netten tanıştığım insanla görüşmeye karar verdim çok heyecanlıyım

kissss ceyar.....
opustun haaaaaa...
zaten su kocalari mutlu etme topiginde iyi geyigi vardi bunu...

Ne anlamdaaa tecrübesizlikk?

Ne anlamdaaa tecrübesizlikk?

ben kimseyle çıkmadım canım.lise 1 de birine aşık olmuştum çocuk tam açılacakken babamın tayini çıktı .daha ondan sonrada kimseye bişi hissetemedim onun yeri benden çok başka hep kalbimin bir köşeisnde duruyo facden baktım araştırdım yok bulamadım(

gelen her teklifi geri çevirdim.arkdalar salaksın sen dedi acayıp yakışıklı teğmen vardı mesala yok dedim istemiyorum .hep çektim kendimi .

şimdi bir erkek nasıl davranırsa iyi nasıl davranırsa kötü bilmem çıkınca ne zman elini tuturar öper bilemem mesla yani anlayacan çok saftirk bişiyim

ben kimseyle çıkmadım canım.lise 1 de birine aşık olmuştum çocuk tam açılacakken babamın tayini çıktı .daha ondan sonrada kimseye bişi hissetemedim onun yeri benden çok başka hep kalbimin bir köşeisnde duruyo facden baktım araştırdım yok bulamadım(

gelen her teklifi geri çevirdim.arkdalar salaksın sen dedi acayıp yakışıklı teğmen vardı mesala yok dedim istemiyorum .hep çektim kendimi .

şimdi bir erkek nasıl davranırsa iyi nasıl davranırsa kötü bilmem çıkınca ne zman elini tuturar öper bilemem mesla yani anlayacan çok saftirk bişiyim

Kusuraa bakmayııın kızlar .. İnternetim çok yavaş, cevaplarım geç oluyo o yüzden...
doğrudur canım en iyisi sevgili olmamak aslında ah ah. geç kalmış sayılmazsın zaten

Kusuraa bakmayııın kızlar .. İnternetim çok yavaş, cevaplarım geç oluyo o yüzden...
doğrudur canım en iyisi sevgili olmamak aslında ah ah. geç kalmış sayılmazsın zaten

aslında hiç iyi değil elacımm tücrübesizlik çok kötü bişi belkde o yüzden korkuyorum.ilgisi alakası bana saplantılı gibi geliyo belkide hiç öyle değil.ne biliym iştee zor anlayacan hem isiyosun hemde korkuyosun.

bana demişti sen korkuyosun sevmekten sevilmekten zoruna gidiyo dedi.üzülmyeceksin Allah ın izniyle üzmeyecem bırakmayacam seni dedi.

kisss ceyar gecen topkite kapanada kazen erkek var demisti yakalamisti nasil anliyo bacim be....
zink diye buldu adam o herifi butun kizlar soookk olduydu....

hangi herif nan bi keresinde birine çattı erkeksin diye de sonra yanlış alarm dedi. bi tek onu gördüm. hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…