bide hala her sabah kusuyorum. sanki geçmeyecekmiş gibi. 6.haftada başladı benim kusmalarım. ne zaman kalp atışı başlarsa o zaman bulantın başlarmış. alakayı çözemedim ama
Benim.bulantılarım 8. Hafta başladı kalp atışını. Duyduktan 1 hafta sonra falan . 14 .haftada öğrenmişsin.ne.güzel inşallah bende öğrenirimçok meraklandım şimdi 11. Haftadayım bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar hamilelekte uyku arası atıyorum sağ tarafta yatiyor sunuz sola dönmek için kalk otur sonra dön diyorlar doğruluk payı varmi bu şekil yapan varmi
Slm kizlar 18 hafta 4 gunluk oglusumdan sevgiler :) hersey cok guzel gidiyor ve ara ara kipirdamalarini hissediyorum :) gurultuden hazetmeyen oglum var sac kurutma makinesini ne zaman acsam milir kipir masallah :)
Rabbim kucagima almayi nasip etsin insalah. Su anda tek beklentimiz esiminde kipirdamalari hissetmesi oda insalah 2 3 hafraya olur diolar :) Resmini paylasiorum yakisikli oglum Mirza ( kesin degil tabiki :) ) hepinizin bayramini kutluyor :)
Maşallah
Bende 19. Haftadayım ama tam hissedemiyorum bebeğimi :-(
Doktor herşey yolunda diyor annem de kız bebek dahangeç.hissedilir diyor ama sabırsızlıkla bekliyoruz
Ben de hamileyim ama sevinemiyorum. 13 nisanda hamile olduğumu öğrendim bugün 27 nisan.Son adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim. 2 haftadır 2 gün aralıklarla beta hcg veriyorum ama değerler çok az yükseliyor. kese ve yolk sac göründü ama doktor sağlıksız gebelik diyor. Kanamam da yok.Beklemelimiyim kürtaj mı olmalıyım bilmiyorum. 2,5 yıldır istiyorduk. Rabbim nasip etti ama sevinemiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla ve hayırla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Beklemek çok zor
Slm cnm. hic merak etme herkez oyle soyledi. kiz bebek gec hareket eder diolar. ben 16, haftada ilk defa biseyler oldugunu hissetmistim.
insallah sende en kiza zamanda hissedersin cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?