- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
-
Nişanlın senin tarafındaysa ailesini boşver...
Ailesiyle evlenmiyorsun sonuçta...
oooooooooof ne cahil bir kadın bu böyle... allahım sana çoook yardım etsin inşallah canım.. yaşadıkların aynı ablamın hayatına benziyor.. ablamın kayınvalidesi de düğüne 1 hafta kala bizi arayıp kızınız oğlumdan hamile o yüzden kendini yamamaya çalişiyor dünya yıkılsa kızınızı oğlumdan ayıracam demişti.. ne tantanalar ne kavgalar neler neler.. biz hiç alışık değildik böyle durumlara hepimiz mahvolduk.. ve kadın ablamı tanımıyodu bile ablam açık diye istemiyodu.. ben bizden olmayan kızı almam diyodu.. ne kınaya ne düğüne gelmedi.. ama uğraşti durdu.. eniştem evi terketti otelde kaldı.. vay bee aşkına ne güzel sahip çıkıyor diye övündük önce ama düğünden sonra annemle barişacaksın ne dese alttan alacaksın ona anne diye hitap edeceksin diye baskı yapmaya başladı.. ablam evliliği hatrına gitti görüştü ama hiç bi zaman mutlu olamadı.. en sonunda geçen sene bu büyük aşk mahkeme salonunda sona erdi.. umarım canım senin eşin ilerde bu yaşananları unutmaz.. sana anneme değer vereceksin diye tutturmaz.. umarım bu olgunlukta bir adamdır..
benim kuzenim de buna benzer bir durum yaşadı.
evlenip ayrılmıştı ve kaynanası kabul etmiyordu..
ne hakaretler, kavgalar, ama eşi asla pes etmedi bırakmadı onu.
sonuçta evlendiler, ilk başta hiç konuşmadı kaynanası ile.
sonra çocukları oldu, kaynana dayanamadı bebeğe..özür dilemiş ve bişekilde barışmışlar.
şimdi melek gibi davranıyor, çok yardımcı oluyormuş.
ama kuzenim asla affetmem,affetmeyeceğim diyor ve mesafeli davranıyor.
Ailesiyle evlenmiyor, ancak nişanlısı ailesini atmaz! bizlerin atmayacagı gibi! bugun kızgın, kırgın olabilirler! hayat boyu boylr gitmez! evlendiklerinde de aynı kişiler tarafından sorunlar olacak.bırakın valıklarını, eksiklikleri bile sorun olacaktır.ben yaşadıklarımdan tecrubeliyim. hiçkimse boyle bir evlilikten hayr görmez! Nişanlıysa konuşup çözebileceği şeyler değil!neden evlilikler bitiyor! verilen sözler, konuşulanlar sonradan unutuldugu için değil mi?
İnsanlar topraktan yaratılmıştır ve birgün çamurlaşabilir...
ben okadını doverdim he bana kalmas anneme oyle seyler soyledigi icin heralde annem girisirdi kötükedihüso nasıl bir dengesizlik bu ya sen niye ozur diliyorsunki zaten senin bir sucun varmıs gibi nisanlının agladıgını soyledinde oda cabuk etkileniyor sanırım aglaması tuhaf geldi biras bana..ben olsam o kadınla gorusmezdim evimede almazdım
hayırlısı olsun tatlım.. eskiden olsa sana derdim ki sevdiğin adam senin arkandaysa boşver gerisin.. ama şimdi bunu diyemiyorum.. çünkü ablam aynı şeyleri yaşadı ve aynı senin gibi alttan alan dünya iyisi bi kızdır.. ailesiyle evlenmiyosun sonuçta dedik ? ama öyle değil işte ailesiyle evleniyosun bal gibi de.. bu kadın hayatınızda her daim var olacakk.. bunu unutma sakın.. nereye kadar iyi niyet nereye kadar sabır... gecenin bir yarısı arayıp oğlum annen kriz geçiriyor diye bi tlf gelir eniştem gider sabaha karşi gelir ve surat kırk karış... ablam gider gittiği gibi bir sürü hakarete maruz kalır ve sorar ben ne yaptım ki.. bayram olur anneme gidecez diye tutturur eniştem ablam gider gelir bir sürü kavga.. böyle böyle o kadar yiprandılar ki.. eniştem arabalarda uyurdu ablam için.. ölsem de vazgeçmem derdi.. ama bi yandan da anası.. o da biliyor ki annesi hasta ama atamıyor ki atsın.. satamıyor ki satsın.. eğer karşında cahil bi insan varsa üffff öyle zordur ki uğraşmak.. çoook iyi anlıyorum seni.. çok zordur cahil adamla baş etmek.. olgun bi kadın olur seni gene istemez görüşmezsiniz olur biter ama bu kadının pençeleri her daim üzerinizde olacak gibi görünüyor.. allahım ıslah eder inşallah... allah içine azıcık insanlık nasip eder.. çooook iyi düşün tatlım.. inşallah pişman olacağın bişey yaşamazsın... kararın ne olursa olsun inşallahhhh çooook mutlu olursun.. hakkında hayırlısı neyse o olsun...
3 gün öncesine kadar herkese bunu derdim ama şimdi böyle konuşamıyorum malesef
canım ilerde keşkelerin ve ukdelerin olacak
ama arada Aşk denen meret varsa hiç önemli değil...
herkesi ve herşeyi şu andan itibaren sil lafandan ve mutluluğuna konsantre ol.....
Allah yardımcın olsun cnm. Seni zor günler bekliyor. Fakat yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin. Ben de kısmen senin yaşadıklarını yaşadım. Düğünüm olana kadar ayıya dayı taktiği uyguladım hep özür, her dediklerini yaptım Sadece sevdiğim için. Düğünden sonra eşim verdiği sözü tuttu muhatab etmicem seni hiç bir şekilde demişti. Şimdide biz istediğimiz zaman görüşüyoruz hiç bişeyimize karışamıyolar varlıkları ve yoklukları bir.
Yani Eşin evlendikten sonra annesinin ve senin yerini her zaman bilecekse. Mutlu olursun. Çünkü anneler sonrasında yanlız kalacaklarını bildikleri için ses çıkaramıyorlar. Tabi maddi olanaklarınız müsaitse, onlardan bağımsız bir hayat sürerseniz.
allah yardımcın olsun canım.çok üzüldüm, kaynana mağduru olarak senin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.ama inanki o bu dünyadan göçüp gitmeden hiçbir şekilde kurtulamazsın o kadından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?