cnm bence sen onu askerdeyken aramalıydın
tamam o çok abartmış bunu sende haklısın çünkü bi yanda baban var ama oda askere gidiyor yaa o yuzden çok alıngandır.
bnce şöyle yapıyosun aramıyosun etmiyosun deme ona
yeni yerine gidince değişik bi hediye gnder.
asker psikolojisini çok iyi biliirim, çok zordur.
çünkü 460 gün bekledm, eğer seviyorsan ki seviyorsun anladığım kadarıyla biraz sabret
5 ay mı yapıcak?
baban niye karşı çıkıyor niye istemiyor nişanlını??
genelleme yapmak doğru olmaz ama evlendikten sonra babanla görüşmene engel olabilir..
bu konuda sana ve ailene kinlenebilir..biran önce baban iyi davranmaya başlasa iyi olur yoksa sonra olan kızlara oluyor...
Canım bence bekle askerlıgı tamamen bıtene kadar
nekadar da rahat olsa yeri yinede askerlık psıkolojisi
bide sen onun yerınde olsan
onun ailesi tarafından istenmediğini düşünmezmıydın
buda cok kotu bısey
bence bekle ayrılmak ıcın erken daha askerden donunce ılışkınızı tartar bıçersin
mrb kızlar son olanları da paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.
acemi birliğinden çıktıktan sonra telefon konuşmalarımız hep olumsuzdu.bir türlü beni anlamak istemedi.ve gitmeden yanıma gelmemek için bahaneler buldu.ben geleyim dedim biletimi falan aldım gidiyorum dedi. sonra annem annesini aradı öylesine hal hatır sormak o gün akşam gitmesi gerekiyordu ama annesinden öğrendikki gitmiyormuş üç dört gün daha evindeymiş.tabi yalanı ortaya çıkınca aradı bahaneler uydurdu bende yüzüne açık açık vurmadım yalanını.inanmış gibi göründüm bahanelerine.sonra tutturdu gitmiyorum ben hadi sen buraya gel diye.tabi ben bu defa kabul etmedim gitmeyi ve onu çağırdım istiyorsan sen gel dedim.o yine bahaneler falan gelmeyi reddetti. ikna etmek için konuştum ama gelmemekte ısrarlıydı tamam dedim bende sen bilirsin. bu konuşmalar gündüz oldu gece başka birşey için ben aramıştımbu seferde bana geliyorum dedi.şimdii bir aksilik çıkmazsa iki gün sonra gelecek.
açıkçası hiç mutlu olmadım.günlerdir yemeden içmeden kesildim.ruh gibi yaşıyorum ve o da az çok biliyor durumumu.bile bile bu kadar üzdükten sonra neden aniden tavır değiştirdi anlayamadım.ben artık kesin kesin ayrılmayı düşünüyordum ama şimdi biraz daha beklemeye karar verdim.
siz söyleyin kızlar ne yapmam ne düşünmem lazım???
ona çok güveniyordum ama çok kırıldım.tekrar eskiye döönmek için çaba sarfetmeliyim yoksa kendi haline mi bırakmalıyım??işin içinde yalanda var artık. eğer devam edersem ne kadar doğru bir evlilik yapmış olucam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?