Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

:) gözünüz aydın bende 1,5 yıllık evliyim artık bebişimiz olsun istiyoruz aminnnnnnn inşallahh :)

merhaba kızlar bende artık sizlerleyim 7,5 yaşında bir oğlum var ve inşallah bir kuzumuz daha olacak şuan 4+6 haftalık hamileyim. haftaya kalp atışlarını görücez inşallah :) ama içimde bir korku var sizde de öyle mi?
ayrıca 5 cm çikolata kistiyle hamile kalmış durumdayım benim durumumda olan var mı ?:44::44:

Ben de dün akşam doğum günümde saat 21:10da telefonda öğrendim kızlar :) 5 yıllık evliyim, bi boş gebeliğim olmuştu ilk yıl, o gün bu gündür kah doktora gittik, kah oluruna bıraktık derken vazgeçtik.. polikistik over hastasıyım, kararımız ramazan sonrası tüp bebekti.. Meğer kuzum gelmiş bile.. Betahcg değerim 912.28 di dün akşam.. Henüz bi doktorla görüşmedim ama sanırım 5 haftalık.. Tek derdim sağlığı şuan ve o dediğiniz adet ağrısı benzeri ağrılar bende de var.. Birbirimize dua edelim kızlar. Birinin gıyabında yapılan dualar reddolunmaz diye duymuştum.. Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi..

aminn :) senle aynı zamndayız nasıl gelişmelern oldu ..dr a gittinmi

Adetim gecikti mide bulantılarım vard bide adet dönmide benim ağrım olmazdı kasık ağrılarım ve gazm vrdı sabah ilk idrarımla yaptım 2.çizgi silikti tekrar yaptım 1 saat sonra oda silikti sonra kan tahlili yaptırdk 686,42 çıktı ama doktor kese göremed 9000 falan olması lzım dedi bakalım. Beklemediğim ve düşnmedimiz bi dgebelik ama mutluyum istiyodum ama maddi durumdan çalşmm grektiği içn seneye iştik ilavca bşlıcatım bu ay istemeyerek ama minğmbizde önce davrandı..... daha 3 aylık eliyim ayrıca :)

Hayırlı olsun canım . Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bende pko luyum . inşaallah bizde burda bu mutlu haberi paylaşırız :)

çok güzel haberler bunlar Rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmesini sağlasın

çok üzüldm geçmiş olsn

Bir tek ben mi bel ağrısı çekiyorum
Normalde regl dönemlerinde hiç belim ağrımaz
düşük belirtisi olabilir mi?

ya moralini bozma bende bel ağrısı çok çekiyrm ... ama normalmiş yatma pozisyonundan da olablyrmuş dr um dedi ... hemen kötü düşünme :) kötü düşünceleride üstüne çekme ...

benim de korkularım var olumsuz şeyler oudukça artıyo ilk üç ay oucaksanırım bukorkular. Benim ilk olduğu için hrezde bişey söylüyor pamuk tıkmak lazım duymaak için.

benim de korkularım var olumsuz şeyler oudukça artıyo ilk üç ay oucaksanırım bukorkular. Benim ilk olduğu için hrezde bişey söylüyor pamuk tıkmak lazım duymaak için.

ikinci bebeğim ama aradan çok uzun yıllar geçti herşeyi unutmuşum :) sıfır baştan başlıyoruz.
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.
ama kesinlikle ilkin heyecanı çok başka

ikinci bebeğim ama aradan çok uzun yıllar geçti herşeyi unutmuşum :) sıfır baştan başlıyoruz.
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.
ama kesinlikle ilkin heyecanı çok başka

sabah çok heycanlıydım yine var ama korudan duygularım karma karışık kalp atışın duyna kdar böye olucam sanırım:18::44:

ya moralini bozma bende bel ağrısı çok çekiyrm ... ama normalmiş yatma pozisyonundan da olablyrmuş dr um dedi ... hemen kötü düşünme :) kötü düşünceleride üstüne çekme ...

Sağol canım hafifliği biraz bu gün.
Yürüyüş yaptım filan..
kan testini tekrarladım 580 çıktı. 5 gun önce 39 du
2 günde 3 kat artmış
2 kat artması gerekmiyor mu?
Cumartesi dr'lar gitsem kese görünür mü acaba? Ya da 1 sonra ki haftayı mı beklemem
ne dersin?

benim 4,5 haftada 1918 çıktı düşün yani artması gerekiyor tabiki canım .. ben 5. hafta da gördü keseyi ama yine de doktora gitmekde fayda var tabiki ..rutin testler istiyorlar zaten birsürü..hem folikasit kullan falan diyor..

Folik asit aylardır kullanıyorum zaten canım
doktoru aradım değerleri söyledim rahim içi gebelik gibi görünüyor güzel dedi
10 gün sonra gel dedi.
bende zaten haftaya c.tesi gitmeyi planlıyorum eşimle beraber.
ohh be içim çok rahatladı

benim kan tahlilim 684 doktor 4hafta 5 günlük dedi senin daha yoksek değerler neden öyle acababenim tarihmi yanlış mı söyledi doktor son adet tarihim 25 mart tı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…