NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar cumartesi günü doktora gideceğim. Dua edin cinsiyetini söylesin bana. Sırf bunu merakıma gidiyorum :) çatlıyorum meraktan desem yeri.

Merhaba kızlarr gruba yeni katıldım 14 hafta 5 günlük hamileyim tahmini doğum 1 nisan gözüküyor insallah Rabbim hepimize cocugumuzu saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ikili test yaptirdim sonucu temiz cikti cok şükür cinsiyetini net goremedim kiz gibi ama kimseye demeyin daha bidahaki geliste net belli olur dedi doktor arkadaslar genelde 12 13ncu haftada ogrenmis eger gozukmediyse buyuk ihtimalle kizdir diyorlar mide bulantilarim tamamen bitti gibi cok şükür hapsirirken kasiklarima siddetli agri giriyo sizinde oluyor mu kan hapi verdi ebe ddoktoruma sormadan baslamayayim dedim siz basladiniz mi

Hayırlı uğurlu olsun doktoruna danış sen bi ne olur ne olmaz bulantılarının geçtiğinede çok sevindim

Hayırlısı olsun hayatımmm. Belki kendini çok sıkıyorsundur ondan oluyordur. :)

Tesekkurler ins gidince danisacagim ara sira oluyor bas agriniz varsa ig den bisi bulmustum ben kullanan memnun kalanlar var belki sizlere de iyi gelebilir "Nurse Harvey's Head Stick" birde hamilelik gunlugumu imza alanima ekleyemedim yardimci olur musunuz

Canım imza bölümümde yazıyor linki var. Tıkla ona yönlendiriyor seni :)

Portal a geciyor direkt
Canim ordan ben de yapamadım şu şekilde yap . Kendi profiline gir ismine tıkla orda kişisel bilgileriniz çıkıyor ona tıkla ordan aşağıya doğru in hamilelik günlüğü kısmı var ona gün ay yıl yazınca oluyor. Burda bir paylaşım yap olduğunu gorceksin

P Plutonyum bende merak içindeyim cinsiyeti konusunda :) 12. haftanın başında gittim cinsiyet demedi haftaya cumartesi gidecem tekrar bakalım görünecek mi 15.hafta olacak o güne ama nasip :) ismi ile hitap etmek istiyorum ona :)

mnt bende yavastan bisiler almak istiyorum azar azar cinsiyetini bilsem ona göre alicam insallah bence sana gidince soyler doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…