Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Cnm folik asit
Aspirin
Estrofem
Bes gunde bir pruloton igne
Valla bende uzandım biraz cnm.

Benim ilaclarim
Vinalacimmunitum vitamin
Ecopirin
Progestan 200 mg fitil
Progestan 50 igne
Clexane 4000 igne
Igneleri gun asiri kullaniyorum kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkesden masallah ve nazar istiyorum kizlarrrrrr

Kizlar 15.gun sonucum 1610

Hayirlisi olsun canim benim de transfer 11nisandi. Daha keseyi dun gordum. Ama bebegi goremedik. 8mayista gidicem tekrar. Kalp atisi 7.haftadan sonra diye biliyorum ama herhalde bir sonraki hafta tekrar cagirir seni.

2014 Kasım Aralık'ta ikizlerini dünyaya getirecekler .. Yanlış yazmışım 😜

🌸🌸🌸

Canim nerelerdesin yaa ulasamiyorum sana.. benim dun tek kese gozuktu... ama heyecandan olecektim.. sen neyaptin kalp atislarini duydun mu. Belirtiler ne durumda...

Canim nerelerdesin yaa ulasamiyorum sana.. benim dun tek kese gozuktu... ama heyecandan olecektim.. sen neyaptin kalp atislarini duydun mu. Belirtiler ne durumda...

Maşallah maşallah..
Tek iki farketmez. Bazen diğeri çok küçük oluyo gözükmeyebiliyo. Sağlıklı olsun da.. Burdayım aslında denk gelmemişiz..

🌸🌸🌸

Kızlar bengeldim 90.45 olmuş deyerim çok iyi ilerliyoruz şükürler olsun

Kızlar nerdesiniz bünkü deyerim 237 çıktı haftaya Pazartesi konturolüm var siz neler yapıyosunuz ???
Çok şükür benim bi sıkıntım yok sadece çok uykum geliyo sizde belirtiler neler :)

merhaba ben 26 mart'ta dondurulmuş embryo transferi oldun.iki embryo koyuldu ama bir tanesi tuttu allahın izni ile kalp atışlarını gördüm.17 mayısda kontrolüm var.şuan 9 haftalığım

Kızlar nerdesiniz bünkü deyerim 237 çıktı haftaya Pazartesi konturolüm var siz neler yapıyosunuz ???
Çok şükür benim bi sıkıntım yok sadece çok uykum geliyo sizde belirtiler neler :)

Canim cok sevindimmmm benimde inanilmaz uykum geliyo belirtiler ayni yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…