netten tanıştığım insanla görüşmeye karar verdim çok heyecanlıyım

Aynı şeyi kendiniz yaptıktan sonra neden başkalarının yapmasını anlayamıyorsunuz ben de bunu anlamadım

ben kötü bir deneyim yaşadım ki yapmayın diye uyarıyorum sizin iyiliğinizi düşünende kabahat gidin tanışın netten o sizin sorununuz hanfendi belkide sen bir erkeksin negatif cvp verdiğine göre

ben kötü bir deneyim yaşadım ki yapmayın diye uyarıyorum sizin iyiliğinizi düşünende kabahat gidin tanışın netten o sizin sorununuz hanfendi belkide sen bir erkeksin negatif cvp verdiğine göre

Konu sahibi arkadaşın böyle birşey yapmasını onaylıyorum demedim,iyi okuyun isterseniz. "Ben böyle bi hata yaptım,siz yapmayın" gibi bi cümle kursanız hoşgörüyle karşılardım.Ama bu hatayı yaptığınız halde "Ya arkadaşlar sizi anlamıyorum ya nette kim ciddiki allah aşkına etrafınıza bakın ortamlara giriyosun sinemaya kafeye bilmem nereye hala net başındaki erkeklerle konuşmayın" şeklinde konuşmanızı yadırgadım sadece.

arkadaşım ben yazımda yaptım yapmayın sizlere de demek istiyorum zaten. en azından ne sürprizlere karşılaşılacağını uzun anlattım oki erkeklerin hepsi aynı değil belki ama yinede güven olmaz nede olsa erkek işte geneli bu şekilde çıkıyor yada şans kişiden kişiye değişiyor :)

Ben de pek güvenilir bulmuyorum bu tarz buluşmaları,arkadaş da aylar önce kararını vermiş ve buluşmamış zaten.Bizim yorum yapmamızın pek anlamı kalmadı bu durumda

Ben de pek güvenilir bulmuyorum bu tarz buluşmaları,arkadaş da aylar önce kararını vermiş ve buluşmamış zaten.Bizim yorum yapmamızın pek anlamı kalmadı bu durumda

haklısın biz 2-3 ay geçince yorum yazdık geç kaldık :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…