, yolun açık olsun öncelikle.
benim ablamla eniştem de netten tanışmıştı, bazen iyi, bazen de kötü olabiliyor kısmet bu işler yani... umarım seninki iyi bir tecrübe olur :)

Hayırlısı olsun, inşallah yüzyüze geldiğinizde de ikiniz de aynı elektriği yakalarsınız yine... Dikkatli ol derim yine de, bol şanslar... Sonucu da haber et bize, merak ederim...

canım en başta hakkında hayırlısı.tamm güvenilir bir yerde buluşuyorsunuz ama karşındakş insanı iyi ta nı iyi tahlil et .bende polisim ve her meslekte çıkar bazı arızalar, çok gördüm ben.o yüzden dikkatli ol

hiç belli etmiyosun ama ne kıza hemen kötü olur diyosun bak sen mutluymuşsun

konuyu açan arakdaşım bende diyorum ki umarım elektirik alırsın önemli olan sevmektir nerde tanıştığının hiç önemi yok hepimiz insanız sonuçta:80:

hiç netten biri ile tanısıp gorusmedim ama cevremde tanısıp gorusen ve suanda cok mutlu olan arkadaslarım var
insallah birbirinizi gordugunuz zamanda sanal alemde mutlu oldugunuz gibi mutlu olursunuz
haberleri tez zamanda bekliyorum o halde meraklandırdın beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…