gördüğüm kadarıyla etik olmayan bir şey kalmamış günümüzde...Ailelerden ayrı bir şehirde yaşıyoruz , ben yeni ve diğerinden biraz daha külfetli bir daireye taşındım. Şuan ayrı ayrı masraf yapıyoruz. Düğünümüz kasıma yetişmezse 2019 ilkbaharda demiştik sanırım öyle de olacak.
Resmi nikah yapıp düğünü beklemeden aynı evde yaşamaya başlamak.. toplumumuzda etik olmayan birşey miydi?
gördüğüm kadarıyla etik olmayan bir şey kalmamış günümüzde...
büyüden ziyade kastedilen şey aynı evde yasamaya basladıktan sonra hop düğün yapalım olayı, şuanki kadar hevesli olunur mu bilemedim kiBen muhafazakar sayilabilecek bir kafadayim
Nikahtan sonra her seyi yasayabilirsiniz bence
Ama gercek bir aile hayati yasadiktan sonra dugun yapmak cok sacma geliyo bana
Ben goremedim ama varsa dugunun bir buyusu o bozulur sanki
ahaha netten davetiye sistemi yaptırırım düğünsüz davetiyeTakı takmak istemeyen eşe dosta bahane olur.
Etiği falan geç bu var bak.
büyüden ziyade kastedilen şey aynı evde yasamaya basladıktan sonra hop düğün yapalım olayı, şuanki kadar hevesli olunur mu bilemedim ki
topluma soralım madem
anket koy da
Yani diğer türlü yapacağınıza bu şekilde daha makul bence de sonra aynı evde yaşamaya başlarsanız hiç heyecanı kalmaz ki bide öyle düşün o heyecanı yaşamanızı isterim millet için düğün. Yaptığınıza değmez bence kendiniz için özelleştirin o günü direk nikahtan gitmek yada benim gibi 8 ay nikahla baba evinde vs beklemek sonra düğünü yapmakTek nikahla evlen düğüne ne gerek var ki
Bence ayni evde kalmayin canim.maddi sıkıntı çekeceksiniz birakin erkek ve ailesi düşünsün.sirf tasarruf edeceksiniz diye böyle bisey yapmayın.sonucta ilerde başa bile kalkilir.dunya hali düğün gecesi ayrilanlar var.hem ailenizden biri duysa ne kadar üzülür yada düğünü erkene alinAilelerden ayrı bir şehirde yaşıyoruz , ben yeni ve diğerinden biraz daha masraflı bir daireye taşındım. Şuan ayrı ayrı masraf yapıyoruz. Düğünümüz kasıma yetişmezse 2019 ilkbaharda demiştik sanırım öyle de olacak.
Resmi nikah yapıp düğünü beklemeden aynı evde yaşamaya başlamak.. '' toplumumuzda '' etik olmayan birşey miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?