NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

öncelikle Allah hepimizin yardimcisi olsun korksakta saglikla kucagimiza alalim benislerimizi insallah..insallah biraz daha dayaninca gecicek mide problemleri bende mide bulantisi olmuyo ama yanma bendede var..az az yemeye calisiyorum cok yersem hemen rahatsiz ediyor ac kalmamaya calisin sık sık atistirin..progestani bu arada zaten gece aliyorum ama sabah aksam aldigim icin sabah alinca erkense okulda dersim bide resmen leyla gibi oluyorum..cocuklarda malum sinirlendiriyor ne kadar sabirli olsanda insallah biseycik olmadan hepimiz saglikli hamilelik gecirelim..cinsiyet belli olan yok heralde bende haftaya gitcem kontrole ama umutlu degilim heralde hemencik gostermez erken sanki ama insan merak ediyor..azda olsa bikac pembis yada mavis biseyler alsak ikiside ayni ama meraklanmiyor degilim

Evet doktorda bol su iç dedi ama hamileliğimin başında Progestan kullandım ondan sonra içemiyorum midem bulanıyor

Haklısın bende su içiyorum yemek yiyemiyorum ne yesem mideme dokunuyo hayatım valla şu sıkıntılar geçse ben doğumdan korkmuyorum

Benim de bugün acayip bir bel sancım var yattığım yerde sağa sola dönemiyorum.. sizde de var mı kızlar

Bende çok meraklıyım cinsiyete çok var ahh bi öğrensem herşeyi alcam inşallah günler çabuk geçer

Benim de bugün acayip bir bel sancım var yattığım yerde sağa sola dönemiyorum.. sizde de var mı kızlar

Genelde erkek bebişi olan hamişlerin beli çok ağrırmış çevremde çok vardı bel ağrısı çeken canım

Genelde erkek bebişi olan hamişlerin beli çok ağrırmış çevremde çok vardı bel ağrısı çeken canım

İçime hep kız doğuyo ama beklide kız istediğim için öyle uyduruyo da olabilirim hayırlısı olsun tabiki :) ama bu sancı hamilelikten önce de vardı ara ara oluyodu dün arttı bayaa sanırım bel fıtığı var

Bende varım benim de ilk hamileliğin coookkk mutluyum darısı olmayanların başına inşallah

Sen de hoşheldin canım hayırlı olsun :)

Merhabalar
Bugün dr gittik kontrole çok şükür ense kalınlığı normal çıktı ölçümleri. 2haftadır kendimi yedim sanki..çok şükür her şey normal şimdilik bende normale döndüm gb. 12.haftama girdim, artık şu kusmaların mide yanmalarının halsizliklerimin bitmesini sabırsızlıkla bekliorum.hepinize kolaylıklar diliyorum anne adayları...

Hayırlı olsun canım. 2li tarama mı yaptırdın. Bende cumartesi gidicem doktora ama öyle bişeyden bahsetmemişti doktorum

şükürler olsun :)

Hayırlı olsun sevindim

Gözün aydın olsun canım bugün de benim kontrolüm var inşallah bende de herşey yolundadır dua edin:)

merhabalar kızlar benimde 10. haftam bitti ama hamilelik adına hiçbir belirtim yok mide bunaltısı ekşime uyku hali hiçbirşey yok çarşamba günü gitmiştim doktora perşembe yeniden gidecem korkuyorum hiçbirşey hissetmeyince karnım da pek büyümedi daha geçen hafta sorun yoktu ama korkuyorum

Endişelenme hayatım. Olumlu düşün. :) kilo almayan belirti yaşamayan çok hamile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…