• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

suzidil85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
255
4
96
İzmir
Kizlar merhabalar ben 2.tüp denememde tutturdum hamileyimmmm bugün transferin 12.gunu bhtc 322 bugun 14.gunum herkese simdiden hayirli olsun

Kizlar merhabalar ben 2.tüp denememde tutturdum hamileyimmmm bugün transferin 12.gunu bhtc 322 bugun 14.gunum herkese simdiden hayirli olsun

yeni topiğin hayırlı olsun canımm benim 4. denemem canımm 16. gunumm insallah degerlerimiz kat kat artsin rabbim keseyi gormeyi kalp atislarini duymayi ve kucagimiza almayi nasip etsinn 😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Suzi torpiğin ve hamileliğin hayırlı olsun. Sanırsam ikiz.. Seni de benim topiğe beklerim oraya gelecek gibisin :) 2014 Kasım Aralık da ikiz doğum yapacaklar 😁😁

🌸🌸🌸

2014 Kasım Aralık'ta ikizlerini dünyaya getirecekler .. Yanlış yazmışım 😜

🌸🌸🌸

Suzi torpiğin ve hamileliğin hayırlı olsun. Sanırsam ikiz.. Seni de benim topiğe beklerim oraya gelecek gibisin :) 2014 Kasım Aralık da ikiz doğum yapacaklar 😁😁

🌸🌸🌸

senindemi ikizz canim ya benim 15. gun tahlil sonucum 513 benim ikiz olma ihtimali varmi acaba ;)) ayy ne supri olurr

yeni topiğin hayırlı olsun canımm benim 4. denemem canımm 16. gunumm insallah degerlerimiz kat kat artsin rabbim keseyi gormeyi kalp atislarini duymayi ve kucagimiza almayi nasip etsinn 😘😘

Amin canim insallah alicaz bebisleri kucagimiza insallahhhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk tüp bebek denemem
bugün 12.günüm
betahcg degerim 76
herkese hayırlı olsun diyorum bende:emir_bebek:

Canim seninde hayirlisi olsun hepimiz in 9 ayi mukemmel ve cok rahat gecicek insallah.her test yaptirdigimizda ne testi kacinci gunu yaptirdigimizi yazalim kizlarrr

🌸🌸🌸

Evet canim ikiz oldugu belli olursa gelicem sizin topige gorunen ikiz gibi insallah cok saglikli olurlar allahimm dua edin benim icindeeee

senindemi ikizz canim ya benim 15. gun tahlil sonucum 513 benim ikiz olma ihtimali varmi acaba ;)) ayy ne supri olurr

Canim valla cok guzel olucak insallah ikizleri kucagimiza aliriz ikimizdeeeeee

Evet canim ikiz oldugu belli olursa gelicem sizin topige gorunen ikiz gibi insallah cok saglikli olurlar allahimm dua edin benim icindeeee

12.gün 364 dü benim de.. 😀😀

🌸🌸🌸

ilk tüp bebek denemem
bugün 12.günüm
betahcg degerim 76
herkese hayırlı olsun diyorum bende:emir_bebek:

❤️hos geldin sende canim benimm 🙏🙏🙏 rabbim bu gece dualarimizi kabul etsin degerlerimiz kat kat artsin kucagimiza almayi Allah nasip etsinn

Kizlar yarin sabah 9 da teste gidicem doktorum 3 tane test yaptirmami istedi testler bhcg+prg+tsh doktoru isteyen varmi aranizda kizlar

Kizlar yarin sabah 9 da teste gidicem doktorum 3 tane test yaptirmami istedi testler bhcg+prg+tsh doktoru isteyen varmi aranizda kizlar

gunaydinlarrr hayirli sabahlarr ...
canimm dr ayni olunca testlerde ayni oluyooo bende yaptirdimm 😘😘🙏🐞

Günaydın kızlarrr..
Bugün biraz lekelenmem var kahverengıii cok az ama insallah devam etmezz.

Back
X