hooooopdamladim hemen yüklüyorum
o zaman senden söz alıyım:) yarın içip yüklesem bakabilr misin özellkle bu aralar ihtiyacm var
yalnız her açıdan net bir foto olsunki görebileyim
canımben genelde gece 12 den sonra girebiliyorum malum çocuk olunca pek rahat bırakmıyor ancak o saatten sonra yorum yazabilirim
canım 3 evre hali geçirmişsin ilk evrende baya sıkıntıların olmuş ama bu yükü senin omuzlarından alan biri var senin o zorluğu atlatmanda yardımcı olmuş...ama bu arada sizi kuyunuzu kazan çekemeyen 3 kişi kafa kafaya verip sizi çekiştirmiş o kişin saçları at kuyruğu toplu diğeride hamilemi desem şişmanmı onu pek çözemedim sizi hep kösteklemiş sanki
ikinci evrede ise herşey tersine dönmüş sanki baya fırtınalı ieyler atlatmışsın yürekle ilgili bir ayrılığa düşmüşsün sürekli sağdan sola çekiştiriyorlar nereye gidiceğinizi ne yapacağınızı bilemiyorsunuz çok kararsızlıklar yaşamışsınız ve halan yaşıyorsunuz
açık ve net bir ekilde söyleyebilirmi G harfli biri var isminin baş harfi olması büyük ihtimal o kişi bir yarılığa girmiş sağdan soldan çekiştiriyor bir yanında hamile biri bir yanında zayıf biri bu kişiyi çekiştiriyor iki yandan kopamıyor umarım fazla karışık anlatmamışmdır üşünürken yazmak çok zor oluyor konuşmak gibi olmuyor
ya anlamadım şey bir hamile bayan var ki falınızda çok sık gözüküyor her yerde yakın zamanda doğım yapıyor ki heran yani kız olarak görüyorum çocuğu
aşk sevgi hayatınız çok karışık görünüyor gerçekten sanki karar wermeniz gereken bir durum var gibi
sagol canim ailemle ilgili birseyler gözüküyor mu ? maddi manevi ?
çıkan bişiler varmı acaba merak ettim
çıkan bişiler varmı acaba merak ettim
evet canim ama bunlar gecmiste kalan sikintilar cok sükür bitti sayilir
bu arada son evreyi yazmamışım dimi son evrede hafif silik izler var ama genede o hat sınırlı fincanın dışına taşamamış.yani o çerçeve şimdi olmasa bile ilerde silikleşecek ve tozu bile kalmayacak
iste bekledigim cevap :) insallah canim öyle olur
kşm bu hamile bayan bakiiiym.resmen doğuruyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?