- 7 Ekim 2016
- 409
- 453
- 18
- 37
- Konu Sahibi seymasahin
-
Bende varım canımBen kalmışım cinsiyetini öğrenmeyen12+5 im.. Diğer kontrolüm 14 haftalıkken bakalım belki o zaman öğrenirim
Evet sürekli uyandığımız için tekrar uyumakta zorluk çekioruz olsa gerek bende aynıyımBir haftadır bende gece lavaboya gitmek için kalkıyorum tekrar uyuyamıyorum hamilelikten olsa gerek
Evet canım ilkİlk gebeliğin mi Can'ım
Cumartesi ye ne kaldı hadi inşallah sağlıcakla ve hayırlı evlat olarak gelsinler deBende varım canım2li testte öğrenemedk ctesi 14 haftalık kontrolüm var inş gösterir yaa çok merak ediorum
En azından kız gbi demiş bize onu bile demedi yahu doktorum 2 li testteBende varım cinsiyetini öğrenmeyen13.haftada gitmistim kız gibi ama tam göremiyorum kimseye bisi demeyin simdilik bidahaki gelişte belli olur dedi doktor 24 ekimde gidicem sabredemiyorum dogum tarihi de 1 nisan şaka gibi
Hep aynı ya bana da kız gibi ama emin değilim dedi. Aslında tam bişey söylemekten kaçınıyorlar. İnş bana söylediği değişmez kız olur hayırlı afiyetli.Bende varım cinsiyetini öğrenmeyen13.haftada gitmistim kız gibi ama tam göremiyorum kimseye bisi demeyin simdilik bidahaki gelişte belli olur dedi doktor 24 ekimde gidicem sabredemiyorum dogum tarihi de 1 nisan şaka gibi
Gülşah cım içimden senin oğlun olacak gibi geliyor. Kokuya karşı çok fazla rahatsızlığım var dediğin için.En azından kız gbi demiş bize onu bile demedi yahu doktorum 2 li testte
Bende koku hassasiyeti çok olanın kız bebişi olur diye duymuştum bakalım ne çıkıcak ctesiGülşah cım içimden senin oğlun olacak gibi geliyor. Kokuya karşı çok fazla rahatsızlığım var dediğin için.
Ayyy çok şeker ya maşallahhhhInsallah kız der aynen bu gidiste deeşim cok istiyo kız sağlıklı dogsunlar buyusunler de. Benim kokuya hassasiyetim hic olmadi ama mide bulantim oldu baslarda erkek olunca hemen soyluyomus doktorlar kizlar gostermiyormus bide bizim bebişko cok agresifti doktor ben bastırıyorum kafasini attiriyor cok dik basli olacak bu cocuk dedi
Benim de 24 ekimde kontrolümBende varım cinsiyetini öğrenmeyen13.haftada gitmistim kız gibi ama tam göremiyorum kimseye bisi demeyin simdilik bidahaki gelişte belli olur dedi doktor 24 ekimde gidicem sabredemiyorum dogum tarihi de 1 nisan şaka gibi
İnş Allah gönlünüze göre verir cnm şikayetlerin neydi neler aşerdin ilk aylar?Benim eşim kız istiyor çok ne zamandan beri hayalikızım olsun bana babacim dicek sana anne dicek kizimla ask yasicaz biz seni dışlıcaz diyo
Hicbisey aşermedim ben yaa ne biçim hamileyim ben
Aynı durumEşim soruyo şundan ister misin bundan ister misin diye hayır diyorum bi kere de iste bee diyo@Gulsah2506 bende hissetmek istiyorum artik yaa ilk gebeliklerde 20.haftadan sonra hissediliyormus canım ddmkyby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?