NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Bende varım canım 2li testte öğrenemedk ctesi 14 haftalık kontrolüm var inş gösterir yaa çok merak ediorum
Cumartesi ye ne kaldı hadi inşallah sağlıcakla ve hayırlı evlat olarak gelsinler de inşallah Nisan ayında da doğum haberlerimizi veririz birbirimize

Bende varım cinsiyetini öğrenmeyen 13.haftada gitmistim kız gibi ama tam göremiyorum kimseye bisi demeyin simdilik bidahaki gelişte belli olur dedi doktor 24 ekimde gidicem sabredemiyorum dogum tarihi de 1 nisan şaka gibi

Bende varım cinsiyetini öğrenmeyen 13.haftada gitmistim kız gibi ama tam göremiyorum kimseye bisi demeyin simdilik bidahaki gelişte belli olur dedi doktor 24 ekimde gidicem sabredemiyorum dogum tarihi de 1 nisan şaka gibi
En azından kız gbi demiş bize onu bile demedi yahu doktorum 2 li testte

Hep aynı ya bana da kız gibi ama emin değilim dedi. Aslında tam bişey söylemekten kaçınıyorlar. İnş bana söylediği değişmez kız olur hayırlı afiyetli.

Insallah kız der aynen bu gidiste de eşim cok istiyo kız sağlıklı dogsunlar buyusunler de. Benim kokuya hassasiyetim hic olmadi ama mide bulantim oldu baslarda erkek olunca hemen soyluyomus doktorlar kizlar gostermiyormus bide bizim bebişko cok agresifti doktor ben bastırıyorum kafasini attiriyor cok dik basli olacak bu cocuk dedi

Ayyy çok şeker ya maşallahhhh

Benim de 24 ekimde kontrolüm benim kızım olacak gibi hissediyorum aslında ama ne yalan söleyim çok da merak etmiyorum daha hiç bi gittiğimde cinsiyetine dair soru sormadım benim gibisi yoktur herhalde.. Öğrenince haber ederim

Benim eşim kız istiyor çok ne zamandan beri hayali kızım olsun bana babacim dicek sana anne dicek kizimla ask yasicaz biz seni dışlıcaz diyo

Mide bulantim oldu sadece sabahlari degil oglen aksam da oldugu zamanlar oldu canım yemek kokusuna fln gelemedim 3.aydan sonra bitti denecek kadar azaldi canim simdi cok nadir oluyo simdide bas agrisi bas donmesi uykusuzluk basladi aminnn insallah Allah herkesin gonlune göre versin canim Gulsah2506

ben hareketlerini hissetmek istiyorum artık merak ediyorum iyi mi diye. Kaçıncı haftada hissediliyormuş biliyor musunuz?

Eşim soruyo şundan ister misin bundan ister misin diye hayır diyorum bi kere de iste bee diyo @Gulsah2506 bende hissetmek istiyorum artik yaa ilk gebeliklerde 20.haftadan sonra hissediliyormus canım ddmkyby

Eşim soruyo şundan ister misin bundan ister misin diye hayır diyorum bi kere de iste bee diyo @Gulsah2506 bende hissetmek istiyorum artik yaa ilk gebeliklerde 20.haftadan sonra hissediliyormus canım ddmkyby
Aynı durum bendede kasık ve arada bel ağrısı dışında şuan hissetme yok bakalım ne zmn olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…