- 28 Eylül 2016
- 179
- 87
- 13
- 39
- Konu Sahibi seymasahin
-
Hayırlı olsun. 15. Haftanda olduğun için artık netlik kazanmıştır. Değişmesi küçük bir ihtimal. İlk bebeğin mi Can'ımKizlarr bugun doktora gittik bir kizim olcak cok sevincliyimm doktor henuz belli degil ma kiza benziyor dedi
Ay insallahh yoksa cinsiyet hicccc onemli degillErkekse zor değişmesi. Sağlıkla sıhhatle doğsun inş
Valla tebrik ediyorum. Benim dördüncü bebeğim gene merak ediyorum. Evde çocuklar benden de heyecanlı. Gerçi kız olduğunu öğrendik biz. Eskiden ultrason cihazı mı vardı. Bebek doğunca öğreniliyordu.Kizlar ya bende nissan annesi olucam insAllah 3 aya girince butun belirtiler gitti bitek sabah bulantisi var , insan boyle belirtisiz hamilemi olurhic gobegimde filanda bi deyisiklik yok yalniz 2ci ay basladiginda inanilmaz kusmalar vardi oda gitti , cinsiyetide 2 hafta sonra oyreneceyiz , hic merak etmiyorum 9ay bile oyrenmek istemiyorum fark etmiyo saglikli olsunda yeter her is yapiyorum kalkiyorum kosuyorum egilip kalkiyorum hic bi agrim bile yok bi tek inanilmaz duygusalim
. LCW pantolonları güzel ama üst beğenemedim bir türlü.Benim de pantolonlarım kapanmiyor artik bu sekilde idare ediyorum şimdilik ama almak lazim biraz bakindim buludugum yerde lcw defacto ya guzel ürün bulamadim magazadan magazaya degisiyordur mutlaka koton da hamile koleksiyonu goremedim baska bildiginiz yerler varmi kizlar
Benim pek midem de bulanmadı canım sadece bazı şeyleri zor yedim. Şimdi çok şükür o da geçiyor yavaş yavaş. Bel ağrısı hissedenler var o da yok bende. Rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükürKizlar ya bende nissan annesi olucam insAllah 3 aya girince butun belirtiler gitti bitek sabah bulantisi var , insan boyle belirtisiz hamilemi olurhic gobegimde filanda bi deyisiklik yok yalniz 2ci ay basladiginda inanilmaz kusmalar vardi oda gitti , cinsiyetide 2 hafta sonra oyreneceyiz , hic merak etmiyorum 9ay bile oyrenmek istemiyorum fark etmiyo saglikli olsunda yeter her is yapiyorum kalkiyorum kosuyorum egilip kalkiyorum hic bi agrim bile yok bi tek inanilmaz duygusalim
Kizlar ya bende nissan annesi olucam insAllah 3 aya girince butun belirtiler gitti bitek sabah bulantisi var , insan boyle belirtisiz hamilemi olurhic gobegimde filanda bi deyisiklik yok yalniz 2ci ay basladiginda inanilmaz kusmalar vardi oda gitti , cinsiyetide 2 hafta sonra oyreneceyiz , hic merak etmiyorum 9ay bile oyrenmek istemiyorum fark etmiyo saglikli olsunda yeter her is yapiyorum kalkiyorum kosuyorum egilip kalkiyorum hic bi agrim bile yok bi tek inanilmaz duygusalim[/QUOT
Maşallahh ne güzel rahat geçiriosun cnmBenim pek midem de bulanmadı canım sadece bazı şeyleri zor yedim. Şimdi çok şükür o da geçiyor yavaş yavaş. Bel ağrısı hissedenler var o da yok bende. Rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükürAma hareketlerini hissetmediğim için iyi mi diye merak ediyorum. Endişelenmek istemiyorum rahat olmaya çalışıyorum. Bugün doktor randevum var inşallah bebişi iyi görürüm de rahatlarım
ben de o mağazaları gezdim, Lcw den kot pantolon aldım ama üstüme bi şey bulamadım. Bol bi şeyler bulmaya çalışıyorum artık ben de. Hamile bölümleri çok küçük ve nedense hep xl bedenler kalmış :/Benim de pantolonlarım kapanmiyor artik bu sekilde idare ediyorum şimdilik ama almak lazim biraz bakindim buludugum yerde lcw defacto ya guzel ürün bulamadim magazadan magazaya degisiyordur mutlaka koton da hamile koleksiyonu goremedim baska bildiginiz yerler varmi kizlar
başka bir doktor söylemişti canım kendi doktorum 16. haftada söylüyormuş. Bugün sorcam bakalım belli mi diye söylemezse bence erkek dicem :)Maşallahh ne güzel rahat geçiriosun cnmİyidir tabiki cnm içini ferah tut cnsiyetini öğrenmişmiydin Belki söyler bugün bizde yarın gidicez inş
başka bir doktor söylemişti canım kendi doktorum 16. haftada söylüyormuş. Bugün sorcam bakalım belli mi diye söylemezse bence erkek dicem :)
Evet diğeri erkek demişti. Kendi doktorum detaylı inceledi o an hissettim anladığını ama emin olmak için hemen söylemiyormuş. Diğer doktorsa biz sormadan direk söylemişti :)Diğer dr erkek mi demişti Aynen demek lazım bence kız bence erkek diye bakalım ne dcekler benim dr yüzde bile vermedi
Gözünaydın cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşKizlarr bugun doktora gittik bir kizim olcak cok sevincliyimm doktor henuz belli degil ma kiza benziyor dedi
Arkadaşlar mide bulantıları normalde yavaş yavaş geçmesi gerekiyor. Bundan sonra bol bol süt içmeye ve güneş almaya özen göstermek gerek. Bunlara dikkat etmezsek 6. Aydan sonra kramp ve diş ağrısı olarak bize döner. Hatta 20. haftadan sonra bir bardak süt bile yeterli gelmiyor. Unutmayalım bebekler gelişimlerini tamamlamak için zaten alacağını alıyor.
Kaç kilo aldın cnm?ben hiç kilo vermedim aksine aldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?