aklına ne gelirse
eskiden çok masumdum senden sonra böyle oldum diyorum. senin için masum, bu önemli değil diyo :) yine de konuşmasak daha memnun olurdum ama durmuyo bu erkekler
bi de asla evlenmeden öpüşmem diyodum ama 1 sene direnebildim isteğine
ötesini ise istemedi hiçbir zaman. isteseydi gözümden düşerdi zaten.
allah hakkında hayırlısını versin yinede nereye gittiğinde birilerini haberi olsun bencede...
çok açıklayıcıtamam
bizim olursa uzağız istesede olmaz aslında en güzel tarafı zırt pırt buluşmayız ben istemem öyle çok sık görüşelim sıkılırım daralırım
ötesinide istemezsın bir zahmet bir sene normal herlde öpüşme için bilmiyurm tecrübesizlk çok kötü bişi kızlar var yaa
Ne anlamdaaa tecrübesizlikk?
banami dedin ceyar....
anlamadim seker....
saol tatlım Allah razı olsun.eğer kararımı verirsem güvenli bir yerde buluşcaz ailemde biecek o yönden sıkıntı yok yanisonrası düşündürüyo beni
eet sana dedim bebek
hee öpüştüm
Ne anlamdaaa tecrübesizlikk?
kiz sevgilim olmadi diyo sanrim...
baska ne olsunki....
ben kimseyle çıkmadım canım.lise 1 de birine aşık olmuştum çocuk tam açılacakken babamın tayini çıktı .daha ondan sonrada kimseye bişi hissetemedim onun yeri benden çok başka hep kalbimin bir köşeisnde duruyo facden baktım araştırdım yok bulamadım(
gelen her teklifi geri çevirdim.arkdalar salaksın sen dedi acayıp yakışıklı teğmen vardı mesala yok dedim istemiyorum .hep çektim kendimi .
şimdi bir erkek nasıl davranırsa iyi nasıl davranırsa kötü bilmem çıkınca ne zman elini tuturar öper bilemem mesla yani anlayacan çok saftirk bişiyim
sen iki topigi birdenmi idare ediyon yoksa.....
he anam. bi de fatmagül. beynim döndü
Kusuraa bakmayııın kızlar .. İnternetim çok yavaş, cevaplarım geç oluyo o yüzden...
doğrudur canım en iyisi sevgili olmamak aslında ah ah. geç kalmış sayılmazsın zaten
he anam. bi de fatmagül. beynim döndü
neyse sen iyi dusun iyi tasin ona gore kararini ver bacimmm.....
kisss ceyar gecen topkite kapanada kazen erkek var demisti yakalamisti nasil anliyo bacim be....
zink diye buldu adam o herifi butun kizlar soookk olduydu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?