- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 28
- Konu Sahibi seymasahin
-
Aynı şekilde benimde bazen bir şişiyo bazende iniyo o bu haftalarda normalmiş gaz yapıyomuş o yüzden şişlik oluyomuş canım15 te 16 da net belli olur cinsiyeti diye düşünüyorum ya bende 24 ekimde gidicem doktora ama sabredemiyorum cinsiyeti icin degil de saglikli mi diye doktordan duymak istiyorum
Çok sağol balımm. Darısı tüm merak eden annelere :)Çoooook sevindim canım beniiiim rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin ay ne güzel hanerler duyuyorum
Bend ehep erkek hissettim balım ya :) Allah gönlüne göre versinÇin takviminde erkek rus takviminde kız bi test de daha kız rüyamdada kız hissertiğim erkek kimlik bocalaması yaşıyorum şuan
Amin Allah razı olsun canım benim inşallah bende böyle söyleyebilirim yaBend ehep erkek hissettim balım ya :) Allah gönlüne göre versin
Allah herkesin gönlüne göre versin. :) içten içe hep kız istedim ama erkek bu bence diyenlere de kısmet dedim. AhahhahaAmin Allah razı olsun canım benim inşallah bende böyle söyleyebilirim ya
Canım çok geçmiş olsun. Aslında ben sadece haftanı öğrenmek istedim benim henğz yok yanmam ama hangi haftalarda başlıyor diye..Kızlar sanırım hamile reflüsü bende de var. Rahatsız etmiyordu beni bu yanmalar ama artık dayanamıyorum. Ne yapıyorsunuz geçiriyorsunuz bu yanmayı?
Bendede var ölüyorum kesme şeker yiyorum yada şekerli su biraz rahatlatıyorKızlar sanırım hamile reflüsü bende de var. Rahatsız etmiyordu beni bu yanmalar ama artık dayanamıyorum. Ne yapıyorsunuz geçiriyorsunuz bu yanmayı?
10. Haftada başlıyor çocuğun saç kökleri oluştuğumi,çin 6. Aydada çok daha fazla oluyormuşCanım çok geçmiş olsun. Aslında ben sadece haftanı öğrenmek istedim benim henğz yok yanmam ama hangi haftalarda başlıyor diye..
Anladım canım çok geçmiş olsun. Benim 12 haftam şimdi yanmam yok henüz ama bu olmucağı anlamına gelmez tabi.. Bulantılarım çok kötüydü benim bugün iyiyim ama ilginç bir lekilde.. Tabi doktorsuz kullanma da gaviskon fln kullanıyorlar galiba10. Haftada başlıyor çocuğun saç kökleri oluştuğumi,çin 6. Aydada çok daha fazla oluyormuş
Rennie diye bi ilaç var oda kullanılıyo şekerde çok iyi geliyo bem 3 tane yastıkla yatiyorum canım valla herşey dokunuyo mideme inş sende olmaz cnm zor bişey bulantıda olumca iyice beterAnladım canım çok geçmiş olsun. Benim 12 haftam şimdi yanmam yok henüz ama bu olmucağı anlamına gelmez tabi.. Bulantılarım çok kötüydü benim bugün iyiyim ama ilginç bir lekilde.. Tabi doktorsuz kullanma da gaviskon fln kullanıyorlar galiba
Dene canım vallahi. Buz çilek muz blendirda çek iç. Ha bir de portakal varmış. Üç gün ne yersen ye rahatsın :)Afiyet olsun canım. Şayet yanma şikayetim olursa bunu deneyeceğim :)
bende varım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?