tatlım olumlu demıssın ama bana pek olumlu gıbı gelmedı .davranıslarından memnun olmamıssınız ılıskının cıddı uzun surelı olacagını da dusunmuyorsunuz ,pekı olumlu olan ne ? sadece dıs gorunusden mı olumlu buldunuz .
kıskanç olması canımı sıktı.diğer yönleri olumlu.evet işinden eminim zaten tanıyoruz canım.benim arkadaşlarda polis ayarlamıştı
tatlım siz nerden nasıl tanıştınız ve gününüzü nasıl geçirdiniz kıskançlığını hemen nasıl anladın.o elektriği alabildin mi hemen aynı nette ki gibi mi seninkide mi polis tanıştığın kişi canım
canım ben, facede ekledi öle başladı tanışmamız.kimin kızısın kimin oğlusun derken tanıdıkmışız meğer.bankta oturduk canım pek vakit yoktu sohbet ettik.kıskançlığı dışında gayet iyiydi.parktaki her erkek nie sana bakıo tanıyomusun falan kıskanç oldduunu anladm.polis değil cnm.
yani o elektriği aldınnız birbirinizden ozman öylemi nasıl aynı netteki gibi rahat oldumu yoksa ilk defa karşılaştınız gibi bişi mi oldu.kıskançlık olucaktır canımm daha iyice birbirinizi tanıyıp güveneceksiniz bi kız ekleyecek sen sorucaksın o kim niye ekledin falan diye bunalrı zmanla aşarsınız güven olduktan sonra.
ee devam mı yanı canım siz aynı şehirdesiniz heralde onun avantajıda var tabi .senin durumumn biraz daha iyi benim kinden.
evet canım aynı şehirdeyiz.nette daha rahat konuşuyorduk.ilk dakikalarda çok utandık.sonra alıştık =))
evet canım aynı şehirdeyiz.nette daha rahat konuşuyorduk.ilk dakikalarda çok utandık.sonra alıştık =))
ayy canım çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin mutlu mesut ettisn inşallah güzelim..
sağol bitanem.inşallah Allah sonumuzu hayır etsin =)
Allah mesut etsin cnm.nasıl oldu ne kadar görüştünüz farkı şehirlerdemiydiniz güven problemi olmuyo mu nasıl aştınız bunu..evt aileler bilirse olmaz bizde söylemicez zaten
Anladigim kadariyla siz o zaman internetten tanismadiniz yani chat sitelerinden degil...
Ortak bir arkadasiniz sayesinde face'de tanistiniz yani on tanisma oldu sonrada bulusma karari aldiniz...
Bence gayet normal yani soyunu sopunu bilmedigin biri degil en azindan dediklerinin dogru olup olmadigini bilme imkanin var!
Uzun zamandir konusuyorsunuz galiba degil mi? ve yuz yuze gorustukden sonrada duygularinda birsey degismedi dimi?
Bana gore insan kendini daha guzel anlatiyor yazarak vs... o yuzdensiz bir birinizin kalbini sevdiniz once ve bu cok kiymetli insaALLAH hic ayrilmazsiniz...
Hayirlisi olur ins
canim sagol. 2 3 ay konustuk bulustuk sevdik birbirimizi suan okadae cok mutluyum ki allah herkesi mutlu etsin suan 5 aydir evliyiz ailem istemedi evlenmemi bende kactimben yurtdisindayim esimde burda nete tanistik bulustuk ailemden gizli bulusurdum ama dedigim gibi nete iyi insanlarla karsilasmak cok zor ama icinden benimki iyi cikmis gerci simdi cicimayimlari bide askimizin meyvesi olsun benden mutlusu olmaz:)
Anladigim kadariyla siz o zaman internetten tanismadiniz yani chat sitelerinden degil...
Ortak bir arkadasiniz sayesinde face'de tanistiniz yani on tanisma oldu sonrada bulusma karari aldiniz...
Bence gayet normal yani soyunu sopunu bilmedigin biri degil en azindan dediklerinin dogru olup olmadigini bilme imkanin var!
Uzun zamandir konusuyorsunuz galiba degil mi? ve yuz yuze gorustukden sonrada duygularinda birsey degismedi dimi?
Bana gore insan kendini daha guzel anlatiyor yazarak vs... o yuzdensiz bir birinizin kalbini sevdiniz once ve bu cok kiymetli insaALLAH hic ayrilmazsiniz...
Hayirlisi olur ins
hayır canım cet cut siterinden değil.faceden tanıştık.ortak arkdaşımız yok ama tanışmamız braz komik oldu.ben onu babamın askerlerinden falan zannettim öyle msj attım eklemiş beni.tanışıyomyuz falan dedim.tartışrak başladı yani tanımıyosan nie ekliyosun falan dedim biraz sert çıktım benim o tavrımdan çok etkilenmiş va öyle böyle bu noktaya geldi.4 aydır konuşuyoruz .daha buluşamadık cnm.ben kararsım halaa
evt insan yazarak daha iyi kendini ifede edebiliyo ama işte net ortamından olunca güven problemi oluyo ve bunu koly kolay aşamıyosun.sorun da bu zaten..
yok ben yapamadım.olmadı korktum çekindim.bazı şeyleri aşamadım.
ve artık hayatımda sadece derslerim olacak.ben hayatıma birini almaya kendimi hazır hissetmiyorum bunu anladım..
yarımdımcı olan arkdaşlara tşk ediyorum.
netten tanışıp mutlu olanlrda Allah mutluluğunuzu daim etsin.
tanışcak olanlarda dikketli olsun.hakkınızda hayırlsı olsun
Ya arkadaşlar sizi anlamıyorum ya nette kim ciddiki allah aşkına etrafınıza bakın ortamlara giriyosun sinemaya kafeye bilmem nereye hala net başındaki erkeklerle konuşmayın ya bizzat şahsen kendimden biliyorum 3-4 yıl önce facede birile tanıştım ya sapıkın önde gidenizdi ş......siz ilk buluştuk maksat nasıl biri diye merak ettim öle aşk meşk diye bişe yok zaten maksat tanışmaktı. bana dediki hadi eve gidelim bende olmaz deyip evime döndüm. e kızım adamlar bikaç ay sizle kandırmak için konuşur sonra buluşalım diyecekler çok heyecanlıyım seni tanımak istiyorum. deyip bahanelerile ilk buluştunuza cinsellik muhabbeti yaparlar. denemek için bikaç kişile daha konuştum adamaların ilk muhabbeti cinsellik. birde kendilerini çok yakışıklı çok güzel zannediyorlar allahın malları yok iddialıyım yok kızlar peşimden koşar falan filan ucuz erkekler işte :)
bende tavsiye arkadaşlar sakın ola netten kimsele tanışmayın helede faceden aman kızlar uzak durun netten sevgiliden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?