• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEVRESİM GEÇİRMEK ERKEK İŞİDİR... OFF

Serpilzorlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
781
Puanlar
103
Bundan sonra nevresimleri kocama geçirteceğim :( belimi incittim yaaa... yorganım da yün zaten, neredeyse 60 kilo :( örgütlenelim onlar yapsın

İlginç. O kadar ağır yorgan hayatımda görmedim.

Bu kadar güçsüz olmayın , spor falan yapın.

İlginç. O kadar ağır yorgan hayatımda görmedim.

Bu kadar güçsüz olmayın , spor falan yapın.
spor yapıyordum aslında da 3 haftadır gebelik durumum vardı biraz hareketsiz kaldım, bir şey değişmedi zaten bebeğimi düşürdüm 2 gün önce. işler birikti. ağır geldi demekki :S

Yün yorgan olmadan uyuyamıyorum soğukta ısınamıyorum diğerleri ile. Kötü yanı çok ağırlar tek yapmaktansa yardım alın nevresim değiştirirken eşinizden.

Ne güzel dertleriniz var, benim de böyle derdim olsun inş amin :) Tek yaşıyorum her iş benim işim, çok hafif yorganlar var artık onlardan alın, ne siz ne eşiniz gereksiz yük çekmeyin.

Buraya gelip konu açtığına göre asla o işi kocana yaptıramayacaksın yaptırsan buraya yazmazsın :)
:) :) yok vallahi zaten bu bel ağrısından sonra yapamam, işten kaçmaz bizim ki bende saflık, oooff off yapmadan önce düşünecektim

Back
X