Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar merhabalar ben 2.tüp denememde tutturdum hamileyimmmm bugün transferin 12.gunu bhtc 322 bugun 14.gunum herkese simdiden hayirli olsun
Kizlar merhabalar ben 2.tüp denememde tutturdum hamileyimmmm bugün transferin 12.gunu bhtc 322 bugun 14.gunum herkese simdiden hayirli olsun
Suzi torpiğin ve hamileliğin hayırlı olsun. Sanırsam ikiz.. Seni de benim topiğe beklerim oraya gelecek gibisin :) 2014 Kasım Aralık da ikiz doğum yapacaklar 😁😁
🌸🌸🌸
yeni topiğin hayırlı olsun canımm benim 4. denemem canımm 16. gunumm insallah degerlerimiz kat kat artsin rabbim keseyi gormeyi kalp atislarini duymayi ve kucagimiza almayi nasip etsinn 😘😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canim insallah alicaz bebisleri kucagimiza insallahhhhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk tüp bebek denemem
bugün 12.günüm
betahcg degerim 76
herkese hayırlı olsun diyorum bende![]()
Suzi torpiğin ve hamileliğin hayırlı olsun. Sanırsam ikiz.. Seni de benim topiğe beklerim oraya gelecek gibisin :) 2014 Kasım Aralık da ikiz doğum yapacaklar 😁😁
🌸🌸🌸
senindemi ikizz canim ya benim 15. gun tahlil sonucum 513 benim ikiz olma ihtimali varmi acaba) ayy ne supri olurr
insallahh agzin bal yesin canimmCanim valla cok guzel olucak insallah ikizleri kucagimiza aliriz ikimizdeeeeee
Evet canim ikiz oldugu belli olursa gelicem sizin topige gorunen ikiz gibi insallah cok saglikli olurlar allahimm dua edin benim icindeeee
ilk tüp bebek denemem
bugün 12.günüm
betahcg degerim 76
herkese hayırlı olsun diyorum bende![]()
gunaydinlarrr hayirli sabahlarr ...Kizlar yarin sabah 9 da teste gidicem doktorum 3 tane test yaptirmami istedi testler bhcg+prg+tsh doktoru isteyen varmi aranizda kizlar
hamislerr nerelerdesinn sesiniz cikmiyoo gezmelere gittiginizz)