Nikah

Normalde dekolte seven, mini etek giyen bir kadınım. Eşimin ailesi bize göre daha muhafazakar. 10 yıla yaklaşan evliliğimde tamamen kendi tercihimle eşimin ailesinin olduğu ortamlarda dikkat ediyorum giyimime.

Bu zamana kadar asla onlardan bu yönde bir talep gelmedi, gelmez de. Gelinliğin dikilirken kayınvalideme sen de gel provaya demiştim. Ben görüp ne yapacağım kızım? Sen beğendiysen sorun yok demişti
Sizin durum sıkıntılı. İki taraf da birbirinden pek hazetmiyor sanırım. Evliliğin sürekli bir güç savaşı içinde geçecek bence.

Sizin bisey bilmiyor olmanız degil sonuçta gelecek insanlarda var nikaha onları düşünerek söylemiş olablr. Başka elbise bakmanız sorun olmasın . Ya da gıdıp kendiniz begenin fikir sormayın

Ben olsam o elbiseyi alirim. İnada bindiririm. Nisanlimda istedigini soylesin dusunsun. Abartili bir gogus veya bacak dekoltesi degil ya.

Foto atsan ya :)

Abiye ve dekolteli ise ben de sade nikah için abartılı diye düşünürüm açıkçası. Kv nin sorulduğunda fikrini beyan etmesi çok normal.
Ama eş adayının sana baskı yapması hiç hoş değil.

Yerinde olsam illa o olacak diye inat etmem buraya foto koyup başka kişilerden de fikir alırım :)

nişanlın ana kuzusu. bugün guna izin veren yarın nelere izin vermez ki. evlennice erkekler daha aileci oluyor bunu da düşünün derim. hiç bir sebeple bana kv karışamaz bazı konularda eşim bile karışmaz çünkü ben bir bireyim ve kimsenin kararlarına göre hareket edemem

Kv'nin tavrından çok,eş adayının 180 derece fikir değiştirmesi sıkıntı.Annem öyle dedi diye beğendiği elbiseyi açık buluyor falan.Bilemedim.Umarım ilerisi de böyle olmaz bu durumun.

Keske kimseye gostermeden direk alip giyseydiniz. Kaynanana neymis yani. Bir kere nikahin olacak istedigini giymelisin bence. Ama bir elbise arabizda tatsizlik huzursuzluk cikartacaksa baska bir sey de bakabilirsin. Ben olsam fazla takmazdim ama gercekten sinir oldum. Esine ozellikle.

Enteresan.. Daha şimdiden karışıp müdahale ediyorsa evlenince vay haline canım.Ama dişini nazikçe göstermelisin, birkere yüz bulduklarında ömür boyu sürüyor. Anladığım kadarıyla eşinde annesini dinliyor sanırım.

Kiskandiysa kaynanan giysin o elbiseyi karismak onun ne haddine

Kaldi ki sirt dekoltesi en masum dekolte :)))
Bir sırt bir bacak dekoltesi vereceksin, kayınvalide taşikardi olacak :)))
Uzun elbise hafif sırt dekoltesi ne kadar açık olabilir ki, kız eminim güzel bir elbise beğenmiştir, kabahat kayınvalide de değil ama, kabahat nişanlısında adamın kendine has fikri yok, anne fikriyle besleniyor en tehlikeli koca adayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…