NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

mnt aynen fark etmez saglikli olsun saglikli dogsun saglikli buyusun insallah yaaa ama biz esimle kiz istedik hep rabbim hepimize hayirlisini versin biran once hissetmek istiyorum bebisimi cin takvimine baktin mi cinsiyet icin

P Plutonyum baktım rus çin hep kız çıkıyor etrafımdakilerde kız diyor ama ben kız hissetmiyorum nedense bilmiyorum :)

Kızlaaarr eşim bir ay sonra iş için 3 aylığına amerikaya gidiyo tam hazırlık alışveriş zamanları çok moralim bozuldu ya

Bende hep rüyamda erkek görürdüm Çin takvimin de kız çıktı iki gün önce de öğrendim cinsiyet kız çıktı :)

Hayirli evlat olsunlar insallah benimde ilk gebeligim moral bozukluu yapma ya ailen yaninda yokmu canim

Kasım 12 ye kadar dayanmam lazım 15 haftada gidip baktırcam cinsiyete aslında gideceğim doktor hemen biliyor cinsiyeti ama tereddüt yaşamak istemiyorum bu zamanlar geçsin artık iple çekiyorum resmen bulantılarda azalmak yerine artıyor kötü bişey değil dimi bu

Çin takviminde erkek rus takviminde kız bi test de daha kız rüyamdada kız hissertiğim erkek kimlik bocalaması yaşıyorum şuan

15 te 16 da net belli olur cinsiyeti diye düşünüyorum ya bende 24 ekimde gidicem doktora ama sabredemiyorum cinsiyeti icin degil de saglikli mi diye doktordan duymak istiyorum

Kızlarrr 13+1 prensesim olacağını öğrendim bugün :). Nub teorisi tutmadı. İkili teste göre cinsiyet tahmini tutmadı. Ama çin takvimi tuttu :)

Kızlarrr 13+1 prensesim olacağını öğrendim bugün :). Nub teorisi tutmadı. İkili teste göre cinsiyet tahmini tutmadı. Ama çin takvimi tuttu :)
Çoooook sevindim canım beniiiim rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin ay ne güzel hanerler duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…