Kızlaaarrr bende hamileyim :)
Ya kasıklarında ağrı olan var mı benim gibi korkuyorum sanki adet olcam gibi geliyo ama hamileyimm çok tuhafım ya :):)
Aynı ağrıları bende çekiyorum her gün hafta olacakmışım gibi kasıklarıma ağrılar giriyor sonra geçiyor
gecikme gününden beri aynı şeyi yaşıyorum.
Aynen benimkide gecikme gününden beri oluyor ve dediğin gibi bi ağrıyo bi geçiyo, bi zararı varmı acaba ya korkuyorum :)
zararı olduğunu düşünmüyorum, korkma.
bak bi yerde bu şekilde açıklıyor;
"özellikle gebeliğin ilk aylarında birçok kadın karın ağrısından yakınır. Erken dönemde ortaya çıkan karın ağrısı adet gecikmesini takip eden ilk birkaç gün içinde dahi ortaya çıkabilir. Çoğu hastamız bunu adet olacakmış gibi diye tarif eder. Gebelikte görülen karın ağrısının en çok nedeni rahmi yerinde tutan bağların gerilmesine bağlı ağrıdır. Rahim büyüdükçe onu yerinde tutan ve çevreleyen yapılarda gerilmeye neden olur."
Merhabalar, benim adet günüm yarın ama ben 6 gun öncesinde çiftcizgiyi gördüm ilişkiden hemen sonra bel ve kasık ağrısı oldu.
Cuma kan testi yaptırdım değer 39 çıktı. Cuma günü tekrarlayacagim.
Benim bir kaç gündür çok belim ağrıyor
Hcg de düşük çıktı, acaba bu bel ağrısı kötü bir şeylerin habercisi olabilir mi?
Sizlerde bel ağrısı oldu mu?
benim de 11.7 çıktı ve progestan 200 e başladık. inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder Rabbim...kesem 21mm yolc sac göründü henüz embriyoyu göremedik..inşallah en yakın zamanda görürüm..Arkadaşlar bugün doktora gittim. Progesteron değeri 18.12 çıktı. Doktor değerin düşük dedi. İlaç verdi. Düşük tehlikesi olabilir dedi.sizin değeriniz kaç çıktı?
Benim beş hafta kese gorunmedi. Haftaya gel dedi. İnslh hepimiz kucağımızda alırız bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde. Amin
benim 17 kusur çıkmıştı değer ve doktor 15 in altı olursa sıkıntılı demişti senin 18 çıkmış aslında. ha bana yine progestan verdi de önlem amaçlı verdi sağlıklı bi gebelik olacak yüzde 95 dedi. benim bugün 7.3 dün doktordaydım kalp atışlarını duyduk bebeği gördük 1 cm :)) inşallah sende görürsün bi an önce :))
Kizlar araniza katiliyorum oleyyyy bugun ogrendim kan testi yaptirdim 322 cikti hamisim ama sol kasigim felaket agriyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugun adet günüm ama ben 2gün önce nasılsa yine negatif diyerek hatta yaptıktan sonra gözucuyla baktıgım testımın cıft cızgı oldugunu gorunce hemen hastaneye kostum tabı: ) beta da 211 cıktı cok sukur 8ay sonra bende hamısımm:))))
Günaydınlar..Hamileyimmmmm
adetimin gecikmesi ve mide bulantılarımdan dolay sabah iki test yaptım evde ikisinde de ikinci çizgi silikti eşimle doktora gittik ve beta-hgc 686,42 çıktı 4 hafta 5 günlükmüş. haftaya kese gözükür dedi doktor inşallah hayırlısı. hiç beklemiyoduk düşünmüyoduktaçok tuhaf dugular içindeyim. Allah hepimize sağlıklı mutlu hamilelik ve sorunsuz doğum yaşatır inşallah. sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah. herkezi tebrik ediyorum mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?