- 7 Temmuz 2014
- 382
- 531
- 103
- Konu Sahibi seymasahin
-
Ense kalınlığı 2.2 mm yani canımSeymaomer canım nt nedir ben bimiyorum
ben ikili tarama yaptırmadım hiç bilgim yok doktorun görmedi mi sonucu :)Ense kalınlığı 2.2 mm yani canım
Bir sorun yok ama yine de. Yaptır dedi bende normal mi değil mi bilmiyorumben ikili tarama yaptırmadım hiç bilgim yok doktorun görmedi mi sonucu :)
:) doktorun bakmadımı bişi demedimiBir sorun yok ama yine de. Yaptır dedi bende normal mi değil mi bilmiyorum
Mrb herkese,ben varım hayırlısıyla inş Sze bi sorum olucak aşırı derecede sabun deterjan parfüm kokularına hassasiyetim oluştu vu koku hassasiyetyle cnsyetn bi ilişkisi var mı acaba henüz cnsiyetini öğrenmedik :))
Bence normaldir canım doktor 4 mm in üzerinde olursa riskli demişti.Bende varım canım ilk gebeliğim size bişey soracağım 13 hafta 6 gün luk hamileyim NT sonucu 2.2mm çıktı sizce normal mi dir
Evet canım kiz
Erken öğrendim ayrıntılı ultrasonda :) ❤Evet canım kiz
3 e kdar normalmış hayatım. Benimkinin de 2 idi :)Ense kalınlığı 2.2 mm yani canım
Boşuna evham yapıyorum demek ki3 e kdar normalmış hayatım. Benimkinin de 2 idi :)
Şükürler olsun sağlıklı miniğin annesi yapma stres. :)Boşuna evham yapıyorum demek ki
Boşuna evham yapıyorum demek
Tsk ederim bitanem içim rahat oldu vallahiŞükürler olsun sağlıklı miniğin annesi yapma stres. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?