netten tanıştığım insanla görüşmeye karar verdim çok heyecanlıyım

aradığım özellikler hemen hemen onda var konuşmalrı çok güzel çok mantılı ama bazen o kadar çok kaptırıyo ki kendisini sevgilisiymişim gibi davranıyo görüşünce elektrik alamazsak diyorum ne elektiri ya diyo elektrik alcaksam tedaşa giderim die saçma sapan espiri yapıyo.benim için karakterin önemli diyo tabi güzellikte önemli ki sen hem çok güzel hemde çok temizsin seni çok seviyorum diyo.sen benim mucizemsin diyo korkma ben seni bırakmam diyo sen benim yarimsin seni en az vatanım kadar seviyorum diyo.burda bi başkasına kafamı kaldırıp bakmıyorum çünkü sen varsın diyo sana bunu yapmam sen benim gerçeğimsin diyo .

hmm bayada olmuşş.korkman gerekmiyo ama dikkatli olmalısın.konuşmadınız mı telefonda falan duymadın mı sesini hiç

canım dikkat et işte bu saplantılı aşık tripleri insanı korkutuyor.
ya bi diyorum ki kısmet bu nereden gelir belli olmaz en azından görüş tanı

sonra diyorum ki gencsin güzelsin mutlaka cıkacak biri karşına salla gitsin

çok karışık ya ben soğutma işlemlerine başladım yavaştan

Canım inşallah yüzünü görünce beğenirsin. çünkü gördkten sonra hoşuna gitmezse ister istemez soğuyo insan. Karşı tarafta bu hal ve hareketleri farkediyo tabi. Keşke çocuğu kendine bu kadar bağlamasaydın. çünkü görüpte beğenmezsen bu iş elbet biter çünkü soğuyo insan. Karşı tarafta yıkılır haberin olsun. Umarım iyice düşünüp taşınırsın çünkü evliliği bile konuşmuşsunuz artık yarı yolda bırakmak.. Bilemiyorum sana kolay gelsin canım:26:

hmm bayada olmuşş.korkman gerekmiyo ama dikkatli olmalısın.konuşmadınız mı telefonda falan duymadın mı sesini hiç

yok cnm tel ve msn vermedim çünkü güvenemiyorum.ya korkarakta bişiler yaşamak istemiyorum.

aynen canım bir aklım devam et diyo sonra bir aklım yapma ya yalancıysa ya saplantılıysa diye korkuyorum.bende kendimden soğtucam.canım ben yapamam bu şekilde bana göre değil bu işler.

işte canım elektrik alamamktan korkuyorum.be alamazsam o beni daha çok beğenirse bırakmaz diye korkuyorum.en iyisi bitirmek ben yapamıcamm.bunuda kendimden soğutarak yapıcam.

Canım şöyle söliyim soğumuyolar.hatta bu onları daha çok yıpratıyo emin ol. Sana şöyle söliyim soğuk davran o anlicak zaten sorun ne dicek. Sende söliceksin ben netten kmseyle görüşmek istemiyorum artık senden soğudum bu ilişki beni sıktı bilmem ne aklına ne gelirse söylee. Zaten sen bunları söyledikten sonra senle ilişkisini keser. Sert konuş ki ilerde sana msj atcak rahatsz edicek yüzü olmasın. Bu tipler sen evlendikten snra huzurunuzu kaçırcak tiplerde olabilir o yzden.. çek restini bitir işi

tatlım ben başta çok safça yazdım herşeyimi kendimi olduğu gibi anlattım .onunda hoşuna gitti.belkide diyorum ben abartıyorum fazla ilgisi alakası tuhafıma gidiyo çünkü ben kimseyle çıkmadım kimseyle görüşmedim.bazen seni seviyorum deyince kendimi bir garip hissedşyorum.belkide zarar gelmeyecek biri çünkü herşeyini olduğu gibi anlatıyo iyi yönlerinide anlatıyo kötü yönlerinide mesla evlenince ben ev işlerinde yardımcı olmam hiç hoşlanmıyorum diyo ya da mesla bir tartışmamız olduğunda alttan almıyo hani yalakalık yapmıyo.belkide dürüst biridir bilemiyorum namaz kılıyomuş diyoki evelndiğimizde ben namazlarımı aksatacak olursam bana kız konuşma diyo evliliğe çok önem veriyo

bilmiyorumm canm yaa hem istiyorum hemde korkuyorumm ya buluşunca bişi hissedemezsem o zamn daha kötü olur fotoalrında falan yakışıklı brine benziyo ama herşey tip te değil ki

Fotolarını gördüysen bişi diyemem ben suratını görmedin diye yorum yaptım. Ne diyim inşallah mutlu olrsnz

Fotolarını gördüysen bişi diyemem ben suratını görmedin diye yorum yaptım. Ne diyim inşallah mutlu olrsnz

gördüm canım 30 a yakın fotosu var beğendim ben çocuğu oda benim 4 5 tane fotomu gördü. ama işte o korku yok mu o korku insanı mahvediyo.

korkarak yazmak iistemiyorum.hem olsun bi deneyeyim isitoyrum hemde yapamam ya zarar verirse diyorum.

Bu kadar konuşup görüşmüşsnz heralde zrar vermez yani ben öyle düşünüyorum ama şöyle bişi var zarar vermez ama ayrılmak istediğnidede peşini bırakmaz rahatsz eder falan.. Evini falan söylememişsnzdr umarm bazıları kendini koruman açısından gizli kalmalı

canım hiç bilemeyiz zarar verir mi ya da kendine bişi yapar mı okuyoruz görüyoruz Allah korusun.işte bende birden bitirirsem face mi falan kapatırsam beni arar bulur diye korkuyorum.çünkü bigün bana babanın söylemediğin mesleğini söylemedin soyadı ben istersem annenin kızlık soyadını bile bulurum demişti.işte bu yüzden o benden kopsun istiyorum.sevmediği şeyleri yapmaya başladım mesala

bugün yine mesaj atmış

Ben seni her durumda sevmişim
Sen bunu görmesen de hakkını vermesen de
Ben senin kollarını vatan bilmişim

diye saplantılımı yoksa gerçekten benden hoşlandımı ben mi abartıyorum bilmiyorum.
yok cnm şuan oturduğumuz yeri söylemedim ama nereli olduğumu biliyo.

4 ay oldu cnm ama orkuyorum yapabilirm sanmıştım ama ben yapamıcam

kız kalabalık bi ortamda buluşursunuz olur biter. mesela alışveriş merkezinde. orda böbreğini çalcak hali yok ya hem belki elektrik alamazsınız, biter gider

belki de hayatının en güzel hediyesiyle tanışmış olursun. benim öyle oldu :)

bi buluş bakalım, zaten bi pisliği varsa anlarsın sonradan

nerde tanıştınız tam olarak? çöpçatan sitesindekilere assssssssla güvenmem ama bi forumdan falansa bi buluş bence, zararı olmaz :)

bence o şu manada sölemiştir: "sana zarar vermek isteyen biri olsam buluşmamıza bile gerek olmadan zarar verebilirim zaten. o yüzden korkman yersiz"

ya ben internetten 3-4 kişiyle buluştum birebir. hiçbirinde de bir şey olmadı. eğer tanıdım, bir anormalliğini görmedim diyorsan buluş diyorum ben yine. ama kalabalık bir yerde hep öyle yaptım ben

faceden tanıştık canm .ibuluşursak polisevine gidecez ama benimki biraz garip sanki saplantılı gbi ya da fazla ilgisi bana öyle geliyo ben daha önce kimseyle çıkmadım hiçbir tecrübem yok seni seviyorum dediğinde bile kendimi bir garip hissediyorum

face deki kız arkdaşları çok az duvarında güzel şeyler paylaşıyo arkdaşlarıyla muhabeeti hoş istersen face ve msn şifremi vereyim rahatsız olduğun kızı sil diyo ablasıyla knouşturcaktı nette hayır dedim konuşulamam ben dedim

işte buluştuğumuzda ben elektirk alamazsam o beni bırakmaz diye düşünüyorum

maşşlah tatlım sende pek bi cesurmuşsunben biraz pısırığım galiba.birazda çekingen en çok bu hoşuna gidiyo zaten

canım bazende agresif olabiliyo mesleğine veriyorum ama o da düşündürüyo.zaten diyo ben sinirliyim ama sinirlenince kavga falan edersek çıkarım sakinleşince gelirim diyo

benim de tecrübem yok gibi bi şeydi :) yok bee dağ başı mı da bırakmıcak. yaa 4 aydır biliosun sonuçta bunu. sorunlu bi tip deil herhalde ki hala görüşüyosun. sorunlu olmayan tip de takıntılı olmaz ki öyle. korkma bence :)

ya ben niye böyle ısrarcıyım, çünkü sevgilimle forumun tekinde tanıştık ve 2 yıl 5 aydır çok mutluyuz. Belki siz de öyle olcaksınızdır, geri tepmeni istemiyorum mutluluk olasılığını.

canım benim Allah mutluluğunuzu daim etsin.bazende haksızlık ettiğimi düşünüyorum.çonkü hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz.aradığım özelliklerin birçoğuda var onda ama işte cnmm nasıl dedem anlamsız nbir korku niye bu kadar ısrar ediyo madem iyi biri gitsin dışrda bulsun sonuçta bende netten bir kızım dimi ama

yok kız inan ben de çok tırsardım başlarda bu internet olaylarından. ama tabe yıllar geçtikçe insan cesaretleniyo internet konusunda.

he bi de şey dicem, takıntılı bi tipse zaten buluşmadan resminden dolayı da takıntı yapar bu kız iyi, güzel diye. yine rahat bırakmaz. buluşsan ne buluşmasan ne yani

o kadar ısrar ettim ki gören de o çocuk benim de üyelik alıp seni ikna etmeye çalışıyom sancak

olabilir anamm yoksa ablası falan mısın ki canım işte çok aceleci 10 gün sonra niyetinin ciddi olduğunu söyledi.fotolarımı gösermiş annesiyle ablasına ablasına çok güzel kız ama yüz vermiyo dedimiş ablasıda aferim akıllı kızmış dedmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…