- Konu Sahibi kimbilirkim
-
ben aslında takmıyorum kafaya ama ailemin ve etraftakilerin sürekli geleceklermi gelirler heralde biri bari gelir gibi konşmaları sinirimi bozuyo( yoksa özlemiş değilim meraklıları hiç değilim...nişanlım gelnce de sürekli ona sorulacak aaa neden gelemdiler falan onun da canı sıkılacak bu duruma
benimd nikahım dügünden 3 ay önce olmuştu ve bizde ayrı şehirlerdeydik.isteme ve nişan aynı izin gibi 3,4 gün içinde oldu bizde kaldılar.nikahtada gelmeleri hiç mühim olmadı gelinde demedim.zaten dügün olacak yani dügün olmasa sade nikah olsa tabi gelecekler ama nikah cokta önemli degil benim için ,cok yakın bikaç arkadaş eş dosta gitmiştik...
haklısın canım iyi niyetten maraz doğuyor. sen samimi ve sorun çıkarmayan taraf oldukça karşı taraf seni cepte görüp umursamaz tavırlar içine giriyor
selam herkese... çok karışık kafam çoook... nişanlımla ben ayrı şehirlerdeyiz ve benm memleketimde nikahımız olacak düğünümüze daha var ama tayin için nikah yapıcaz. Çok sevgili ilgisiz ve buz dolabı kayınvalidemle kayınpederim nikaha gelmeyecekler. insan oğlunun hayatında 1 kez olacak bi anda yanında olmak istemez mi ya?? benm ailem bana sorup duruyor gelecekler mi diye gerildim bu srulardan da artık. en kötüsü de nişanlımın nikahtan sonra beraber onun ailesinin yanında da 2-3 gün gitme isteği( benm nikahıma gelmeyen insanların ayağına gitmek zoruma gidiyor. ne yapmalıyım bilmiyorum. zaten görev yerlermz uzak özlem doluyuz şmdi o 1 haftalık iznimizin 3-4 gününü de nişanlımla ayrı geçirmek istemiyorum
Ya iyi de düğün olmamış onden nikah yapılıyor bunda büyütecek ne var ki.benim de nikah düğünden once olmuştu farklı sehirdeydik ailem 15 saat uzaktaydi gelmeyin dedim sonuçta büyük bir nikah töreni yapmadık
yarım saatlik yemin töreni için kaç saatlik yolu gelmşlerdi ailecek... bu sene 2-3 kez izin almş kaynpederm sıkıntı oluyomuş falan filan.. can sıkıcı yaaz önce aradım bayadır konuşmamştk öyle soğuk konştm ki sesimn gerginliğini kendm hissettm
hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için... biçoğunuz haklısınız hiç mi hiç kafaya takılacak bir durum değil aslında. nişanlımın bi başına kalacak olması ve ailemn de hissedeceklerini düşününce ister istemez canım sıklıyor. elimden geldiğince o zamanı güzel geçirmeye çalşcam ama. zaten kaç aydır görüşemedik nişanlımla , keyfimize bakıcaz. son 2 gün falan da o gider ailesinin yanına evli değiliz bişi deiliz gitmekle ykümlü olduğumu sanmıyorum. ztn bi kaç ay önce gittim kaldım da onlarda bi kaynımın düğünü vardı yanlarında bulundum. bu sefer hiç de gerek yok zaten zaman kısıtlı.. nikah formalite 5 dkkalık bişi ama yarım saatlik yemin töreni için hepsi nası toplanıp gelmişti onu düşündükçe iyi niyetm törpüleniyoneyse bu hissettklerimi içimde tutucam aileme karşı da ılımlı konşcam arayı sıcak tutmaya çalşcam Allah yardmcım olsun... çok ilgi çok müdehale daha büyük bi sorun ama şunu da anladım ki bu kadar kayıtsız insanlarla uğraşmak da ayrı bi drtmiş
Bende aynı fikirdeyim sonuçta tayin için yapılan oda nikahı o kadar da önemli değil. Siz imza atıyorsunuz ayrı evlere gidiyorsunuz normal nişanlılığınıza devam ediyorsunuz.Tayin çıkıncada düğün için gün alacaksınız ve ne zaman olacağı muhtemelen belli de değil. Duyduğum oda nikahı yapan çiftlerin çoğu başbaşa gidip imza atıp dönüyor.Sırf bunun için 12 saatlik yoldan gelmelerini ben kendi adıma söyleyim istemezdim hatta kendi anne babamı bile götürmezdim. Tayin için yapılan bir prosedur. Lakin evli olmaya karar verilmiş bir durum olsaydı ve sadece normal nikah yapıp evlenecek olsaydınız kesinlikle haklısınız öyle önemli bir günde nasıl gelmezler derdim.
nişanlız polis anladığım kadarıylaa canımm
kayınbabanınn görevi ney canımm belkii gerçekten alamıyor izinn hemm boşver ne güzelkendii ailenn yanında olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?