Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

vallahi 14.haftadayım bugün gösterdi kendini oğlum.. bacaklarını açmış keyif çatıyordu :)
rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin ...

bide hala her sabah kusuyorum. sanki geçmeyecekmiş gibi. 6.haftada başladı benim kusmalarım. ne zaman kalp atışı başlarsa o zaman bulantın başlarmış. alakayı çözemedim ama

bide hala her sabah kusuyorum. sanki geçmeyecekmiş gibi. 6.haftada başladı benim kusmalarım. ne zaman kalp atışı başlarsa o zaman bulantın başlarmış. alakayı çözemedim ama

Benim.bulantılarım 8. Hafta başladı kalp atışını. Duyduktan 1 hafta sonra falan . 14 .haftada öğrenmişsin.ne.güzel inşallah bende öğrenirim çok meraklandım şimdi 11. Haftadayım bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkekse kesin gösterir :)

11+4 tüm dün doktor henüz cinsiyeti oluşmamış ama kemik yapısından bir tahmin yaparsam erkek olabilir dedi net bişey diyemedi ama tabi:)

kızlar bulunduğum yerde doğru dürüst bi doktor yok acele ile alıp diğer hastaya geçiyorlar şuana kadar 3 farklı doktora gittim ama hepsi aynı. artık soracaklarımı önceden hazırlayıp gitmek istiyorum. kilo takibi filan hiç bişey yapmıyolar bir kez bile tartmadılar. doktora gittiğinizde neler soruyorsunuz bebekle ilgili not alıp gidicem artık

Bende 12 haftalık hamileyim ve doktorum erkek dedi ama.kesin değil dedi.bakalım hayırlısı

Heyy nisanda hamile kalanlar nerede bir ben mi kaldım

kızlar merhabaaa ne zamandır giremedim aklım burda kaldı bugün 14+2 olduk henüz cinsiyetimiz belli değil 2 haftadır gidiyoruz doktorumuza fakat çok küçük olduğu için göstermiyor diyor böyle olan var mı ? kız-erkek farketmez sağlıklı olsun ama insan işte merak ediyor hayal kurmak istiyor 16. hafta 3lü tarama testine gittiğimde tekrardan bakılcak ve daha 2 haftam var :18:

Merhaba arkadaşlar, benim sat 18 Nisan. Yarın itibariyle inşallah 14.hafta olacak. Umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebeklerini... Benim 6. Haftada başlayan bulantılarım hız kesmeden devam ediyor Her an muhteşem bir kusma performansı sergileyebilirim...3 kilo gitti su bile içemiyorum. Bunun dışında halsizliğim geçti çok şükür:) Cinsiyeti merak ediyorum ama inatla 16. Hafta diyor doktor. Ne diyeyim, hamilelik zaten sabır işi değil mi???

BiZ 17. Haftaya girdik ve bebeğim kız kızım olacak

Slm kizlar 18 hafta 4 gunluk oglusumdan sevgiler :) hersey cok guzel gidiyor ve ara ara kipirdamalarini hissediyorum :) gurultuden hazetmeyen oglum var sac kurutma makinesini ne zaman acsam milir kipir masallah :)
Rabbim kucagima almayi nasip etsin insalah. Su anda tek beklentimiz esiminde kipirdamalari hissetmesi oda insalah 2 3 hafraya olur diolar :) Resmini paylasiorum yakisikli oglum Mirza ( kesin degil tabiki :) ) hepinizin bayramini kutluyor :)

Eklentiler

• $1406763195400.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar hamilelekte uyku arası atıyorum sağ tarafta yatiyor sunuz sola dönmek için kalk otur sonra dön diyorlar doğruluk payı varmi bu şekil yapan varmi

Kızlar hamilelekte uyku arası atıyorum sağ tarafta yatiyor sunuz sola dönmek için kalk otur sonra dön diyorlar doğruluk payı varmi bu şekil yapan varmi

Doğruluk.payı.bilmiyorum ama ben.gece gönderken bazen kasıklarıma ağrı giriyor tabi hemen Geçiyor ama dikkat etmek lazım demekki

Maşallah

Bende 19. Haftadayım ama tam hissedemiyorum bebeğimi :-(

Doktor herşey yolunda diyor annem de kız bebek dahangeç.hissedilir diyor ama sabırsızlıkla bekliyoruz

Slm cnm. hic merak etme herkez oyle soyledi. kiz bebek gec hareket eder diolar. ben 16, haftada ilk defa biseyler oldugunu hissetmistim.
insallah sende en kiza zamanda hissedersin cnm :)

selam cnm sonuc ne oldu merak ettim. gebeligin bitti mi eger oyleyse uzulme insallah Rabbim gonlune gore verir.

Teşekkür ederim.canım inşallah.en.yakın.zamanda. Hissederim

kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendimmmmm prensesim geliyor allahın izniyle nasıl bir his ise profilimide açarken isim ada_duru_ yazmıştım sağlıklı olsunda başka bişey istemem 16+1 de bebişime 130 gr olduğunu söyledi doktorumuz sizce fazlamı kilosu araştırdığımda 70-90 gr arası diyor sizin bebişleriniz ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…