merhaba canım gittim doktora bugün
demir eksikliği için ilaç verdi doktor sadece
bebeğimin atışlarını duyamadık daha çok minikmişduysam içim rahatlıcak ama olsun rabbim ne zaman isterse o zaman duyarız artık 4
10 gün sonra gel dedi doktorum çok önemli dedi atışları duymak korksammı korkmasam mı bilemedim6 hafta3 gün oldu bu arada
canım peki biri kız biri erkekte olabilir dimi ikisi aynı cinsiyet mi oluyor yoksa tek yumurta ikizi falan diyorlar ya bilmiyorum ben ama sen araştırdın mı?
yaa ne güzel bende öyle bir süpriz istiyorum 16. hafta çoook uzak geliyor bana sağlıklı olsun diyorum hep ama merakta ediyorum hiç birşey alıp bakamıyorum öğrensem hemen alışverişe başlıcam
merhaba kızlar.. bende 16 mayısta hamiş olduğumu öğrendim ilk beta 1.536 2. beta 5033 dü 5+0 da keseyi gördük 5mm olduğunu söyledi sizce nasıl? birde kalp atışı için 1 hafta sonra gel dedi yani 28 mayıs olmuş oluyor sizler ne zaman duydunuz kalp atışını
güzel değerlerin canım. ben 6+2 de duymuştuk kalp atışını. hemde karından. inşallah duyarsın sende.
teşekkür ederim inş dediğin gibi olur çok korkuyorum kalp atışını duyamıcaz diye panik oldum iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum sizde mide bulantısı başladımı bende henüz bulantı falan yok sadece kasık ve bel ağrısı var düz yatamıyorum yek sıkıntı bu şuanda
benim 6. ve 7. haftalarımda hafif mide bulantılarım olmuştu ama kusturacak derecede değil. bu hafta iyiyim sanırım geçti :) bendede kasık ağrısı oluyor. o da normal zaten bebiş büyüyo demek. rahmin büyürken geriliyor adet olucakmışsın gibi ağrıların oluyor
canım ben de doktora gttim bugun kalp atışları için. ben 7+2 yim. ancak duyduk korkma sakin ol. Allah ın izniyle bsy olmaz. benimde keseyi görememişlerdi bi önceki gidişte. demiri söyledim. yolda beş dk bile yürüyemiyorum elim ayağım buz kesiyo bembeyaz oluyom dedim. demir takviyesine 3. aydan sonra başlarız suan bi sıkıntı yok dedi
benim 6. ve 7. haftalarımda hafif mide bulantılarım olmuştu ama kusturacak derecede değil. bu hafta iyiyim sanırım geçti :) bendede kasık ağrısı oluyor. o da normal zaten bebiş büyüyo demek. rahmin büyürken geriliyor adet olucakmışsın gibi ağrıların oluyor
arkadaşlar internette hesaplıyorum doğum tarihi o hesaplara göre 12 ocak 2015
ama bugünkü ulturasonda 21 ocak 2015 olarak göründü ben 30 günde adet olurum inş bu yüzdendir korkmaya başladım offf rabbim sen büyüksün
arkadaşlar internette hesaplıyorum doğum tarihi o hesaplara göre 12 ocak 2015
ama bugünkü ulturasonda 21 ocak 2015 olarak göründü ben 30 günde adet olurum inş bu yüzdendir korkmaya başladım offf rabbim sen büyüksün
canım belki geç döllenme olmuştur sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten
Canım benim de bebeğim sat göre 6 gün küçükmüş ancak doktor geç yumurtlama olmuştur dedi yani problem yok bence korkmana gerek yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben muhtemelen 6. haftamdayımkasık ağrısı çok oluyor çok yorgun ve bitkin durumum canım hiç bir şey yemek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?