- Konu Sahibi kimbilirkim
-
nikaha katılsalarmış iyi olurdu ama yapacak birşey yok sanırım.her anne-baba düşünceli olamıyor maalesef ya da bizim çok önem verdiğimiz bir durum onlar için sıradan olabiliyor.siz en azından uzak şehirlerdesiniz.birde aynı yerde yaşayıp da çocuğunun nikahına misafir gibi gelip gidenler var bu daha kötü değil mi? tavrınızı koyun ve hissetmelerini sağlayın.ya nişanlınızla gitmeyin ya da giderseniz bile üzüldüğünüzü belirtin.yoksa bu durum hep içinizde kalacak ve zamanla öfkeye dönüşecek.
bence düğünden önce zaten gelselerde gitme ağırlığın olsunşimdiden her dediğine he deme benden söylemesi çok pişman olursun
evet daha şimdiden öfkeye dönüşmeye başladı zaten..benm ailem o kadar anlayışlı ki , annesi rahatsız uzun yola gelemiyo diye isteme ve nişanımızı bir gelmelerinde yaptık bunu kabul ettiler anlayış içinde. ama onların yaptığına bakıyorum bunu aileme yapılan bi saygısızlık olarak görüyorum kendimi geçtim artık. zaten düğünümüz olsun da mesafe neymiş görecekler. ben o kadar iyi niyetle çıkmştım yola oysa kibenden anne baba dememi bekleyen insanlar oğlunun nikahına bu kadar önem veriyor. anlayış ve aile bağı farklılığı işte ama kabullenmem zaman alacak. tek korkum bu süreçte nişanlımla aramda bu sbepten sıkıntı çıkması
sizi çok iyi anlıyorum,gerçekten..bende benzer şeyler yaşadım hatta daha ağırlarını..şimdi 6 yıllık evliyim hatta k.validem bizdeydi daha yeni döndü memleketine..şimdi en iyi,en sevdiği gelini oldum ama yapılanları unuttum mu asla! aklıma geliyor bazen ve çok zülüyorum.ben o zaman 22 yaşındaydım ve herşeye tepkisiz kalmıştım..yaşımın verdiği bir acemilik vardı.o yüzden içinizde biriktirmeyin dedim,yoksa bu öfkeyi kontrol edebilmek zor oluyor.
arada 12 saatlik falan bir mesafe var. kayınpederim izin alamıyormuş kayınvalidem de biraz rahatsızmış tek yola gelemezmiş. yanına gelecek birini de bulamıyo muinanmıyorum içten içe öfkeleniyorum nişanlımı da üzmek istemiyorum bu konuyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?