- 9 Nisan 2018
- 1.486
- 3.898
- 133
Bu senin en ozel gunun evde yemek ne ya? Utanmadalar bence o gun is gostertirler bile gidersen.inanın hiç öyle değildi ya ne olduysa nikah öncesi oldu gerçi tamam dedi ama bana da soracakmış öyle dedi bilemiyorum gerçekten
Evet siz anlatınca banada garip geldiBen de nikahtan sonra eşimin ailesinin evine gittim. Yemek yedik, içtik vs. Hatta gelinliği çıkardım duş aldım. Tüm misafirler gittikten sonra da eve geçtik. Ay bilmiyorum şu an düşününce saçma gibi ama o an normal geldi yani. Zaten bizim nikah erken bir saatteydi eve gidip napacaktik ki o an? Mis gibi gittim yemeğimi yedim, sampanya filan patlattik, eğlendik. Ha ben gitmek istemesem illa gel demezdi kimse. İkiniz nasıl istiyorsanız öyle olmalı.
Zaten hiç öyle olmazlar ama tam düğün/nikah dönemi çıldırmış gibi anneci oluyorlar. Bu nasıl oluyor hala çözemedim.inanın hiç öyle değildi ya ne olduysa nikah öncesi oldu gerçi tamam dedi ama bana da soracakmış öyle dedi bilemiyorum gerçekten
Haklısın , zaten düğün nikah istediğimiz gibi olmuyo bu dönemde bari buna ben karar verebileyim diye düşünüyo insan , bence açık açık söyle istemiyorum gerek yok böyle bişeye diyeevlenme arifesindeyim normalde kokteyl vs olabilir diyorduk az kişilik ama olmadı nikah dairesinde sade nikah olacak.
Biz çok kavga etmeye başladık bu süreçte haksız mıyım merak ediyorum. nişanlımın ailesi nikahtan sonra onların evde yemek yeriz gibi bir şey dedi nişanlıma o da tamam falan dedi ben de sinirlendim bana sorulmuyor diye belki nikahtan sonra baş başa kalmak eve gitmek veya baş başa bir şeyler içmek vs. istiyorum yada yemek olacaksa bile çekirdek aile ile dışarıda güzel bir yerde yiyip kalkıp evime gitmek istiyorum. her zaman yaptığımız klasik evde yemek yemek istemiyorum ki ben zaten sevmem öyle çok eve bir sürü insan girip çıkmak ayrıca bu benim günüm değil mi? yani haksız mıyım sizce abarttım mı?
sahi neden böyleler , benimki de tutturmuş her gelinlik provasına kv ye haber vericekmişim gelmek ister misin diye sırf ona haber vermemek için annemi götürmüyorum,kv tek gelmicek eltiyle birlikte gelicekler bende öyle istemiyorum, onlar alışverişe çıktıklarında beni çağırmadılar ben üzülmedim bozulmadım neymiş efendim annesi üzülürmüş blablablaZaten hiç öyle olmazlar ama tam düğün/nikah dönemi çıldırmış gibi anneci oluyorlar. Bu nasıl oluyor hala çözemedim.
Kendi isteğinizi belirtin sonuçta bu sizin özel gününüz. Siz nasıl isterseniz öyle olmalı. Mutluluklar.
bırını davet edıp sonra da ona hesabı odetmezsınız yanı cagırıp sonra da herkes kendısı yedıgını odeyecek denmez ayıp olurGençler yemeğe gidin nikahtan sonra. Eğer maddiyat problem ise herkes kendi hesabını öder lakin düz nikahtan sonra da 10 kişi ile de yemeğe götürebilirler. Bu adettir hatta.. Sosyal tesislerden birine gidersin yine gidersin fiyatlar çok uygun ve temiz.
onların kendı akrabalarıda vardır ınsanlar ac olacak cogunlukta belırlı yas ustudur zatenBen dışarıyı tercih ederim malum sadece nikah olacak zaten en azindan bi değişiklik olsun diye dusundum belki de dediğiniz gibidir ama bana sorulmamasina bozuldum
bırını davet edıp sonra da ona hesabı odetmezsınız yanı cagırıp sonra da herkes kendısı yedıgını odeyecek denmez ayıp olur
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?