NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

15 te 16 da net belli olur cinsiyeti diye düşünüyorum ya bende 24 ekimde gidicem doktora ama sabredemiyorum cinsiyeti icin degil de saglikli mi diye doktordan duymak istiyorum
Aynı şekilde benimde bazen bir şişiyo bazende iniyo o bu haftalarda normalmiş gaz yapıyomuş o yüzden şişlik oluyomuş canım

Kızlar sanırım hamile reflüsü bende de var. Rahatsız etmiyordu beni bu yanmalar ama artık dayanamıyorum. Ne yapıyorsunuz geçiriyorsunuz bu yanmayı?

Kızlar sanırım hamile reflüsü bende de var. Rahatsız etmiyordu beni bu yanmalar ama artık dayanamıyorum. Ne yapıyorsunuz geçiriyorsunuz bu yanmayı?
Canım çok geçmiş olsun. Aslında ben sadece haftanı öğrenmek istedim benim henğz yok yanmam ama hangi haftalarda başlıyor diye..

Bendede var ölüyorum kesme şeker yiyorum yada şekerli su biraz rahatlatıyor

Canım çok geçmiş olsun. Aslında ben sadece haftanı öğrenmek istedim benim henğz yok yanmam ama hangi haftalarda başlıyor diye..
10. Haftada başlıyor çocuğun saç kökleri oluştuğumi,çin 6. Aydada çok daha fazla oluyormuş

10. Haftada başlıyor çocuğun saç kökleri oluştuğumi,çin 6. Aydada çok daha fazla oluyormuş
Anladım canım çok geçmiş olsun. Benim 12 haftam şimdi yanmam yok henüz ama bu olmucağı anlamına gelmez tabi.. Bulantılarım çok kötüydü benim bugün iyiyim ama ilginç bir lekilde.. Tabi doktorsuz kullanma da gaviskon fln kullanıyorlar galiba

mrb kızla bende allah nasip ederse nisan annesi olacam. bu benim ikinci hamileligim 3 yaşında da bi kızım var bu hamileligimde kızımdaki gibi zor ve yorucu geciyo cinsiyeti bende çokk merak ediyorum ama kız hissedyorum. etrafımdan duydugum ve gördügüm kadarıyla erkek bebeklerde bulantı olsa bile kusmaları olmuyo bulantılarıda yok derece kadar az. sizde bulantılar nasıl

Bende normal reflu vardi reflu icin yuksek yastik kullanmak gerekiyo yediklerinize biraz dikkat etmeniz gerekiyo kizlar mideyi yoran ve asitli yiyeceklerden kacinmak gerekiyo bir yudum sut icmek iyi geliyo diyorlar bana sut de dokunuyo laktozsuz sut iciyorum simdi gaviskon da veriyo doktorlar hamileler icin kullaniyorlar ben kullanmadim o da midemi bulandiriyo

Rennie diye bi ilaç var oda kullanılıyo şekerde çok iyi geliyo bem 3 tane yastıkla yatiyorum canım valla herşey dokunuyo mideme inş sende olmaz cnm zor bişey bulantıda olumca iyice beter

Kızlar geçen gün madoda atom diye bişey içtim. Muz çilek ve ananaslı sıkma meyve suyu. Ben ananas kattırmadım tabi. Mide yanmama nasıl iyi geldi anlatamam. İçtikten sonra üç gün rahatım. Hiç yanmıyor. Öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…