netten tanıştığım insanla görüşmeye karar verdim çok heyecanlıyım

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
fatmaozkan,
ceyar+,
sema1857,
gunebkn,
Elaa35,
SweetSeptember,
nazlikizsg,
yahs,
Makara_Kukara,
shady

bu kadar isim gorunuyo....
kimse yazmiyo ne oluyo be....
hadi gizlar davranin....

ce
yarcim bebisde cook onemli ...
bazen coook sessizde olmuyo...
sen cocuk fikrine sicak bak derim...

bizim gürültülerimiz yeter

come on baby diye kadına mı diyo yoksa bebeğe mi? hadi gel artık gibilerinden bebeğe diyosa komik bence kadına diyosa tam bir mal. bence bebeğe diodur

tanimadan bilemezsin....
simdi herkes abdesli namazli herkes cemaatten...
sen tani iyice ama nazlan ha...

abla 4 aydır hiç yüz vermedim ne duygularımı belli ettim ne de belli etmesine izn verdim arada canım lı güzelimli falan konuşuyo kızıyorum hemen bana öyle şeyler deme diyorum .haklısın sen benim herşeyimsin diyo sinir şeyy

off bence saplantılı bu çocuk rahat vermez bana ben kendimden soğutup bitiricem

Benim de vardı çevik kuvetten bi sevgilim daha 20 yaşındaydı. çapkın oluyorlar illaki. cinsel anlamda falan can sıkıcı oluyor yani.. belli bir yaşı geçmemişlerse hayır beklemeyin dayanamadım ayrıldım çocuktan hoşlanmama rağmen...

bizim gürültülerimiz yeter

come on baby diye kadına mı diyo yoksa bebeğe mi? hadi gel artık gibilerinden bebeğe diyosa komik bence kadına diyosa tam bir mal. bence bebeğe diodur

canim ilk zamanlar gurultu patirti olur ama....
sonra alt ust katlarin sesini dinlemeye baslarsin...

aaaaaaa olmuyo ama beeeee.....simdi benim kocam bi tane...
ilk zamanlar silahini evde unutuyodu garibim.....

ilk zamanlar aklı gece yaptıklarınızdaydı tabii sürekli. aklı beş karış havadaydı. şimdi normale dönmüş.

en iyisini yamissin.....

Bak yazıyorum bebek

canım 4 ay oldu asla öyle şeylere girmedi zatece bir kere bişiden konuşuyoduk ben çok pis küserim dedim.bi öperim geçer o küskünlüğün dedi

tabi hemen kızdım yine tamm tamm bişi demedim kızma hemen dedi

datlim bu oglan cook hizli geldi bana ne ole operim falan e cusssss....
nasil abdest namaz o....
sirnagada yeni gitmis hani...

bu arada kaç yaşındasın?

ama siz yüz yüze gelmemişsiniz bile... En geç 2-3 görüşmede belli eder niyetini zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…