Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

tebrik ederim bende bugün öğrendim çok karmaşık bi duygu :) evet benimd kasıklarımda ağrı ve acayip gaz var sanki hep tuvaletim varmış gibi mide bulantısı inşallah artmaz sabah başlayıp öğlene doğry azalıyo çünkü:) bu arada k.bakmayın klavyeye su döküldüğü için düzgün yazamıyorum :)

tebrik ederim,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.çok güzel bi duygu,allah herkese nasip etsin,bizimkileri de tamamına erdirsin inş.yeni yıl bebişlerimizi :))

bendee.. bende... öğreneli bayağı oldu ama kalp atışlarını daha yeni gördük miniğiminn nisan çok güzel geldi bana

Ya kizlar benimde kasik agrilarim oluyo ara ara bu normaldir demi

ben doktora gittiğimde söyledim ara ara kasığımda karnımda ağrı oluyo diye onlar normal hamilelikte dedi canım.. hala devam ediyo benimde arada bi ağrı gelip gidiyo

tebrik ederim,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.çok güzel bi duygu,allah herkese nasip etsin,bizimkileri de tamamına erdirsin inş.yeni yıl bebişlerimizi :))

inşalah Allahın izniyle önemli olan sağlıklı olması . Ayyy bnimkide 31 aralıkta eğer doğru olursa yei yıla bebeğimizle giricez hayırlısı :)

ayyy :) çok güzell :) ben daha duymadm haftaya dedi dr bakalm :) nasıl bir duygu :)

böyle bi duygu yok diyebilirim, içinde küçücük bişey nasıl pıt pıt atıyo heyecanla görsen öyle görünce rahatlıyo insan vala bütün sorularının cevabı sanki inş. duyarsın sende

böyle bi duygu yok diyebilirim, içinde küçücük bişey nasıl pıt pıt atıyo heyecanla görsen öyle görünce rahatlıyo insan vala bütün sorularının cevabı sanki inş. duyarsın sende

çok güzel demişsn yaa .. umarm bende en kısa zamnda duyrm ... senn adına da çok sevndm ... allah sağlıklı bir şekilde de kucagımıza almayı nasip etsn :) :) nazar değmesn

çok güzel demişsn yaa .. umarm bende en kısa zamnda duyrm ... senn adına da çok sevndm ... allah sağlıklı bir şekilde de kucagımıza almayı nasip etsn :) :) nazar değmesn

inşallah canım aminn hepimze nasip etsin allahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…