- 24 Mayıs 2012
- 292
- 217
- 103
Merhaba herkesee 3 haftalik hamileyim ilk bebeğim çok heyecanliyimm inşallah hayırlısıyla Allah tamamına erdirir isteyen herkesede nasip olur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senlede aynı anda hamile kalmışız :) allah hayrlı etsn :)
Amin cümlemize Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
aminn :) senle aynı zamndayız nasıl gelişmelern oldu ..dr a gittinmi
Ben de dün akşam doğum günümde saat 21:10da telefonda öğrendim kızlar :) 5 yıllık evliyim, bi boş gebeliğim olmuştu ilk yıl, o gün bu gündür kah doktora gittik, kah oluruna bıraktık derken vazgeçtik.. polikistik over hastasıyım, kararımız ramazan sonrası tüp bebekti.. Meğer kuzum gelmiş bile.. Betahcg değerim 912.28 di dün akşam.. Henüz bi doktorla görüşmedim ama sanırım 5 haftalık.. Tek derdim sağlığı şuan ve o dediğiniz adet ağrısı benzeri ağrılar bende de var.. Birbirimize dua edelim kızlar. Birinin gıyabında yapılan dualar reddolunmaz diye duymuştum.. Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi..
Ben de dün akşam doğum günümde saat 21:10da telefonda öğrendim kızlar :) 5 yıllık evliyim, bi boş gebeliğim olmuştu ilk yıl, o gün bu gündür kah doktora gittik, kah oluruna bıraktık derken vazgeçtik.. polikistik over hastasıyım, kararımız ramazan sonrası tüp bebekti.. Meğer kuzum gelmiş bile.. Betahcg değerim 912.28 di dün akşam.. Henüz bi doktorla görüşmedim ama sanırım 5 haftalık.. Tek derdim sağlığı şuan ve o dediğiniz adet ağrısı benzeri ağrılar bende de var.. Birbirimize dua edelim kızlar. Birinin gıyabında yapılan dualar reddolunmaz diye duymuştum.. Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi..
Tesekkurler hulya48 ama dün gece itibariyle evde düşük yaptım. Karnım ve belim çok ağrıdı az kanamam oldu . Ne oluyo derken düştü gördüm.. Doktora gidiyorum şimdi? Hayırlısı olsun, her şey Allah'tan veren de O, alan da..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir tek ben mi bel ağrısı çekiyorum
Normalde regl dönemlerinde hiç belim ağrımaz
düşük belirtisi olabilir mi?
merhaba kızlar bende artık sizlerleyim7,5 yaşında bir oğlum var ve inşallah bir kuzumuz daha olacak şuan 4+6 haftalık hamileyim. haftaya kalp atışlarını görücez inşallah :) ama içimde bir korku var sizde de öyle mi?
ayrıca 5 cm çikolata kistiyle hamile kalmış durumdayım benim durumumda olan var mı ?:44::44:
benim de korkularım var olumsuz şeyler oudukça artıyo ilk üç ay oucaksanırım bukorkular. Benim ilk olduğu için hrezde bişey söylüyor pamuk tıkmak lazım duymaak için.
ikinci bebeğim ama aradan çok uzun yıllar geçti herşeyi unutmuşum :) sıfır baştan başlıyoruz.
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.
ama kesinlikle ilkin heyecanı çok başka
sabah çok heycanlıydım yine var ama korudan duygularım karma karışık kalp atışın duyna kdar böye olucam sanırım:18::44:
herşeyin hayırlısı...
çokta stres yapıp kendimizi daha kötü yapmayalım
ya moralini bozma bende bel ağrısı çok çekiyrm ... ama normalmiş yatma pozisyonundan da olablyrmuş dr um dedi ... hemen kötü düşünme :) kötü düşünceleride üstüne çekme ...
Sağol canım hafifliği biraz bu gün.
Yürüyüş yaptım filan..
kan testini tekrarladım 580 çıktı. 5 gun önce 39 du
2 günde 3 kat artmış
2 kat artması gerekmiyor mu?
Cumartesi dr'lar gitsem kese görünür mü acaba? Ya da 1 sonra ki haftayı mı beklemem
ne dersin?
benim 4,5 haftada 1918 çıktı düşün yani artması gerekiyor tabiki canım .. ben 5. hafta da gördü keseyi ama yine de doktora gitmekde fayda var tabiki ..rutin testler istiyorlar zaten birsürü..hem folikasit kullan falan diyor..
benim 4,5 haftada 1918 çıktı düşün yani artması gerekiyor tabiki canım .. ben 5. hafta da gördü keseyi ama yine de doktora gitmekde fayda var tabiki ..rutin testler istiyorlar zaten birsürü..hem folikasit kullan falan diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?