NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

P Plutonyum kız belki göstermez ne bilim üç hafta üstüne gidiyom kontrole beklemekte zor oluyor böyle dua et de göstersin :) bende artık kendime deil ona ciciler almak istiyom artık :)

Hayırlı cumalar kızlar :) Bi şey sorcam, sizde de merak oluyor mu? Ben hareketlerini hissetmediğim için sürekli görmek istiyorum, iyi mi diye endişeleniyorum. Garip duygular yaşıyorum :/

Bende varım canım ilk gebeliğim size bişey soracağım 13 hafta 6 gün luk hamileyim NT sonucu 2.2mm çıktı sizce normal mi dir

Mrb herkese,ben varım hayırlısıyla inş Sze bi sorum olucak aşırı derecede sabun deterjan parfüm kokularına hassasiyetim oluştu vu koku hassasiyetyle cnsyetn bi ilişkisi var mı acaba henüz cnsiyetini öğrenmedik :))

Valla bilmiyorum ama benimde öylr hatta el sabunu kokusu duyar duymaz direk istifrar ediyorum

Seymaomer Canim nette yazıyo ense kalinliginin kac olmasi gerektigi benim 1.1 cm cikmisti kan testi de yapalim dedim ben onda da sonuc guzel cikti bi arastir netten. ddmkyby Ya bende cok istiyorum hareketlerini hissetmek ama daha cok erken hissetmezsin diyorlar bazen dinliyorum kendimi varmi bisiler diye birde geçen gun saglik ocagindaki ebe beni tedirgin etti kalp atisini duyalim gel dedi duyamadi bastan baya bi su sesi var kalp atisi yok dedi baska ebe geldi sonra duydu kalp atisini ama yinede endiseliyim insallah hemen duyariz hepimiz. mnt kiz gösterir insallah yaaa ama kiz ise cinsiyeti gostermeyebiliyormus baya bi 16 17 haftada ogrenenler var kesin olarak catlarim ben o zamana kadar ben ayda 1 gidiyorum doktora ekim 24unde gidicem bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…