neyse halin çıksın falin

$2012-09-01 18.38.13.webp
$2012-09-01 18.38.43.webp
$2012-09-01 18.38.57.webp
$2012-09-01 18.39.27.webp
$2012-09-01 18.39.57.webp
$2012-09-01 18.40.08.webp

ya benim konumada girip falımı yorumlar mısınız?kimse bakmadı :((başka yerede yükledim bekliyorum yüklerkende sorun yaşıyorum girip bakabilirseniz sevinirim.

bu halamın fincanı :)
$SP_A0377.webp $SP_A0378.webp $SP_A0379.webp $SP_A0380.webp

Şuan kahvemi yudumluyorum soğuyunca foto ceker atarım ;) tesekkürler simdidenn =)

cankız bana da bakarsan cok mutlu edersın benı :38:

sımdıden tesekkur ederım:54:

Eklentiler

• $IMG2083.webp
    $IMG2083.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG2088.webp
    $IMG2088.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG2091.webp
    $IMG2091.webp
    33 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG2094.webp
    $IMG2094.webp
    26 KB · Görüntüleme: 70
  • $IMG2097.webp
    $IMG2097.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 66

canım sıkıntı yaşamışsın ama atmaya başlamışsın hatta atmışsın büyük ölçüde.bir şeye üzüleceksin ama ciddi bir şey değil.bir insanla kavga edebilirsin.otorite konumunda bi insanla sorun yaşayabilirsin.anne baba patron gibi.birinin kalbinir kırmışsın ya da kıracaksın.dargınlık var ama sonra o insandan haber alacaksın aranız düzelecek.dedikodunu yapan insanlar var çevrenden bunlar hep.gergin ortamlar var hep canım.bi süre senden değil çevrenden kaynaklanan ufak sorunlar yaşayabilirsin.gerginlikler atışmalar vs.uzun ve biraz zorlu bi sürecin sonunda çok istediğin bir şeyi elde edeceksin.bu şey senin için hazine değerinde.ama biraz sabır.bir insanla birlikte uzak bir yere seyahat var.bir erkek çıkmış biraz çapkın gibi.ama seni çok seviyor ve değer veriyor.bu şu an hayatında olan veya ileride olacak olan bir erkek olabilir ama çok net olarak böyle bir ilişki var.geçmişinde çok kadın olmuş fakat senle tanıştıktan sonra tamamen sende.aranın iyi olduğu biriyle bozuşacaksın tatlım.ve eşin veya ileride eşin olacak erkek annesine çok düşkün sözünden çıkmayan bir tip olabilir.

siz ve yanınızda bir kişiyle beraber bir aile ortamına giriyorsunuz,sanki bir sandalyede oturmuş karşınızdaki kişileri dinliyor gibisinizbu aralar kafanızdaki probler bir tarafa toplanmış bir yanınız gülerken bir yanınız bunlarla nasıl başa çıkıcağım gibi endişelerdesiniz
yalnız kalıp düşünmek kafanızı dinlenmek istiyorsunuz baya bunalmışınız.
eğer karşı cins ile ilgili bir durumunuz varsa evli yada sevgili bilemicem o kadarını ama ..:)annesiyle ilgili problem gözüküyor fazla dominant gibi..
önünüz çerçevelenmiş adeta sanki nereye gitseniz önünü kapanıyor ama siz yine hayallerinizden ödün vermiyorsunuz sizin etrafınız çok temiz ama o çerçeveden kurtulabilirseniz refaha kavuşabilirsiniz..
dileğinizi iki kişilik tutmuşsunuzçok yoğun duygular var..ama yolunuzun üstünde sizi engellemek isteyen kişi çıkabilir..karşı taraf tarafından seviliyorsunuz..:37:

Back
X