- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi seymasahin
-
maşallah canım çok sevindim güzel haberineAnnelerr ikili tarama testim temiz çıktı şükürler olsun sağlıklı hayırlı bi şekilde evlatlarımızı alalım kucaklarimiza
Annelerr ikili tarama testim temiz çıktı şükürler olsun sağlıklı hayırlı bi şekilde evlatlarımızı alalım kucaklarimiza
Kızlar cumartesi günü doktora gideceğim. Dua edin cinsiyetini söylesin bana. Sırf bunu merakıma gidiyorum :) çatlıyorum meraktan desem yeri.
Merhaba kızlarrgruba yeni katıldım 14 hafta 5 günlük hamileyim tahmini doğum 1 nisan gözüküyor insallah Rabbim hepimize cocugumuzu saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ikili test yaptirdim sonucu temiz cikti cok şükür cinsiyetini net goremedim kiz gibi ama kimseye demeyin daha bidahaki geliste net belli olur dedi doktor arkadaslar genelde 12 13ncu haftada ogrenmis eger gozukmediyse buyuk ihtimalle kizdir diyorlar mide bulantilarim tamamen bitti gibi cok şükür hapsirirken kasiklarima siddetli agri giriyo sizinde oluyor mu kan hapi verdi ebe ddoktoruma sormadan baslamayayim dedim siz basladiniz mi
Hayırlısı olsun hayatımmm. Belki kendini çok sıkıyorsundur ondan oluyordur. :)Merhaba kızlarrgruba yeni katıldım 14 hafta 5 günlük hamileyim tahmini doğum 1 nisan gözüküyor insallah Rabbim hepimize cocugumuzu saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ikili test yaptirdim sonucu temiz cikti cok şükür cinsiyetini net goremedim kiz gibi ama kimseye demeyin daha bidahaki geliste net belli olur dedi doktor arkadaslar genelde 12 13ncu haftada ogrenmis eger gozukmediyse buyuk ihtimalle kizdir diyorlar mide bulantilarim tamamen bitti gibi cok şükür hapsirirken kasiklarima siddetli agri giriyo sizinde oluyor mu kan hapi verdi ebe ddoktoruma sormadan baslamayayim dedim siz basladiniz mi
Ayyyy inşallah hayatımm.Ayyy inşallah söyler hemen ciciler alırsıın meleğine
Canım imza bölümümde yazıyor linki var. Tıkla ona yönlendiriyor seni :)Tesekkurler ins gidince danisacagim ara sira oluyor bas agriniz varsa ig den bisi bulmustum ben kullanan memnun kalanlar var belki sizlere de iyi gelebilir "Nurse Harvey's Head Stick" birde hamilelik gunlugumu imza alanima ekleyemedim yardimci olur musunuz
Tesekkurler ins gidince danisacagim ara sira oluyor bas agriniz varsa ig den bisi bulmustum ben kullanan memnun kalanlar var belki sizlere de iyi gelebilir "Nurse Harvey's Head Stick" birde hamilelik gunlugumu imza alanima ekleyemedim yardimci olur musunuz
Hamşlelik takvimine tıkla canımPortal a geciyor direkt
Canim ordan ben de yapamadım şu şekilde yap . Kendi profiline gir ismine tıkla orda kişisel bilgileriniz çıkıyor ona tıkla ordan aşağıya doğru in hamilelik günlüğü kısmı var ona gün ay yıl yazınca oluyor. Burda bir paylaşım yap olduğunu gorceksinPortal a geciyor direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?