NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Merhabalar...
Çok şükür ikili test de normal çıktı. Ense kalınlığı normal çıktı kontroldede. O kadar rahatladım ki anlatamam kızlar.tereddütde kalmak ne zor..dr cinsiyetinin de %90erkek olduğunu söyledi bu ayın 18nde kesin belli olucak kontrolde.bu hafta kusmalarım mide yanmalarım sanki biras azaldı.karnım bi şiş bi inmiş şekilde yukarıda okuduklarımdan sanırım gaz yüzündenmiş herhalde.onun dışında bende hala ni heyecan yok nie bilmiorum. ilk hamileliliğim ama hissedemiorum bişe.dr.um çık artık şu depresyon halinden dio kabullenemedim gb.anlayamıorum bbendeki bu değişimleri bana biraz tavsiye verin istiorum.belkide bu süreci hep yalnız geçirsiğim için mi böyleyim diorum ailemden,arkadaalarımdan uzağım..

Hayırlısı olsun cnm bi tek ben 2 li testte öğrenemedm herhalde neyse sağlıklı olsunlarda tek temmenimiz o bende var o depresyon stres hali hep tedirgin huzursuzum

Bende cok heyecanlı degilim arkadaşım eşim benden daha heyecanlı hayaller kuruyo sürekli bende tık yok hissetmek istiyom biran önce kendimi dinliyorum hep acaba bebegimin hissi mi bu diye bakalim ilerde olur diye düşünüyorum ya takildigim bisi degil kimseyle de paylasmadim sende cok takılma bence ya biraz daha ilerleyince degisirsin bence

Benimde 20 nisanda olacakmış ameliyatla dedi bugün doktorum. Bakalım. İnşallah saglikla kucağınıza alırız bebislerimizi.

İnş cnm hayırlısı olsun şimdiden sezeryanmı dedi cnm dr ?
Evet benim miyom ameliyatı var. İlk gebeliğin 30 haftalik doğdu. Şimdi 2. Normalde şimdi 7hafta+1Günlüğüm ama doktorum 30 nisanda ameliyatla olur dedi. Umarım bi sıkıntı yaşamadan alırız kucağınıza bebislerimizi. Sizin normal mi olcak doğum..

Bence normal bende ilk hamileligim den bişey anlamamistim doğuma kadar hareketlerini bile hissetmedim bebeğim ama doğduktan sonra bi başka oluyor insan allahım evlatlarimizi korusun isteyen herkese hayırlı ve sağlıklısi ni nasip etsin insallah

tşk ederim kızlar.. ewt bu süreç biraz zor geçiyo benim için.. herhalde bişeler hissedene kadar değişmicek bu durum..dr um artık vitamin ilacı verdi decavit di sanırım ve bulantı hapım tabi onun sayesinde günü ayakta geçiriorum.. uykularım azaldı gb ama gece uyuyamıorum işte pek..mide yanmalarım hala var sadece bu hafta azaldı gb o da aslında biras yemek yiyorum o yusden sanırım. yinede gündüz 1 2 saat uyuyorum :)..

Gün geçtikçe azalıcak inş benim bulantım azaldı iştahım braz daha açıldı ama koku hassasiyetim hala hat safhada dvm edio ona bi çare yok maalesef
geçtik

Doğum şekli için henüz bişi demedi bana drum canım

Herkese merhaba,artık bende aranızdayım.6 yaşında bir kızım var onun çok isteği üzerine 2.bebeğime hamileyim 27 Nisanolası Doğum tarihimiz.
benim hesaplarıma göre 11+5 haftalık hamileyim.ancak bugün Dr gittim ikili tarama için ultrasonda 12+4 dedi.bakalım hayırlısıyla haftaya cinsiyetini öğreneceğiz.
Rabbimden hepimizin yavrularını hayırlısıyla kucağımıza almayı dilerim.

Ben kalmışım cinsiyetini öğrenmeyen 12+5 im.. Diğer kontrolüm 14 haftalıkken bakalım belki o zaman öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…