slm kızlar,geçen haftalarda adetime üç gün kala silik çizgilerden şüphelenip,adet günü kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim.dünyalar benim oldu,ilk bebeğim olacak allahın izniyle...allah isteyen herkese nasip etsin ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.adet olmam gereken hafta kasıklarımda epey ağrı ve gaz oldu..şimdilerde ağrılarım hafifledi ama gaz sorunu hala devam ediyor.var mı böyle benim gibi gaz sorunu yaşayan???mide bulantılarım da çok ufaktan ufaktan var.
tebrik ederim bende bugün öğrendim çok karmaşık bi duygu :) evet benimd kasıklarımda ağrı ve acayip gaz var sanki hep tuvaletim varmış gibi mide bulantısı inşallah artmaz sabah başlayıp öğlene doğry azalıyo çünkü:) bu arada k.bakmayın klavyeye su döküldüğü için düzgün yazamıyorum :)
Ya kizlar benimde kasik agrilarim oluyo ara ara bu normaldir demi
Ya kizlar benimde kasik agrilarim oluyo ara ara bu normaldir demi
Merhaba Kızlar...
Bende hamileyim Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize Amin....
aminnn :) allah sağlıklı hayrlı akıllı evlat versn :)
Amin canım inşallah hepimize
bendee.. bende...öğreneli bayağı oldu ama kalp atışlarını daha yeni gördük miniğiminn nisan çok güzel geldi bana
tebrik ederim,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.çok güzel bi duygu,allah herkese nasip etsin,bizimkileri de tamamına erdirsin inş.yeni yıl bebişlerimizi :))
peki senn kaç haftalık .. profilinde görünmüyr
ayyy :) çok güzell :) ben daha duymadm haftaya dedi dr bakalm :) nasıl bir duygu :)
ayyy :) çok güzell :) ben daha duymadm haftaya dedi dr bakalm :) nasıl bir duygu :)
Onu nasıl yapcağımı bilemedğim için yapamadım canım4 hafta 2 günlüğüz şuan daha minikiz
böyle bi duygu yok diyebilirim, içinde küçücük bişey nasıl pıt pıt atıyo heyecanla görsenöyle görünce rahatlıyo insan vala bütün sorularının cevabı sanki inş. duyarsın sende
profilim var yukarda onu tıkla hakkındayı tıkla orda bebgın muhtemel doğm tarihini yaz o otomtik yapıyr
çok güzel demişsn yaa .. umarm bende en kısa zamnda duyrm ... senn adına da çok sevndm ... allah sağlıklı bir şekilde de kucagımıza almayı nasip etsn :) :) nazar değmesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?