Canim sabah erken kalktim testlerimi yaptirdim geldim simdi kahvalti yapiyorumtelefonla ogrenicem bhcg yi cok merak ediyorum.sen nasilsin
Günaydın kızlarrr..
Bugün biraz lekelenmem var kahverengıii cok az ama insallah devam etmezz.
hayirlisi canim benim afiyet olsun bence kat kat yukselmistirr obur tahliller iki gun sonra cikacak deme)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hos geldin canimm kullandigin jeldendir canim insallah bence bi dr ara icin rahat eder en azinda 🙏🐞🙏
Saol canim tsh prg aksam 6 gibi cikicak dediler benim troit icin yaptirdiklarimi yarin alicam insallah cok iyi sonuclar alirim
Canim oncelikle hosgeldin kacinci gunun bugun hcg kac cikti hangi ilaclari kullaniyon ayrica bence ayaklarini uzat kalkmadan yat canimGünaydın kızlarrr..
Bugün biraz lekelenmem var kahverengıii cok az ama insallah devam etmezz.
Ne jeli kullaniyosun canim bana doktor jel vermedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz fitil kullaniyoz canim kimiside jel kullaniyo bende obur tedavilermde kullanmistim
yaa benimm tsh ve prg 2 gun sonra cikti canimm insallah sonuclarin iyi cikar
Himmm anladim canim ayyy ne guzel oldu bu is ayni doktora gidiyoruz ve birbirimizi bulduk😃
Canim oncelikle hosgeldin kacinci gunun bugun hcg kac cikti hangi ilaclari kullaniyon ayrica bence ayaklarini uzat kalkmadan yat canim
Cnm 21 nisanda 12. Gün 230 cikti. bugünnn 23.gun.biraz kahverengii lekelenmem var azcıkk.
canimm 12. gunden sonra hic tahlil yaptirmadi mii ? ben 2 gunde bi yaptiriyom walla sen keseyi gormusmuydun
Sali gunu gordum cnm ben keseyi cok şükürr
nazar: nazar: nazar: darisi bize insallah canim bence onemli bisey yoktur hic sikma kendini Allahin izniyle kalp atislarini ne zaman duycan canim🙏😘🐞
15 mayıs cnm.insallah cnm sen ne zaman gidiceksin kese icin
walla canim carsamba gunu gtcem dr zannerdersem kalp atisinida duyarim gibi geliyo ama bilmiyom tabi tabbim nasip ederse benim transfer 15 nisandi gorur ve duyarmiyim acaba
Cnm keseyo gorursunde kalp atisini bilemiyorum cnm.aramızda alti gun var benim 9 nisen transfer cnm.
Sali gunu gordum cnm ben keseyi cok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?