Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

canım ben de doktora gttim bugun kalp atışları için. ben 7+2 yim. ancak duyduk korkma sakin ol. Allah ın izniyle bsy olmaz. benimde keseyi görememişlerdi bi önceki gidişte. demiri söyledim. yolda beş dk bile yürüyemiyorum elim ayağım buz kesiyo bembeyaz oluyom dedim. demir takviyesine 3. aydan sonra başlarız suan bi sıkıntı yok dedi

merhaba kızlar.. bende 16 mayısta hamiş olduğumu öğrendim ilk beta 1.536 2. beta 5033 dü 5+0 da keseyi gördük 5mm olduğunu söyledi sizce nasıl? birde kalp atışı için 1 hafta sonra gel dedi yani 28 mayıs olmuş oluyor sizler ne zaman duydunuz kalp atışını

aynen canım ya bende. hiçbişey alamadım. 12 hafta dolduktan sonra görünme ihtimali varmış ama. 3 - 3,5 aylık öğrenenlerde çok. 12. haftamız dolsun artık heyecan başlar ben rüyamda hep erkek görüyorum canım ya. acaba tersi mi olur ki :)

güzel değerlerin canım. ben 6+2 de duymuştuk kalp atışını. hemde karından. inşallah duyarsın sende.

güzel değerlerin canım. ben 6+2 de duymuştuk kalp atışını. hemde karından. inşallah duyarsın sende.

teşekkür ederim inş dediğin gibi olur çok korkuyorum kalp atışını duyamıcaz diye panik oldum iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum sizde mide bulantısı başladımı bende henüz bulantı falan yok sadece kasık ve bel ağrısı var düz yatamıyorum yek sıkıntı bu şuanda

benim 6. ve 7. haftalarımda hafif mide bulantılarım olmuştu ama kusturacak derecede değil. bu hafta iyiyim sanırım geçti :) bendede kasık ağrısı oluyor. o da normal zaten bebiş büyüyo demek. rahmin büyürken geriliyor adet olucakmışsın gibi ağrıların oluyor

bebiş sağlıklı olsunda her türlü ağrıyada sızıyada katlanılır bende bu haftadan sonra bekliyorum bakalım bulantıları aşerme durumu falan hiç bişey yok şaşkınım çoğu insan aşermeden mide bulantılarından dert yanıyor bende hiç bişey yok çok şükür

saol canım oh ne güzel yaa çok sevindim darısı başımıza inşallah.

bende de oluyor kasık ağrısı ve gece sürekli uyanıyorum ya su ya tolet için

arkadaşlar internette hesaplıyorum doğum tarihi o hesaplara göre 12 ocak 2015

ama bugünkü ulturasonda 21 ocak 2015 olarak göründü ben 30 günde adet olurum inş bu yüzdendir korkmaya başladım offf rabbim sen büyüksün

Bende 4+3 günlükken öğrendim bebeğimin olacağını,moskovada yaşıyorum ve beş haftalıkken küçük bir siyah nokta gösterdi dr,b.hcg 476 çıkmıştı,şimdi 5+6 dayım,,ilk zamanlar hafif bir adet sancısı hissederdim,dinlenincede geçerdi,şimdi o ağrılar bitti,kontrolüme 1 hafta var ve ben o zamana kadar nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum,ağrıların geçmesi nrmal mi bebişime bişey olmuş mudur progesteron fitil ve folik asit kullanıyorum,acaba bişey oldu da progesterondan dolayı mı kanama olmuyor gibi tuhaf düşünceler sarmış durumda beni,yardımınızı bekliyorum kızlar.....

kızlar ne güzl hepiniz yeni hamilesiniz keseler görünmüş kalp atısları dfuyuluo yavas yavas allah hepinizin kucagında göstersin bende 6 aylık gebeyim agrılardan yana sııntılı olanlarınız var sanırım icinizi karartmakı gibi olmasın ama o agrılar sürekli oluo belirli yerlerde bu cok bğyük tedirginlik yaratıo insanda evham yaptırıo ben 2 günde bir doktorun kapısını caldıgımı khatırlıorum ilk zamanlar ama artrık alıstım bazen sünnetli cocuk gibi yürüyorum gülüyprum artık kendime ama en keyifli zamanları yasıyorsunuz 6 aya kadar süper gecio kusma olmazsa tabi agırlasmaya baslayınca biraz zor gececek ama bu kadar insan doguruo bizim neyimiz eksik dimi hepinize hayırlı günler

canım belki geç döllenme olmuştur sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten

Canım benim de bebeğim sat göre 6 gün küçükmüş ancak doktor geç yumurtlama olmuştur dedi yani problem yok bence korkmana gerek yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım belki geç döllenme olmuştur sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten

inşallah canım yaa inşallah

saol canım yaa

Bugün 10a girdim. Ama durumlar kritik, lekelenme kanama oluyor. Yatıyorum sürekli. :s pazt dr a gidicem inşallah ilerleme vardır durumumda:s

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

8. Haftadayım ve midem bulanmaya başladı hafif hafif :-(

ben muhtemelen 6. haftamdayım kasık ağrısı çok oluyor çok yorgun ve bitkin durumum canım hiç bir şey yemek istemiyor

ben muhtemelen 6. haftamdayım kasık ağrısı çok oluyor çok yorgun ve bitkin durumum canım hiç bir şey yemek istemiyor

Bende de çok yorgunluk var sanki kolumu kaldıracak gücüm yok
Sabahlarıda uyanamıyorum kpss ye hazırlanıyorum çok zorlanıyorum sınavdan sonra inşallah dinleneceğim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…