NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Eşim soruyo şundan ister misin bundan ister misin diye hayır diyorum bi kere de iste bee diyo @Gulsah2506 bende hissetmek istiyorum artik yaa ilk gebeliklerde 20.haftadan sonra hissediliyormus canım ddmkyby
ayy daha çok var desene canım :) ben de hiç aşermiyorum ama sebze yemek istiyorum et ağır geliyor

Bende 2 haftada 1 gidiodum aynen 3 hafta sonraya çağırdı benide ama bu hafta sonu gtmek istiorum 15 gün olmuş olucak sıkıntı olurmu acaba ultrason için
Çok sık ultrasonla bakılması iyi değil diye biliyorum ama bir haftalık fark etkilemez herhalde

Ben hep ayda bir gittim kizlar doktora öyle çağırdı ultrason a sık sık girmek bebege zarar veriyormuş aynen bende duydum onu hatta yurtdışında belli hakkin varmis ultrasona girmek icin

Kızlar bu arada ne kadarda bir dr kontrolüne gidiyorsunuz acaba?
Benimki ayda bir çağırıyor ama dayanamayıp 2 haftada bir gidiyorum. Ultrason ses dalgasıyla bebeği ekrana getirdiği işin zararı yok diye okumuştum bir kaç yerde. Yani radyasyon içermiyor.

ben ilk başta düşük tehlikesi vardı haftada bir gittiğim bile oldu tabi doktorum kendisi şu gün gel bugün gel diyordu ama artık ayda bir gelmen yeterli dedi en son kontrolümde tabi Allah göstermesi terslik durumunda hemen de gidilebilir ama ayda bir gideceğim artık..

arkadaşlar benimde bir sorum olacak size benim hafif hafif akıntılarım başladı cumartesi gününden itibaren başladı önce ilk haftalar olmuştu sonra bu haftaya kadar yoktu ama şuan tekrar başladı sizde durum ne merak ettim????

bende geldim bir oğlum daha olcak inş. bişey sorcam bugün biraz alt tarafım ağırdı bişey olmaz inş.

Üçütüyor olabilirsin canım. Üç aydır var benim. :/

Benim de agri larim oluyo agri dedigim aci giriyo karnima doktorum normal demisti ama usutmemeye dikkat etmek lazim bide

Kizlarr bugun doktora gittik bir kizim olcak cok sevincliyimm doktor henuz belli degil ma kiza benziyor dedi
Yaa öyle mii. Ben 2 hafta önce gitmistim bana da kıza benziyor ama kesin bir sey dmeeyim yinede dedi. Haftaya gidince belli olur mu acaba. 16+4 günlük oluyorum o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…