- Konu Sahibi kimbilirkim
-
ben aslında takmıyorum kafaya ama ailemin ve etraftakilerin sürekli geleceklermi gelirler heralde biri bari gelir gibi konşmaları sinirimi bozuyo( yoksa özlemiş değilim meraklıları hiç değilim...nişanlım gelnce de sürekli ona sorulacak aaa neden gelemdiler falan onun da canı sıkılacak bu duruma
Aynı konudan muzdaripiz canım üzülme sakın! Bende çok üzüldüm benim de eşimin ailesi biraz garip bir aile... Herkes bizim gibi düşünse zaten sıkıntılar olmaz. Benim de nikahıma gelmediler gelmedikleri gibi 16 aylık evliyim bir kez telafi etmediler ağızlarıyla gelicez deyip geçiştiriyorlar yok yaşlıyız falan filan insan baya bir kırılıyor nikahıma gelmeyişleri içimde o kadar kötü bir yara ki... Akrabalara eşe dosta açıklama yapmak zorunda kaldım hesap vermek zorunda kaldım. Geçen telefonda konuşuyorlardı hep gelecekler ama olmuyor nedense ::(
sana karşı tutumları filan nasıl?
yani sence istemedikleri için mi gelmiyorlar yoksa sahiden geçerli nedenleri mi var? (yani açıkçası insan oğlunun nikabına da izin alamazsa neye alır onu da bilemiyorum ya)
etrafındakiler böle sorun ediyorlarsa kendiniz gidin nikahınızı yaptırın zaten tayin içinmiş tören yapmasaydınız keşke
peki nişanlımla bu konuyu nası konuşmalıyım ?? o ailesinin pürüzünün farkında aklamaya çalşmıyor ama ben napim koskoca adamlara bu yaştan sonra akıl veremem ki diyo. bana da öyleler 2 hafta ben aramasam arayıp da neyin var demezler diyo.
Neden nikahınızı kayınvalidenlerin yaşadığı yerde yapmıyorsunuz daha şimdiden böyle yapıyorsan üzgünüm çok sorun çıkar .eminim ki onlarda ister oğullarının bu güzel gününde bulunmayı ama dediğin gibi kayınvaliden rahatsızmış kendimden biliyorum ben 2 saatlik yola bile gelemiyorum ki ben gencim neden bardağın boş tarafından bakıyorsun olaya
eğer ailesinin samimiyetine güveniyorsanız bence hiç açmayın bile konuyu.belliki temelden ilgisiz insanlar,size karşı ekstra bir ilgisizlik değil bu.bir de gerçekten yaşlılarsa 12 saat az yol değil.bizimkiler gençti ve aynı şehdirde yaşıyorduk...boşuna canınız sıkılacak en güzel gününüzde,boşverin.
Nikahı kendi şehirlerinde yapmıyorsunuz diye tavır yapmış olabilirler mi ?
aynen öyle zaten onlar umrumda değiller ama etrafa olan açıklama kısmı ve nişanlım da orda yalnız kalacak bu durum canımı sıkıyo.. düğününz falan oldu mu peki nasıllar şmdi
selam herkese... çok karışık kafam çoook... nişanlımla ben ayrı şehirlerdeyiz ve benm memleketimde nikahımız olacak düğünümüze daha var ama tayin için nikah yapıcaz. Çok sevgili ilgisiz ve buz dolabı kayınvalidemle kayınpederim nikaha gelmeyecekler. insan oğlunun hayatında 1 kez olacak bi anda yanında olmak istemez mi ya?? benm ailem bana sorup duruyor gelecekler mi diye gerildim bu srulardan da artık. en kötüsü de nişanlımın nikahtan sonra beraber onun ailesinin yanında da 2-3 gün gitme isteği( benm nikahıma gelmeyen insanların ayağına gitmek zoruma gidiyor. ne yapmalıyım bilmiyorum. zaten görev yerlermz uzak özlem doluyuz şmdi o 1 haftalık iznimizin 3-4 gününü de nişanlımla ayrı geçirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?