Bugün 10a girdim. Ama durumlar kritik, lekelenme kanama oluyor. Yatıyorum sürekli. :s pazt dr a gidicem inşallah ilerleme vardır durumumda:s
canım geçmiş olsun üzüldümiyiydi herşey diye hatırlıyorum :26: bugün dr'dan güzel şeyler duyarsın inşallah
Pek sanmıyorum ama inşallah dileklerin gerceklesir. Dun arttı kanama agrı da oldu. Pelteler gelıo kalkınca. Bugun aksamstu neyse kaderimiz öğrenicez bakalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Duygu seni merak ettim yazmamissin.
Babyforwe dediğin gibi parayla rezil olmak gibi olmuş neden böyle olumsuz konusmalara giriyor ki uyuz Dr. Baska birilerini araştır
Ekinyagiz allah yardimcin olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün devlet hastanesine gideceğim radevu aldım dün inş orada ultrason vardır
özel olarak da bir daha o kadına gitmeyeceğim silivride muzaffer bey varmış baktım ona gideeğim
dene tabiki dr'un içine sinmesi önemli bence aylarca ondan bilgi alıcaz çünkü
bende hem devlette çalışsın hem muayenehanesi olsun diye çok aradım ama yok
ben devlete gitmicem eltimde hamile o gidiyor çok kalabalık çok sıra bekleniyor 3-4 kişiyi aynı anda odaya alıyor konuşuyor dio
ee zaten çalışıyorum saatlerce orda kuyruk bekleyemem ki
ilk kan testinden sonra devlete gitmiştim ultrason cihazları falan o kadar kötü ki
canım gittim devlete bebeğin kalp atışı duyulmadı diyince acil ultrason yazdı doktor gittim hemen ultrasona girdim veeeeeeeee bebeğimin kalp atışlarını gördüm
çok güzel bir duygu rabbim her kese yaşatsın
maşallah kuzuna
görüntü falan verdi mi çıktısını varsa eklesene
görüntü var canımda belli olmuyor çekemedim ilk ultrasonlarda yuvarlak duruyordu kese bu ultrasonda fasülye gibi şekli
Nasılsınız arkadaşlar? Kimse yazmıyor ne durumdasınız? Benim mide bulantı m çok fena karnım da sertleşmeye başladı galiba
Nasılsınız arkadaşlar? Kimse yazmıyor ne durumdasınız? Benim mide bulantı m çok fena karnım da sertleşmeye başladı galiba
benimde 1 haftadır arar midem bulanıyor ama çıkarma yok çok şükür yağlı yemek yiyemiyorum ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım :18: benim karnım 2 hafta önceden sertleşti ve şişti şuanda sanki 4 aylık hamiş gibiyim
Benimde mevcutta zaten göbeğim olduğundan birde sertleşince baya. Göbeğim çıkmış gibi oldubulantılar çok fena yemek yemeyi.çok seven ben.hiç.zevk almıyorum yemekten :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?