Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

bende 6 haftalık hamişim ilk defa dün çok az lekenme gibi bişey oldu korktum açıkçası neyse ki devamı gelmedi yarın doktor kontrolümüz var bebeği görmek için gidicez

Bugün 10a girdim. Ama durumlar kritik, lekelenme kanama oluyor. Yatıyorum sürekli. :s pazt dr a gidicem inşallah ilerleme vardır durumumda:s

canım geçmiş olsun üzüldüm iyiydi herşey diye hatırlıyorum :26: bugün dr'dan güzel şeyler duyarsın inşallah

canım geçmiş olsun üzüldüm iyiydi herşey diye hatırlıyorum :26: bugün dr'dan güzel şeyler duyarsın inşallah

Pek sanmıyorum ama inşallah dileklerin gerceklesir. Dun arttı kanama agrı da oldu. Pelteler gelıo kalkınca. Bugun aksamstu neyse kaderimiz öğrenicez bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun canım
neden akşamüstünü bekliyorsun gitseydin sabahtan

ben doktorumu değiştirebilirim arkadaşlar hiç memnun değilim dokktorum 10 günde bir çağırıyor ve gidince hiç bir şey öğrenemiyorum herşey ihtimaller üzerine kurulu şöyle olabilir böyle olabilr gibi

kan ve idrar sonuçlarım vardı bugün götürdüm
hemde hesaplamalara göre bebeğin 7 haftalık ulturasona göre 5.5 haftalık olduğuu söyledim bu neden diye ya geç döllenme yada bebekte gelişme eksikliği olabilir dedi hep olumsuz bakıyor

ilk gittiğimizde keseyi gördük sadece
ikinci de hm kese hem de mnnak bebek göründü
ikisinde de bana söylediği tek şey bebek çok küçük daha
neye göre kçük kime göre küçük offf çok sinir oldum paramla resil oluyorum 50 tl muaneye ücreti veriyorum sonuç hiçbirşey öğrenemiyorum

Meraba arkadaslar. Beninde 7 haftalik kese görünüyor ama bebek görülmedi. Doktor hemen bugün alalim dedi.ben beklicem dedim ve başka doktora gittim. O da gelişmemiş dedi. 1 hafta bekkeyelim dedi. Napicam ben kizlar. Aglamadan duramiyorum. Geçen senede ayni şeyi yasamistim. O kendi düşmüştü.

Duygu seni merak ettim yazmamissin.

Babyforwe dediğin gibi parayla rezil olmak gibi olmuş neden böyle olumsuz konusmalara giriyor ki uyuz Dr. Baska birilerini araştır

Ekinyagiz allah yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün devlet hastanesine gideceğim radevu aldım dün inş orada ultrason vardır

özel olarak da bir daha o kadına gitmeyeceğim silivride muzaffer bey varmış baktım ona gideeğim

bugün devlet hastanesine gideceğim radevu aldım dün inş orada ultrason vardır

özel olarak da bir daha o kadına gitmeyeceğim silivride muzaffer bey varmış baktım ona gideeğim

dene tabiki dr'un içine sinmesi önemli bence aylarca ondan bilgi alıcaz çünkü

bende hem devlette çalışsın hem muayenehanesi olsun diye çok aradım ama yok
ben devlete gitmicem eltimde hamile o gidiyor çok kalabalık çok sıra bekleniyor 3-4 kişiyi aynı anda odaya alıyor konuşuyor dio
ee zaten çalışıyorum saatlerce orda kuyruk bekleyemem ki
ilk kan testinden sonra devlete gitmiştim ultrason cihazları falan o kadar kötü ki

canım gittim devlete bebeğin kalp atışı duyulmadı diyince acil ultrason yazdı doktor gittim hemen ultrasona girdim veeeeeeeee bebeğimin kalp atışlarını gördüm

çok güzel bir duygu rabbim her kese yaşatsın

maşallah kuzuna
görüntü falan verdi mi çıktısını varsa eklesene

kızlar bugün kontrolüm vardı 6 haftalık fakat keseye göre 5+5 nohut tanemi gördüm 2.7 mm bebeişim tırnak ucu kadar kalp atışını doktorumuz gösterdi fakat duyamadık nasipse cumartesi günü gidip onuda duyucaz çok heyecan verici içim huzur doldu umarım heğimizin bebişleri sağlıklı olupta kucağımıza almak nasip olur

Nasılsınız arkadaşlar? Kimse yazmıyor ne durumdasınız? Benim mide bulantı m çok fena karnım da sertleşmeye başladı galiba

Son düzenleme:

canım benimde 2haftadır bulantılarım başladı çok fenayım her şeyi deniyorum ama nafile kısa süreli geçiyor rabbim kolaylık versin bize inşallah

benimde 1 haftadır arar midem bulanıyor ama çıkarma yok çok şükür yağlı yemek yiyemiyorum ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım :18: benim karnım 2 hafta önceden sertleşti ve şişti şuanda sanki 4 aylık hamiş gibiyim

Benimde mevcutta zaten göbeğim olduğundan birde sertleşince baya. Göbeğim çıkmış gibi oldu bulantılar çok fena yemek yemeyi.çok seven ben.hiç.zevk almıyorum yemekten :-(

bende artık doğru duzgün yemek yiyemiyorum daha çok aperatif şeyler atıştırıyorum herşey kokuyor hatta dünya ble kokuyor geliyor birde 7 haftada olmama rağmen şimdiden 2 lilo almışım bu şişmeden dolayımıdır anlamadım

kızlar cinsiyet ne zaman belli olur ki çok merak ediyorum bebişime bişeyler almak istiyorum bi an önce :) belli olanlar yazsın lütfen bir de kaçını haftada belli olduğunu da. sizinkileri de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…