netten tanıştığım insanla görüşmeye karar verdim çok heyecanlıyım

kızlar ben çıkıyorum şimdi.sizinle konuşmak bana çok iyi geliyo.Allah razı olsun hepinizden.

gelişmeleri yazıcam yine.umarım hakkımızda hayırlsı olur

gherkerse iyi geceler öptüm hepinizi

kızlar ben çıkıyorum şimdi.sizinle konuşmak bana çok iyi geliyo.Allah razı olsun hepinizden.

gelişmeleri yazıcam yine.umarım hakkımızda hayırlsı olur

gherkerse iyi geceler öptüm hepinizi

güzel muhabbetti. iyi geceler

kız bence erkek değil o, niye öyle bi kanıya vardın ki

bende neten tanistim esimle 5 aydir evliyim cok mutluyum allah bozmasin.. insallah hakinda hayirlisini verir allah aileme nete tanistim demedim...:)

bende neten tanistim esimle 5 aydir evliyim cok mutluyum allah bozmasin.. insallah hakinda hayirlisini verir allah aileme nete tanistim demedim...:)

Allah mesut etsin cnm.nasıl oldu ne kadar görüştünüz farkı şehirlerdemiydiniz güven problemi olmuyo mu nasıl aştınız bunu..evt aileler bilirse olmaz bizde söylemicez zaten

kızlarrrr benimki yarın hakkımızda hayırlısı olsunn.duaa edin nolurrrrr

tatlım önceki sayfadaki yazını görmemişim.daha buluşmadım.yarın hayırlısıyla

Son düzenleme:
kızlarrrr benimki yarın hakkımızda hayırlısı olsunn.duaa edin nolurrrrr

tatlım önceki sayfadaki yazını görmemişim.daha buluşmadım.yarın hayırlısıyla
ayyy hadi cnm inşallah çok iyi geçer.herikiniz içinde hayırlsı olsun duarrım seninle ama çok dikkaetli ol tammı canım benim.

sonra gel bütün ayrıntıları tek tek yazz olur mu öptüm bol şans

Dikkatli ol derim. Sanal alemde doğru kişiyi bulmak çok zor. Umarım pişman olmazsın. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Ya arkadaşlar , aklıma geldi anlatayım bari :) arkadaşım birisi ile tanışmıştı. Adam pilotum demiş buna. Bu saftirikte inanmış. Ozamanlar bekardık ikimizde. Kız tanıştığı adamı anlata anlata bitiremedi. Aman gözleri yemyeşil, uzun boylu zayıf, yakışıklı, bakımlı.. falan fırt. Adamı benimle bir tanıştırdı ki adamın gözü kör.. Bu anlattığı özelliklerin zerresi yok. berbatta bir türkçesi var. inanabiliyormusunuz bunu nasıl kandırmış. Otururken bir ara, mesleki kimlik kartınızı görebilirmiyim dedim. ceplerini falan yokladı "tüh evde unutmuşum" falan dedi. Sonra durdu "aman canım ayşe gördü nasılsa" dedi. Kıza gördünmü dedim "evet" dedi. sonra bizi otobüse bindirdi, eve dönerken sordum "gerçekten gördünmü" diye. " hayır ozamanda evde unuttum demişti, ama ben inanıyorum" dedi. ozaman çok kavga ettik görüşmesini istemedim o adamla. şimdi kız başkası ile evlendi çoluk çocuğa karıştı. aman deyim dikkat...

ay çok fenaymış.Allahtan benim böyle sorunum yok.köylümüz olduğu için ailesini falan tanıyorum ama ilk defa buluşacağız.Allah herkesi hayırlısı ile karşılaştırsın..

ya arkadaşım sevindim senin adına ilk gördüğünde ne hissettin bahsetsene biraz.

sağol canım..ilk gördüğümde o kadar tatlıydı ki.ayrılana kadar gözünün içine baktım.elimi tutmak istedi ama tutturmadım.ama netteki gibi değil kızlar ya.bi insan nette kendini mükemmel tanıtır.kıskanç değilim demişti.bugün herkesten kıskandı nerdeyse.ama ben onu bu haliylede seviyorum..pek uzun süreli olmayacak gibi geliyo.çünkü davranışları değişik.sevgimin değerini bilmez gibi geliyor.hakkımızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:

tatlım olumlu demıssın ama bana pek olumlu gıbı gelmedı .davranıslarından memnun olmamıssınız ılıskının cıddı uzun surelı olacagını da dusunmuyorsunuz ,pekı olumlu olan ne ? sadece dıs gorunusden mı olumlu buldunuz .

ayrıca bırseye deyınmeden gecemıcem .cevrem de nette tanısan arkadaslarım var .kıme sorsam tanıstıkları hepsı polıs bu polısler gece nobette canları sıkılıp boyle netlerde sevgılımı arıyor acaba deyınmeden gecemedım cnm .sen yıne de meslegını filan iyi arastır derım .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…