Nikah - Düğün

İmam nikahımız var deseydin susarlardı.

Toplumun etikleri bazen çok gereksiz olabiliyor...onlara takılıp yaşamamak gerek...bunun gibi örneğin...nikah olduktan sonra hangi etik size ne karışr...

Benim

Benim ve çevrem için sorun olmayacak bir şey ama sizin çevrenizi bilemeyeceğim. Başkalarının düşünceleri sizin için önemli ise bir aile büyüğü ile konuşun. Değilse içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Mutluluklar diliyorum

Ne alaka canım biz nikahla evlendik düğün falan yapmadık. Kapı gibi hükümet nikahı kim ne diyebilir bu kadar takılmayın herkesin lafına

Haziranda nikah yaptık, Ekim'de düğün. Aynı evde yaşadım çünkü evliydik artık. Keşke düğün yapmasaydim. Sırf annem babam çok istiyor diye yaptık. Artık gereksiz geliyor bana. Yapanlara saygı duyuyorum tabi. Benim nikahım öyle arkadaş arasında ufak bir kutlamayla oldu. Uzakta olduğumuz için aileler gelemedi. Düğünü en çok onun için yaptık. Neyse bu gereksiz ayrıntılardan sonra tabi ki kendi fikriniz ne yondeyse ona göre hareket edin. Evlenmissin artık, millete ne? İstersen nikahsız yasa.

Biz nikahtan 5 gün sonra memlekete gittik. Anneannesinin evinde ayni odalarda ama ayri yataklarda yattik :). O yer yataginda ben normal yatakta artik napalim elele tutusup uyuduk .

Bizim toplumumuzda dügünsüz evlenmek garip karsilaniyor nedense sacma sapan düsüncelere sahibiz. Bizim tanidigimiz nikah yapip esiyle kayinvalidesinin evinde kaldi. 6 ay sonra annesi kina eglencesi yapti gelinde 11 haftalik hamile. Millet konustu mu evet konustu ama her ikisininde umrunda degil :) En güzeli

Evlisiniz :)
Sadece hamile kalmamaya dikkat edin :)

Resmen evlenmişsiniz
Bunda ne var

Doğru anladım umarım

ya zaten evlenmıs oluyorsunuz allah ıyılıgınızı versın emı
ıcınıze sınmıyorsa nıkahı da dugun tarıhı zamanına erteleyın

Bu sadece sizi ilgilendirir.
Düğünü bekleyin ama bence yine de

Nikah yapmışsınız eviniz de kurulmuş

Düğünün yetişmemesi Nasıl olacak ki

Yapın düğünü de madem

Düğün için devlet büyükleri vs mi gelecek de boş Zaman sıkıntısı olacak

Nişanliyken cekim yuzunden beklemek biraz zorda .
Sonradan düşununce o büyü bozulmadan hersey sırayla olmali .

Ayni evde yasadiktan sonra dugune ne gerek var anlayamadim bana sacma geliyor zaten yuvani kurumus oluyosun. Var bizim cevremizde de oyle arkadaslarimiz ama dugun yapmayacaklar mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…