canım bende sana bakabilirim istersen sıkıntıdayımm özellikle aşk üstüne istiyorum çok teşekkürler şimdiden..
bakabilirseniz sevinirim.. ağırlıklı olarak iş için...
Eki Görüntüle 740455 Eki Görüntüle 740456 Eki Görüntüle 740457 Eki Görüntüle 740458 Eki Görüntüle 740459 Eki Görüntüle 740460
simdiden tesekkur ediyorum canım istersen bende sana katina falı bakarım sorunu sorarsın
Eki Görüntüle 740521 Eki Görüntüle 740522 Eki Görüntüle 740523 Eki Görüntüle 740524 Eki Görüntüle 740525 Eki Görüntüle 740526 Eki Görüntüle 740527
canım bende sana bakabilirim istersen sıkıntıdayımm özellikle aşk üstüne istiyorum çok teşekkürler şimdiden..
ters dönmüş balığın var bu aralar işlerin ters gitmiş gibi ama önü ferah gözüküyor..
iç dünyan bu aralar karışık gibi kafanda birden fazla şey dolanıyor..
kalabalıklar arasında yalnız kalmış gibisin etrafında birçok şey dönüyor...bu arada aşk hayatınında karışık olduğunu görüyorum..sanki böle aynı kalpte uzak iki kişisiniz gibi ..etrafı böyle demir zırhlarla örülü gibi..
deniz aşrırı bir yerlere kaçmak istiyorsunuz biriyle kafamı alıp gitsem huhşu içinde olsam der gibisiniz bir yol ayrımına girmişsiniz bir kararsızlık durumu var..
içinde u veya v harfi olan birinden uzak durun sizi sanki karanlığa çekmeye çalışıyor gibi..
girdiğiniz bir ortamda güzel parlak haberler duyabilirsiniz..bu siizn yeniden doğusunuz olabilir.
aşk hayatın çok karışık gözüküyor..kafan bi çok yerde sanki ne yapıcağını bilemez gibisin.
karşı taraf uzaklaşmak ister gibi acaba onu çokmu bunalttın
bu kişinin içinde s yada a samet dermişimharfi varmı..etrafı çok temiz görünüyor.
çok güzel bir dileğin var yakın zamanda olucak gibi gözüküyor..
etrafındaki söylenenleri çok kafana takıp üzülme içini sıkıntını sanki bir tarafa toplamışın gibi
a harfli birinden çok güzel haberler alıcaksın
kusura bakmayın fazla detaylı bakamıyorum yeğenimin sünneti varda onun için hazırlıklar yapıyoruz..sağlıcakla kalın
Eki Görüntüle 740517 Eki Görüntüle 740518 Eki Görüntüle 740519 Eki Görüntüle 740520 Eki Görüntüle 740528 Eki Görüntüle 740532 Eki Görüntüle 740533 Eki Görüntüle 740535 Eki Görüntüle 740537 Eki Görüntüle 740538
Özellikle içtim valla :)
Şimdiden ağzına sağlık teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?